Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mathiask

    senior tag

    válasz s4tch #90593 üzenetére

    "nem derített ki tervezési hibát a szerinted is ezt a célt szolgáló metódus "
    Szerintem nagyon sarkítva nézed a dolgot. Ez nem olyan dolog, hogy ott a tervezési hiba és akkor minden rossz, ha meg nincs, akkor minden jó. Egy készülék összetett dolog, millió és egy féle tulajdonsága van. Ezek bármelyike lehet rossz, vagy jó. (pl az R2R11-nél kapásból van 4) Nem reális elvárás, hogy egy ilyen mérésekkel foglalkozó oldal minden egyes létező hibát felkutasson és nem is állítja magáról ezt. Mint ahogy az se reális elvárás, hogy mondjuk egy autótesztelő oldal mindent leteszteljen az autón. (olyan, mintha mutogatnánk az x autótesztelő oldalra, hogy de hát miért nem írták le, hogy felborul hirtelen kikerülő manővernél az autó. azért mert nem nézték meg, majd ha az n+1-ik teszt oldal rájön, akkor ő leírja)
    Azt se értem, hogy "éveken keresztül nem tudott fényt deríteni". Nem folyamatosan teszteli, megkapja leteszteli, visszaküldi. Jelen esetben másfél év múlva derült ki valaki által. Lehetett volna fél év, vagy 10, tök mindegy.
    "amir vajon fizetett kártérítést azoknak, akik a tesztje alapján vették meg az M500-at?"
    Olyan mintha nem is ugyanabban a világban élnénk. Ez a felvetés is annyira el van rugaszkodva a realitásoktól. Egy teszt oldal kártérítést?

    Kiderült hogy van ez a hiba, megnézte ő is és visszavonta az ajánlását. Nem teljesen értem mit akarsz mondani. Hogy most sok az 50+ oldal? Mennyivel lennél elégedett? 6-al? Az hogy ki van tiltva egy dolog, ebből nem derül ki miért. Mint ahogy ha csak valaki a hifi topicokat olvassa az se derül ki, hogy kammerer miért lett kitiltva párszor.

Új hozzászólás Aktív témák