Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz bkercso #33674 üzenetére

    korbeneztem, nem igazan talaltam eladot sajnos orszagon belul. viszont otletert koszi, kovetkezo napokban meg helyi forumokat is atnezem ahogy befer az idobe (hatha megis talalok valamit), ill boltost is meginterjuvolom.

    budgetet is ha kell meg picit tudom emelni, bar olyan 120 fole nem mennek, kulon amp+dac komboval sem. es azt is csak akkor, ha a twin impactnal erezhetoen jobbat kapok. (najo, picit, talan, de abban a pillanatban hogy atlepem a 150et szerintem rendelek egy impact twint :B)

    ---

    vodkaboy22: ja, ez igaz, csak bovitokartya ne kellene:). de ha megy SW nelkul is akkor vegulis mindegy. meg tovabbra is ez tunik a legjobb megoldasnak.

    RetepNyaraB: np. a regi xfi + onkyo + k530ltd nem szolt rosszul (minden relativ persze), annal jobbat akartam. uj hangkartya vegulis mar tavaly ota tervbe volt, uj erosites is, az pedig hozza tartozik a processhez, hogy az ember iteralja a megoldast. most viszont a fulessel nem volt idom par honapig figyelni a topikot, hogy mi es hogyan ajanlott es kozben a peldakbol felepiteni az alapveto tudasbazist.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák