- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz madgie #27900 üzenetére
Igen, ezt már múltkor is mondtad. Lehet, kellene írni nekik valami feedbacket, hogy esetleg ilyet is kaizenezzenek bele légyszi. Meg akkor már azt is, hogy ne fixen 3 legyen a bracketing, hanem ha mondjuk csak két mód kell, vagy akár 4, akkor azt is lehessen már állítani. A T3 processzora simán elbírná (a kettőt meg bármelyik gép).
Vagy például hogy az LCD-evf módok közül ne kellejen már mind a 6-7-et végig lépkedni, ha én kettő között akarok csak váltogatni (evf only és LCD only). -
cousin333
addikt
válasz madgie #27897 üzenetére
Igen, pont ez volt a bajom, hogy beltéri fotóknál nekem sok volt a Pro Neg Hi. Bár azt elismerem, hogy nem zongoráztam végig az összes lehetséges beállítást (telítettség, árnyékok, csúcsfények). Úgyhogy beltéren maradtam a Pro Neg Std-nál, +1 color-ral.
"We spared no expense"
-
madgie
titán
válasz #42044160 #27903 üzenetére
Lehet érdemes majd egy kicsit várni, a Capture One-nak van már ingyenes változata a Fujihoz (alap funkciókkal), az elvileg nemsokára megkapja a filmszimulációkat is. Most még nem elérhető, még a Pro változatban sem, de tényleg nemsokára jön, igérték is, meg khm... láttam is (de erről nem kéne pofáznom )
-
Clemi
veterán
válasz madgie #27905 üzenetére
Hmmmm nos nekem megvannak a filmszimulációk a Capture One-hoz. Eskü nem tudom honnan lett anno az infó, illetve, hogy hol olvastam róla, de külön letölthető fájlok, mint a LR pluginok és a megfelelő mappába kell csak bemásolni őket. Ja és ha jól emlékszem a szoftver oldaláról töltöttem le.
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Az xtrans vs bayer vaktesztet megcsináltátok? Nektek mi jött ki?
https://www.dcfever.com/campaigns/2018/blindtest9/ -
madgie
titán
-
modulus
aktív tag
válasz lugosi #27918 üzenetére
Jó kis teszt, számomra elég érdekes, mivel nem tudtam, hogy milyen különbség lehet a 2 között.
Laikusként az x-t100 színezete telítettebb, emiatt az esetek többségében jobban is tetszik. A másik pedig inkább valóságosabb.Egyébként van link gomb, ilyenkor érdemes lenne használni.
-
törölt tag
Ha esetleg valakit érdekel, van egy ilyen markolat T2 és T3-hoz, szerintem elég jól néz ki, gondolkozom rajta, hogy kellene venni, bár nekem elég lenne az alsó része, de a fa mintázat nagyon szép a fekete vázzal. Most előrendelésben akciós.
-
jlaudio
tag
válasz #16820480 #27922 üzenetére
Kb fele ennyi pénzért találsz hasonlót az ebayen persze nem fa markolattal de szinte a gyári Fuji markolat klónjai. Én is goldolkozok egy ilyen markolaton: https://www.ebay.com/itm/Aluminio-QR-Quick-Release-L-Bracket-Grip-Para-FUJIFILM-Fuji-XT3-X-T3/302918424205?hash=item468758568d:gREAAOSw7PJbwE80:rk:14:pf:0
pont a napokban rendeltem Kinából egy szett soft relase gombot és valami fóliát az lcd kijelzőnek ami állitólag üveg de majd elválik ha majd megérkezik. -
törölt tag
válasz jlaudio #27923 üzenetére
Igen, tudom hogy van olcsóbban is, csak azok elég rondák már képről is
Meg mondjuk ez a drágább azért több dolgot tud, ami használati szokástól függően kellhet. Például az állvány menet az obi középvonalában van, az oldalsó keret részt pedig ki lehet tolni szélesebbre egy csavarral. Ilyet a kínaiak általában nem tudnak.
-
jlaudio
tag
válasz #16820480 #27926 üzenetére
Az lehet de legalább normálisak, mert azért sokszor a kinai no name termékek azért nem tökéletesek, hogy fimoman fogalmazzak de persze vannak már jó minőségű márkáik is persze ezek már nem is olyan olcsók, sőt néha már árban is a topon vannak.
Persze ma már a kinai márkákat is hamisitják a kinaiak -
|AP|
veterán
mondjuk remélem azért csúszik, mert áttervezik rajta azt a bazi ronda és nagy "85" feliratot
-
vrbst
tag
Sziasztok!
Szerintetek megér 32e ft-ot egy használt, de szép eredeti vg-xt1 markolat?
-
|AP|
veterán
válasz pranksta #27932 üzenetére
nem olyan rossz ez, ha tényleg ennyi marad az ár
-
taranis
addikt
Na király, Fujirumors szerint nem lesz 2019-ben XH-2. Ennek most örülök
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
madgie
titán
Hopp, benéztem, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
taranis
addikt
Gondolom már látta mindenki, nekem várós a december: [link]
Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell 32GB-nál nagyobb SD ahhoz, hogy ne törje a fájlokat, de ennyi baj legyen, nekem az összes 64-es.
Meg van ez, aminek amúgy örülök: "Power supply icon is displayed on EVF/LCD while using AC adapter (AC-9VS), or Anker PowerCore+ 26800 PD *5 and Anker PowerCore Speed 20000 PD *6"
De honnan tudja majd, hogy milyen powerbank van rádugva? Gondolom sehonnan, csak a speci számít, szóval érdekes a fogalmazás itt.[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
gorgo
őstag
válasz lugosi #27918 üzenetére
Nekem az jött ki, hogy annyit ér ez a teszt ,mint a pápa mellbimbója.
Idióta csinálta. Egy parkban kellett volna töményen növényzetet fotózni, hogy azzal mit kezd egyik/másik. Mivel az egyiket már tudom, nagyon kíváncsi lettem volna a másikra...
Azér' elgondolkodom néha, hogy természetfotózásra nem jobb-e egy bayer szűrős cucc. Persze fuji lebutított szart ad el azon a címen, nehogy belerakjanak már új filmmódokat, mert az csak a keleti óccójánosok veszik, azok nem kaphatnak csak butított vackokat..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
hegyimorc
senior tag
válasz taranis #27936 üzenetére
"miért kell 32GB-nál nagyobb SD ahhoz, hogy ne törje a fájlokat"
32GB-ig általában FAT32 a filerendszer, amin 4GB a max fileméret, de ha megformázod exFAT-ra, akkor lehet, hogy kisebb kártyán sem tördeli.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
hegyimorc
senior tag
válasz taranis #27940 üzenetére
Ki kell próbálni, lehet, hogy 32GB alatt sem tördeli, ha úgy formáztad meg, de a fényképezőgépben nincs választási lehetőség, az gondolom nem fog exFAT-ra formázni 32GB alatt. Lehet ebből indultak ki.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
dqdb
nagyúr
-
hegyimorc
senior tag
Hogyne lenne, 4GB a max fileméret.
A kártya mérete nem számít, de ha 64GB-os kártyát FAT32-re formázol, arra sem fogsz 5GB-os filet feltölteni.
-
dqdb
nagyúr
válasz hegyimorc #27944 üzenetére
A fájlméretre igen, van korlát és 4 GB. Én a kártya méretére írtam azt, hogy nincsen 32 GB-nál korlát, mert 2 TB-ig mehet a FAT32.
Közben azt hiszem, megvan az oka, és nem a FAT32 limitációja okozza ezt, hanem az SDHC-SDXC szabvány:
SDHC esetében nem biztos, hogy maga a kamera firmware-e vagy más eszköz, amibe beteszed az SD kártyát, támogatja az exFAT-ot, így FAT32-n maradnak. SDXC esetében kötelező a támogatása (sőt, ott a FAT32 nem opció), így ott nem lesz 4 GB-os limit, mehet egybe a videó.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
törölt tag
Pénteken rendeltem egy T3 kitet az e-infinityről, erre ma meg is jött. Ha esetleg valakit szállítási idő érdekelt volna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest