Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz bigmasterg #3067 üzenetére

    Kb. 70et fizettem érte, annyit szerintem megért.

    Tisztán hajtja a HD250II-t, a Qualia-val csak szenved, nem csak az impedancián múlik hogy milyen könnyű valamin hajtani de valószínű a DAC se elég jó hozzá, mindenre extrém érzékeny a fejes, kezdve a fejpánt beállításán.
    A HD600-hoz érzésem szerint kissé jobban illene de ezzel se rossz kicsit sem, ha eladom a Parasound-ot hogy továbblépjek akkor addig átmeneti megoldásként több mint megfelelő lesz, még hasonlítgatom kell hogy eldöntsem mekkora is az a különbség.

    Egyébként a Foobar2000 HD-vel játszok, egy egyedi plugin-es optimalizált lejátszó.

    Hangban leginkább ott látok különbséget hogy feketébb a háttér (máshol is van csak nem akkora), vagyis hangok sokkal határozottabban jelennek meg van tűnnek el, ettől könnyedebben megjelennek a részletek. (Az Omega II egyébként ebben húz el a legjobban a többi fejhallgatótól hogy full fekete a háttér ezért rettentő tisztán elkülöníthető minden)

    Ami viszont idegesítő hogy mp3-at vagy wav-ot támogat, flac-ot nem, van hozzá konvertáló program is csak ugye nem keveset foglalnak így a dolgok. De aki eddig foobar-t használt, elég jó a rendszere és javítani akar a szoftveren, akkor szerintem jobb.

Új hozzászólás Aktív témák