-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz chrisnagy13 #18301 üzenetére
Hát min hallgatod? Erősítő, fejes? Forrás (zenei anyag)?
Illetve: eddig mit hallgattál? Mennyit hallgattad az Asust? Hányszor?kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #18301 üzenetére
épp imént beszélgettem bkercsoval,hogy amit tippelek asus USB jitterre, az az ő optikára mért adatával nagyságrendileg egybevág. hoppácska.
egy tablát, vagy egy használható alaplapi koaxot biztosan kihallanál.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #18303 üzenetére
A Tablat ki lehet hallani, nem véletlenül írtam neked azt amit. Az alaplapi coax majd kiderül.
(#18302) bkercso: Lánc a profilban, a végén a 940-nel. Flac-et hallgatok, jó pár hónapja az Asus-al.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #18304 üzenetére
ettől függetlenül az asushoz komoly USB kábelt venni továbbra is pénzkidobásnak gondolom. 3 tök jó USB kábel van nálam tesztre, sztem asuson nem tudnám megkülönböztetni őket. nem erre a kategóriára kell költeni.
ahogy hrt-re sincs értelme, hiába onnan kapja a tápot. le kell inkább cserélni az egészet.
évek óta mondogatom, h kár kihagyni a sima alaplapi koax kijáratot számításból, ingyen van, és gép melletti 2. láncos zenehallgatásra használható.
ui:amúgy úgy kell ezt az USB kábel dolgot érteni, hogy ami drótot adnak a tablák mellé, azzal is csuklóból veri a halide-t, csak marad benne tartalék. mivel arányában drága erről a kategóriáról tovább lépni, és az USB--> dac részét lehet kukázni, ezért veszek én is jó USB kábelt.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #18305 üzenetére
"ettől függetlenül az asushoz komoly USB kábelt venni továbbra is pénzkidobásnak gondolom."
Egyet van értve. Volt nálam 3 fajta különböző kábel, brutális különbség nem volt köztük.
"évek óta mondogatom, h kár kihagyni a sima alaplapi koax kijáratot számításból, ingyen van, és gép melletti 2. láncos zenehallgatásra használható."
2,5k-mba került.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #18306 üzenetére
neked vállalom a felelősséget,hogy ha nem látod elegendően jobbnak,zeneibbnek az alaplapit, kifizetem az árát
eladó topping dac
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #18303 üzenetére
Nem mértem, csak olvastam állítólagos mérések eredményét fórumokon, de grafikont ott se láttam. (Az "oot"-nak miért nincs többes száma?)
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #18305 üzenetére
Érdekes, mert nálam elég nagy különbség volt Belkin és AQ Forest közt, pedig az én átalakítóm se high-end.
Sajnos laptop révén koax kimenet hiányzik, azzal kell főzni ami van.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #18311 üzenetére
Igen, de a te atalakitod hivatalosan 50es jitteru, sokkal jobb, mint essence one usbje.
Kicsit sajnalom, h azt az atalakitot sosem hallgattam meg. Marmint nem a lancod egeszet, hanem hogy ne a zenere figyeljek, hanem a teknikai dolgokra.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #18312 üzenetére
Átjössz, viszed, meghallgatod.
(#18313) krichd1:
Céges laptop esetén kicsit necces[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
baluka26
nagyúr
válasz chrisnagy13 #18315 üzenetére
HD600 hatvanezerért? Ebben a világegyetemben ennyiért még nem kelt el, de sok sikert.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Dorian
félisten
válasz chrisnagy13 #18315 üzenetére
Hivox Suricata 24/192
Musiland alapokra épült, Hivox által moddolt-tuningolt.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz bajnokpityu #18262 üzenetére
Bár max szubjektív hangzásban mert mérhetö tulajdonságokban egy lemez sokkal kevesebb dinamikára képes, rosszabb sokkal a csatornaelválasztás és kevésbé pontos a mechanikai limitációk miatt. Sokaknak tetszik az ebböl származó lágyabb hangzás de ez objektíven nézve rosszabb mint egy cd.
-
SunSoul
tag
válasz Deadzone41 #18319 üzenetére
Itt sem annyi, és máshol láttam még ennyiért "raktáron" státusszal.
-
chrisnagy13
senior tag
válasz baluka26 #18316 üzenetére
Pontosan ahogy Deadzone mondja. 55k-ért mentek el ennél jóval rosszabb állapotú darabok, ezen meg minden új + 650 kábel. Meg lehet nézni a Senn árlistát mennyibe kerülnek ezek.
(#18320) SunSoul: ettől az én ajánlatom még mindig jobb, szinte ugyanabban az állapotban, extrával.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz chrisnagy13 #18321 üzenetére
Nekem ilyen állapotú HD650-em, aminek még a doboza is fullos volt 60-ba nem ment el. De te tudod, árulni lehet.
Deadzone: Vegyél egy ramaty használt autót, újítsd fel, és próbáld meg eladni pluszosba. Fejhallgatónál se érdekli a kutyát se, hogy ki mennyit költött rá....
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bigmasterg
addikt
válasz baluka26 #18322 üzenetére
Anno 55ért adtam el a 650emet, és az még szebb volt, mint a tied volt.
Persze mentek el drágábban is. Türelemmel és szerencsével akár a hd600 is elmehet drágábban.szilu7: Ott a munkadíjat sosem számolják bele. Kinti órabérrel számolva simán bukó lenne mind.
(#18325) baluka26 : Na ezt ki írta hamarabb ?
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz szilu7 #18323 üzenetére
Egyik kedvencem, ne viccelj. Viszont elkövetik azt a hibát, hogy a saját munkadíjukat nem számolják bele a költségvetésbe....
bigi: Én írtam hamarabb
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz bigmasterg #18324 üzenetére
Na ne viccelj. 1 óra alatt mindig végeznek. Mennyi ott az átlagos órabér?
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Whit3Rav3n #18318 üzenetére
Nem jobb mindenben. De amikor alacsony faziszajra torekszunk, a lemezjatszo a cel.
Tudom mennyi egy uj nullperces hd600, en sem adnam olcsobban. Es miert kellene olcsobban adni a hd650-nel? Ok, uj ara picit magasabb. De osszkvalitasban sztem egal.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bkercso
nagyúr
Nem mindent mérünk, ami mérhető. Azokat mérjük, amiknek szépek a számai, mert a csúnya számokat nem szeretjük... ha szubjektíven jobb, akkor lehetne mérést is készíteni hozzá, ami leköveti. És valóban jobb, pl. mert nagyobb a felbontása. A jitter is kisebb és csak mélyfrekis. Hallgasd meg egyszer!
-
senior tag
válasz baluka26 #18325 üzenetére
Chris meg lehet, hogy beleszámolta.
Egyébként persze, hogy nem számolják bele, mivel az a pénz a munkadíjuk, fizetésük ami marad. Ami inkább necces, hogy annak a fullextrás műhelynek a költségeit nem számolják sehol. De Ed ettől még jó arc, és néha pofán verhetné a kis köpcöst. -
bajnokpityu
félisten
Egy lemezjatszo ugyanugy lehet karcos,ideges, ez nem torvenyszeru, hogy lagy. Ha tul nagy felbontasu tut raksz egy gyenge futomure, akkor meg futomu hibait hallod.
Semmivel nem konnyebb szakma, es a felveg tan dragabb is.Igen, valszeg szereloi munkadija elhanyagolhato a liszendijhoz kepest.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Fauno
tag
sziasztok,
a Fiio E10 mennyire számít jó kütyünek, van nála jobb a 20e Ft. körüli árkategóriában?
-
bkercso
nagyúr
válasz chrisnagy13 #18304 üzenetére
Az Essence One füleserősítője különben nem túl erős, inkább közepes (alá, mert nekem uncsi is volt ).
-
Fauno
tag
válasz Deadzone41 #18334 üzenetére
köszönöm a választ.
Szerinted egy Realtek ALC888 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] alaplapi hangkártyán sokat fog dobni (a fejhallgató: Beyerdynamic DTX 910), vagy nem érdemes (nem dob rajta lényegeset? -
Bodz
nagyúr
Sokat, a DTX 910 meg is érdemli.
Valaki egyszer nem akar egy ESI Dr, DAC nanot beszerezni? Fiio E10 árban van, kíváncsi lennék, hogy mennyire alternatívája.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz chrisnagy13 #18339 üzenetére
Még az is kevés neki...
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bkercso
nagyúr
válasz chrisnagy13 #18339 üzenetére
Az egy jó erősítő. Nem kötekedtem, csak 3 poszttal kell kihúzni Belőled, milyen láncod van. Bocsi, nem tartom mindenkiét fejben, nem vagyok Magdi néni a Zanyátok köztből.
-
contaxg
veterán
válasz chrisnagy13 #18342 üzenetére
Jónak biztos nem jó, de legalább nem tesz nagy kárt a hangban.
Ez sem kis dolog![ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bajnokpityu
félisten
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #18349 üzenetére
Van benne valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest