Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • karmaresz

    senior tag

    válasz gianni85 #67357 üzenetére

    Most olvastam utána ennek az Armature nevű gyártónak. Kiderült, az Audiophonics.fr áll a márkanév mögött. Megveszik a sikeresebb DAC-ok, erősítők licencét, kicsit még tuningolnak itt-ott rajta és Armature néven, itt Franciaországban rakják össze, és árulják valamivel kedvezőbb áron. Van cuccuk a Holo Audio-tól, a Denafripstől is, de néhányat nem ismertem fel elsőre.
    Majdnem jött egy hirtelen impulzív vásárlás, de mivel végül 50 GBP-vel lecsúsztam egy ma véget ért, ebay-es Denafrips Ares aukcióról, elkezdtem utánajárni ennek az Armature márkának. Pont írtam tegnap hogy, ha lenne 1500 Eur körül használt Holo Spring, talán megvenném. Nos, nekik van 1590-ért "ARMATURE Asterion" néven, új, ami szintén tuningolt pár helyen az eredeti Holo Spring Level 1-hez képest. Olvastam pár tesztet is róla, nem úgy tűnik hogy bármit is kispóroltak volna a gyárihoz képest belőle. [link]
    Mit mondjak, eléggé kísértésbe estem, de lenne még helye annak a plusz 500-600 Eurónak a rendszeremben. Szóval most a karácsonyra koncentrálok és gyűjtöm az indokokat a mérleg mindkét oldalára. :)

    Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Új hozzászólás Aktív témák