Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabesz345

    csendes tag

    válasz bkercso #46871 üzenetére

    Engem most a működési freki körüli zajok érdekelnek, pár 100 Khz, kerüljön sztem minél kevesebb a digi tápba a hálózat és a dióda kapcsolgatás zajából, de mondom mindenki máshogy gondolja, és más célra épít.
    Építettem már egy rahedli salast, hidd el van különbség elkó és elkó között, de persze ezek igen kicsi különbségek ebben igazad van, de egy komoly audiofil rendszerben ez a pici is számíthat, legalább is így tudtam eddig is felfejleszteni s rendszerem.

    A Crystek persze jó, de azért van pár OCXO amit elfogadnék beépítésre, ez lesz a jövő zenéje nálam, de itt 50k-nál kezdődnek a jó clockok.

    Elhiszem hogy jó a DACtron, de tényleg csak egy egyszerű kölcsön kínai kittben tudtam meghallgatni a Wolfsont, ill. egy dac-os equalizerben, így nem futotta ki magát.

    Nem tudom, digit tápba most salast használok majd a dac-nak, viszont clockhoz ultra low LDO lesz külön betápnak.
    Meglátjuk mit hoz hangba.

    Amanero szép hangú, minden előnyével és hátrányával, akárcsak a többi, mivel tökéletes nincs. :D
    Amanero reclockkal szépen ki lehet kupálni, de a magas tartomány kicsit szemcsésebb marad sztem, bár ez nem zavaró, és pl. komolyzenéhez, jazz-hez az egyik legjobb alternatíva.
    A Diyinhk-s xmos cucc felül nagyon részletes, rockot keményen torzítás nélkül átviszi.
    A JLsound-ot most próbálgatom, elég stabil, levegős hangja van. Persze ez is csak szerintem.:)

    Múltév februárban nem voltál a fülestalin ha jól emlékszem?, pedig vittem az AD dacomat, sokaknak bejött, de teljesen ízlés dolga ez is. (nekem meg a Beyer fülesek jöttek be:))
    Viszont a füles-erősítődet nem tudtam meghallgatni, nagyon kelendő volt ott :) , pedig kíváncsi lettem volna rá, de talán ez évben. Azóta az lett fejlesztve még?

    Dac ajánlat? Hát sztem neked kell majd eldönteni, melyik tetszhet a multibitesek közül, a legjobbak elvileg AD1862, TDA1541, PCM63 illetve társaik. Technikailag, de sok külföldi fórum szerint is a 1862 lehet a legjobb, de az AD1865-el sem jár rosszul az ember. TDA-t csak kölcsönbe hallgattam, nem utolsó darab az sem, PCM63 még nem volt. Éppen ezért nem szoktam esküdni egyikre sem, mert sokan mondják hogy az a tuti amit ők hallottak. Magam kipróbálom és úgy döntök, melyik tetszik, de sztem ez így is kellene hogy legyen. eEhhez persze sokat ki kell próbálni még. :)

Új hozzászólás Aktív témák