Hirdetés

Lifestyle tévét dob piacra a Hisense

A Canvas TV koncepciója nagyon hasonlít a Samsung The Frame készülékére.

A Hisense észak-amerikai kirendeltsége bejelentette, hogy a vállalat hamarosan egy különleges termékkel bővíti televíziós kínálatát. Ez a Canvas TV névre hallgató készülék, amely az előzetes információk alapján a Samsung The Frame televízióját másolja.

A készülék rendelkezik egy speciális művészeti galéria részleggel, amelyben különféle híres képzőművészeti alkotások digitális reprodukciói kaptak helyet. Ez a szekció egyetlen gombnyomással elérhető a távirányítón keresztül. Emellett a készülék megjelenését is az ízléséhez szabhatja a felhasználó, hiszen több színű keret is vásárolható hozzá, és ezek szabadon egyszerűen cserélgethetőek. Ráadásul pont úgy, ahogy a már említett The Frame esetén.

A Canvas TV 4K felbontású, LED háttérvilágítású kvantumpontos, matt QLED VA panelt kapott, amelynek maximális képfrissítési rátája 144 Hz. Az amerikai piacra szánt modell a Google TV okostévé rendszerre épül, de ha egyszer a mi régiónkban is piacra kerül, akkor minden bizonnyal a cég saját VIDAA TV platformját kapja majd meg, hiszen nálunk ezzel adja a cég a televízióit. A tervek szerint a Canvas TV 55 hüvelykes verziója 1000 dollárba (~360 000 forint), a 65 hüvelykes változat 1300 dollárba (~470 000 forint) kerül majd.

Hirdetés