Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thanoker

    csendes tag

    Sziasztok!

    Fejhallgató vásárlásra adtam a fejem, amely magával hozta azt a problémát, hogy az notebook-om alaplapi hangkártyája nem fog megbirkózni az újonnan érkező jövevénnyel. Éppen ezért szeretnék segítséget kérni.

    Milyen komponensekkel rendelkezel már, mit keresel még?
    A választott fejhallgató, ami mellé keresek valami forrást, az egy BeyerDynamic DT 770 Pro (80 Ohm) lenne.

    Vannak-e speciális igényeid? (telefonnal szeretnéd használni, laptop mellé kéne hordozható, rózsaszín, stb.)
    Egybe megoldást keresek, amely a DAC-et és AMP-et is tartalmazza, illetve egy USB-t keresztül összeköthető egy notebookkal. Ezenkívül még szoba jöhetnek az audio interfészek vagy külső hang kártyák is.

    Mekkora a rendelkezésre álló pénzösszeg, mit kell belőle kihozni?
    30.000 – 40.000 Ft-ot szánok rá, gondolva arra, hogy később akár egy komolyabb fejhallgatót is meg tudjon hajtani.

    Milyen eredményt vársz, milyen hangzást szeretnél elérni?
    Alapvetően szeretném, hogyha a rá csatlakoztatott fejhallgató eredeti hanzásába nem nagyon szólna bele. Erre elsőnek nekem a Focusrite Scarlett Solo (2nd gent) ajánlották, ami egy kis utána olvasás után jónak tűnik.

    Ezen kívül lenne egy másik kérdésem is. Egyelőre nem szeretnék a munkahelyre egy külön fejhallgatót venni, éppen ezért oda is a BeyerDynamic-ot vinném. Sajnos a munkahelyen biztonsági okokból az USB-re nem lehet rákötni semmit. Szóval oda egy olyan erősítőt keresek, amely az analóg jelet erősítene fel a fejhallgató számára, ami az alaplapi jack kimenetből érkezik. Azzal nincs gond, hogy ha az erősítő az áramot USB-ről veszi fel, ugyan is azt meg könnyedén át lehet hídalni másképpen. Erre annyit szánok amennyiből kijön egy olyan eszköz, amely el tudja látni ezt a feladatot. Erre egyelőre M-Audio Bass Traveler-t ajánlották.

    A segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák