Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Bodz #62557 üzenetére

    Azt majd megírja ő, ha benéz. :)

    Pozitívumok:
    - méret, tömeg (nagyon pici és könnyű, mint 2 gyufásdoboz, a M8 ehhez képest egy monstrum; itt látszik a képeken, mennyire csöpp)
    - bt vétel stabilitása (leteszem a telefont a lakás közepére, egész lakásban stabil a vétel)
    - vezetékes hang (enyhén mélykiemelt, de ezen kívül nagyon korrekt, a "modern" Centrance hang, sima, szellős, sehol sem bántó, de szerencsére nincs unalomig simítva)
    - akksiidő (Sheratan szerint 20 óra, nálam eddig kb 12-14-et ment, még nem kellett tölteni; a M8 vagy 4x ekkora, de üzemidőben nem tud fele ennyit sem - hiába, a M8-ben az extra combos erősítőt muszáj etetni)
    - kraft (bőven kihajt mindent, ami otthon van; legtöbb iem-hez szerintem elég lenne a lo gain is)
    - kb minden formátumot támogat, dsd-t is beleértve, és az univerzális Centrance driver működik win10 alatt is

    Meh:
    - bt hang (bt eszközökhöz képest simán jó, de csak ezért nem venném meg)
    - nem true balanced; nincs line out; a balanced csati csak kényelmi okokból van rajta; nincs bt vezérlő gomb, mint pl. track előre/hátra léptetés
    - drága (400 dollár, ennyit nem adnék érte, a 200-250 euró körüli használt ár mindjárt más)

    Nem tetszik:
    - minőségérzet (ne szépítsük, gagyi; belátni az előlap mögé, sorjás az usb port körüli rész, benyomható a 3d nyomtatott ház, kanyarban sincs a M8 vagy a Dacportable masszivitásához képest)

    Kéne? Persze. :) Odaadnám érte a M8-et? Ha sokat utaznék, azonnal, gondolkodás nélkül. Méret, üzemidő, bluetooth mind a Bluedac mellett szól. Így viszont, hogy nekem a M8 mobilitása is inkább lakáson belül érdekes, nem cserélnék: a M8 hangja lineárisabb, több benne az erő, és a rengeteg beállítással, amik a Bluedacból hiányoznak (impedancia, 3 gain fokozat, bass/treble boost, optikai bemenet), jóval sokoldalúbb. A M8 gyakorlatilag egy kis méretű asztali dac/amp, amiben történetesen van akksi, így korlátozottan hordozható, viszont atom erős. Ez a kis izé meg eleve hordozhatónak készült, ennek sok előnyével és néhány hátrányával. Így is kevés hiányzik ahhoz, hogy majdnem tökéletes legyen: rendes fém házzal, ldac + aptx-hd támogatással 10 pontos lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák