-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom mekkora erősítés kell egy ilyen fejesnek, nekem jó lenne alaplapról integrált hangkarival is tolni, de azon se hangerőgomb és egérmozgatás, akármi közbe hallok a fejesbe mindent ráadásul elégé erősen, szóval ezért ez tutira kilőve, mindenképp kell DAC. És gondolom hangban is jobb egy integráltnál. De vajon megéri egy ilyen fejes mellé a drágább DAC? Nem tudom mennyire számít jónak ez a fejes.
[ Szerkesztve ]
-
Armogur
csendes tag
válasz krichd1 #17092 üzenetére
Szerintetek passzol a Music Streamer II karaktere a Rokit 5-öséhez? Tehát ki tudja egyenlíteni a gyengéit?
Tudom, hallgassam meg, de sajna erre nem lesz lehetőségem.
Most kicsit maszatolósnak hallom a magasakat, mintha fátyol mögül szólna, de nagy eséllyel ez a hangkártya miatt van. -
baluka26
nagyúr
válasz fattyu #17106 üzenetére
Az analógia is rossz. Két jó terméket hasonlítasz két szarhoz
200 forint körül személyes kedvencem a Staropramen, Pilsner és Carlsberg, tessék ezeket használni.Dorian: Na tűnés van innen
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
ntomka
nagyúr
válasz bajnokpityu #17113 üzenetére
Igen, de nem mindegy hogy szólal meg az a zene.
ツ Headphones on - World off
-
baluka26
nagyúr
válasz schawo #17118 üzenetére
Mikor milyen hangulata van az embernek. De a Staro mindig jöhet, Carls meccshez ideális, Pilsner meg egy jó beszélgetéshez
Azért egy személyes leglegkedvencebb Krusovice-től messze vannak, vagy egy mainstream belga Corsendonk-hoz képest is. Sajnos menőbb belga sörökre sajnálom a pénzt.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
titán
válasz baluka26 #17119 üzenetére
Oké, én is nagyon szeretem a belga butik söröket, de arra azért én is ritkán szánom el magam. Meg egyébként is elsősorban bort iszom, másodsorban meg szinte alig iszom bármit is
Tegnap például ittam egy finom Chardonnayt a barátom pincészetéből. Ez olyan esemény, hogy hetekig emlékezni fogok rá
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Dorian
félisten
Kronenbourg 1664-et vettem múltkor akcióban 159-ért
Drága sörre sajnálom a pénzt, akkor inkább a borok.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz baluka26 #17122 üzenetére
Teljesen más, mint a cseh-szlovák "ízes" sörök, azokat is szeretem, de sokszor a könnyedebbeket is, mint a Heineken, vagy ez. Az 1664 számomra nagyon érdekes, olyan, mint egy búzasör: édeskés íz finomabb szénsavtartalommal, és mégsem búza.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #17119 üzenetére
Nyáron víz helyett Stella.
Ha jót, akkor Hoegaarden és ínyenckedni valamelyik belga Trappist[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
kk831228
addikt
Hát én inkágban maradok a házi pálinkánál. Abból elég 1 üveggel is.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
DEJVID
őstag
Nekem meg majdnem mindegy, csak sör legyen
-
Bodz
nagyúr
Télen a hidegben: Becherovka
Nyáron a melegben: Becherovka+tonik -
vodkaboy22
addikt
Kérdés:
Változó bitrátájú hangfile mellett vettetek észre már a foobarral monoton le fel változó hangerőt? XBMC-nél mintha ilyet nem vennék észre. Vélemény ? Esetleg placebo érzés?Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
törölt tag
Mivel nem találtam megfelelő DAC+erősítő kombót így gondoltam hangkari magában vagy ha nem elég akkor hangkari és fejes erősítő lesz. Ezt néztem ki, nem tudom ez mennyire jó vagy nem jó. Ehhez akkor kell fejes erősítő? És mi az amit ajánlani tudtok 10 ezerig használtan? Ezek USBről mennek vagy külső tápról? És lehet normálisan hangerőt állítani vagy hangyányit tekerem és már ordít (32 Ohm a fejes)?
Sok kérdés.
-
törölt tag
válasz schawo #17147 üzenetére
Azt inkább nem akarnám, ez a kimondottan extrém zajos alaplapi cuccok közé tartozik szóval negyedes hangerőn már zúzza a fejedet a zaj. Na jó annyira nem, de sok alaplapit hallottam már és ez az egyik legzajosabb.
Ha kivezetem előre a fejesnek a vezetéket akkor ha nincs bedugva hátul szól, ha bedugom akkor elől és hátul nem? Ha kihúzom akkor megint hátul? Mert az még fogjuk rá használható megoldás. Csak nagyon jól szigetelt kábel kell hozzá. Vagy hátra fele viszem ki és gépen kívül vezetem el.
-
vodkaboy22
addikt
válasz #90933760 #17148 üzenetére
Inkább fogj egy jó minőségű jack hosszabítót vezesd oda ahol pont eléred és amikor füles akkor azt pattintod bele amikor hangszoró akkor azt és így veszted talán a legkevesebbet illetve nem kell vacakolnod a megoldással sokat.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
törölt tag
válasz vodkaboy22 #17149 üzenetére
Igen az jó ötlet.
Ezzel az egész hangkártyás dologgal az a bajom, hogy az erősítőnek maxon kell a jel, de ha a fejest bedugom akkor meg ordítani fog, akkor vissza kell venni a hangerőt. De erre talán jó megoldás a multimédiás bill és a hangerőgombok rajta. Feltéve ha hozzá tudom rendelni a fő hangerőállító csúszkához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest