Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
-
kicsako
őstag
válasz WATERDACA #39094 üzenetére
Nálam megjelenés után volt csak 1-2 crash, azóta tökéletesen megy minden mókolás nélkül. Az egyetlen hiba amibe belefutok néha, hogy nem tölt be a pálya, de azt már kitapasztaltam, hogy akkor történik amikor átkattintok 2. monitorra és közben mást csinálok amíg tölt a játék. Hagyni kell nyugodtan tölteni és akkor mindig jó nálam
-
parandroid
félisten
válasz WATERDACA #39101 üzenetére
Igen. Ugyanúgy, ahogy PC-n. Futam előtt egyszerűen kilép. Mondjuk én multit az fps miatt eleve nem szívesen játszok xboxon, meg nem is látom rendesen a tv-t a kanapéról, szóval erre jobb nekem a pc monitorral. Single playerhez csak annyi, hogy azért pc-n meg mindig kicsit szebb (bár nem annyival, mint amit a hardver indokolna).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
WATERDACA
őstag
válasz parandroid #39104 üzenetére
Most azt csinálta, hogy 30 perc practice után (abszolút Yas Marina csúcsidő P1-vel), 30 mp-el a verseny kezdés előtt kidobott szerverhiba miatt a multi főmenübe.
Kezdem feladni ezt a játékot. Fél év alatt se sikerült kijavítani a legégetőbb hibákat, totál időlopás.
Annyira akarom szeretni ezt a játékot, de nem engedik...
u wanted, i got it \o/
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #39109 üzenetére
Nem a hivatalos fórumon kell panaszkodni, ott senkit nem érdekli a sallang, hogy el akarod engedni a játékot, pedig szeretnél vele játszani, hogy milyen érzelmi állapotot generál.
Ott egy sima hibaleírást kell adni, tényszerűen, salang mentesen.
Ő itt meg a hiba mellé az érzelmeit is leírja, azért közösségi fórum. -
WATERDACA
őstag
Azért ha valakit érdekel, megerősítem, 60 Hz beállítás óta nincs crash, úgy tűnik az asztalra dobást megszüntette. Plusz még az is örvendetes, hogy ez a vsync kapcsolás a micro stutteringet is nagyrészt megszüntette shadering közben.
A szerverhibával nem tudunk mit kezdeni egyelőre.
Döglött Róka:
Nem voltam egyedül a hibával, megbeszéltük, leírtam a tapasztalatom, remélem valakinek segít. Lapozzunk.
Jöhetne az update 7-ről valami infó lassan.
u wanted, i got it \o/
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #39111 üzenetére
Felesleges leírnod. Tudjuk, 1 mondat után lerí.
-
Döglött Róka
veterán
válasz WATERDACA #39112 üzenetére
"Azért ha valakit érdekel, megerősítem, 60 Hz beállítás óta nincs crash, úgy tűnik az asztalra dobást megszüntette." - Nekem 120 hz-es tévém van. Szóval nem lennék meglepve ha ugyanez lenne a gond Xboxon.
@Bep: a királyi többesszám érvelési hiba
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Bep
őstag
válasz Döglött Róka #39114 üzenetére
Akiben van egy szikrányi érzelem is, az látja
-
WATERDACA
őstag
válasz Döglött Róka #39114 üzenetére
Rég volt Xboxom, nem tudom ott be lehet-e állítani, hogy 1-1 alkalmazás hány Hz-en menjen, bár gyanítom hogy igen, nincs ennek akadálya. Az nem tabu téma, hogy a Forza multi nem igen tolerálja a magas hz-et, az fps korlátozva van 60 körül versenyen. Ha 60 fölé csúszik, lehetnek gondok.
Általában betöltőképernyőknél mehet jóval fölé, ekkor van a crashek nagy része is.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
kicsako
őstag
válasz WATERDACA #39118 üzenetére
Milyen töltőképernyős crashre gondolsz? Valódi crash hibaüzenettel / játék bezárással még nem fordult elő nálam(vagy max megjelenéskor amit már elfelejtettem). Az egyetlen ami előjön az a végtelen töltőképernyő, ebből kb, minden játékestre jut 1. Vsyncet én direkt kikapcsoltam. Ismerősömnek versenyek elején néha crashel(bezárul) a játék, az ő beállításait nem tudom.
+ infó: Nálam RTX 3070 van, havernál RX 6750XT.[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
válasz kicsako #39120 üzenetére
A töltőképernyős crash lobby menüben, vagy kvali után a töltőképernyőnél fordul elő. A végtelen töltőképernyő nálam december óta egyáltalán nincs, akkor kinek ez, kinek az jutott
+ infó, ha már te is odaírtad: nekem 4060 Ti van, DLAA, és tesztelve volt már RTX off és on, de úgy tűnik 60-as Vsync eddig jó.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
satee76
aktív tag
válasz Döglött Róka #39119 üzenetére
Te vagy a játékfejlesztők cél közönsége és álma.
Egyébként meg de, a fórum arra való, hogy mindenki leírja amit tapasztal a játékkal kapcsolatba, még ha az "rinya" is. -
atommaa
tag
Hölgyek, Urak, ajánló következik, lefekvés előtt ha van 16 percetek, vérmérséklet szerint ki-ki sörrel kakaóval, nézze meg a következő futamot:
A hét meccse!!
https://www.twitch.tv/videos/2109792002Nagyon régen volt már, hogy folyamatosan megakartak ölni, illetve, hogy emelkedett pulzussal toltam.
1. kör:
-végre egy fasza rajt az audival, működik a váltó,
-a sikán előtt: van töke a srácnak, kint tartja, és el is megy
-3. dik hely építkezés indul.2. kör:
-3 dudás egy csárdában, jön az igazságosztó törés
-ész játék, lehetőség kihasználása
-pálya utolsó harmada kezdődik, újra elől3. kör:
- audi váltó promo, folyamatosan a teljesítmény 95-100% van kihasználva (268 - 276kw)
4. kör:
- ellenfél köre, csak 253kw és nem lehet otthagyni
- box
5. kör: - beszopom az egy körrel tovább kint maradókat
6. kör:
- sikán, nekem is van tököm
- fogy a türelem, mindenkinél7. kör:
- elfogyott a türelem, Gecizés on
- egy meghalt egy megérkezett, újra megakarnak ölni,
- pozíció vesztés8. kör: - PADLÓ GÁZ!
Ez jó mulatság férfi munka volt!
Jó éjt![ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/nasumhun
-
homerhamm
addikt
Nahát-nahát, mily véletlen, hogy az utcai és földutas verseny exklúzív ajándéka fej-fej mellett áll. Tehát megkapjuk mindkettőt, ááá, nincs ez előre lezsírozva.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
stillmatic
aktív tag
válasz homerhamm #39134 üzenetére
Motiváció 6 éveseknek, akik még hisznek a Mikulásban is.
A legjobb, hogy minden földutas verseny után a játék nyom egy narancssárga üzenetet, ahol megköszöni hogy segítettem az előrehaladást.
Az előbb lenyomtam 13 online bajnokságot, az 39 verseny. Mikor kiléptem, egyszerre tolta a pofámba az összeset, percekig villogott a képernyő.Más: a Wuling Sunshine óta nem voltam felháborodva exkluzív autón, de ez az Audi TT konkrétan majdnem ugyanaz mint a 2018-as. Enyhe facelift.
Ilyenekkel etetik a szebb napokat is megélt játék megmaradt közönségét, az érdekesebb vasakat pedig fizetőssé teszik. Jár a taps. -
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39135 üzenetére
Te jó ég, 39 online verseny! Hogy bírták az idegeid?
-
WATERDACA
őstag
Hétfőn FM Update 7 leleplezés. Brands Hatch visszatér...
u wanted, i got it \o/
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39135 üzenetére
Amúgy a kedvenceim az Extreme E autók, van vagy 6-8 belőlük, de azért külön autók, mert más a festésük. Lustaság level 100000.
-
parandroid
félisten
Pedig a megfelelő autókkal Sebring is igen jó kis pálya. Én sokáig Brand's Hatchet nem szerettem, aztán rájöttem, hogy annak is megvannak az az autócsoportja, aminek igen jól fekszik (valahol az FM6 Nascar expansionjáánál esett le a dolog).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Win-T
senior tag
válasz IntelKiller7 #39143 üzenetére
Durva jó lett az új Nordschleife dlc, tegnap beleraktam egy pár tucat kört.
-
Win-T
senior tag
válasz parandroid #39144 üzenetére
Magával a vonalvezetéssel nem is lenne gondom, az FM7-ben gyűlöltem meg, ahol masszívan, pofátlanul, durván csalt a gépi ellenfél rajta és még a mai napig nem voltak képesek megjavítani.
-
Bep
őstag
válasz Redneck #39149 üzenetére
Lenne pár...
- Monza (dafuq?!)
- Brands Hatch (most akkor talán)
- COTA
- Long Beach (bár drivatar gyilkos első kanyar )
- Mount Panorama
- Road Atlanta (imádtam, egyik kedvencem)
- Sebring
- Sonoma RacewayEzek csak azok amik az előző részekben is már bent voltak....
Ráadásul ez a lista bővebb lenne, mint
- Yas Marina
- Nürburgring (Nordschleife)
- Hockenheimring
ami ugye a csodálatos live service-nek hála, bővűlt velük a játék. Csak hát ezek is tagjai voltak már a játéknak. De legalább "bővült"...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest