- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
FH5-be elerhető a bújócska.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
zsiz
őstag
Offtopik: Steamen 1 EUR a Crew 2 [link] , annyit azért talán megér
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39955 üzenetére
Amúgy jól értelmezem, hogy a bújócska már nincs prevgenen?
Amúgy mentem pár kört. Van középen a radar azt kell követni. Ha megtaláltad a bújót pingelni kell, azaz a többiek előtt is felfeded egy kis időre miközbe telik a hunyó csík, vagy mi. Ha megtelt nyertél, ha nem, van esélye a bújónak a végcélba menni. Bújóként npc autót vezesz, és el kell bújnod a hunyók előtt, sőt le is tudod őket 15 mp-re lassítani.
Tudom, egy káosz amit írtam, de érdemes nyomni pár kört, bár nagy jutalom nem jár érte, csak dumák, a Bronco Raptor és két szuperpörgetés.
-
Tomko78
őstag
válasz stillmatic #39942 üzenetére
Ma nem is tudom hogy , de egy SF 90 sikerült megcsípnem már csak 3 kell , de a másik vicc sok kocsiért 20 milliókat kérnek
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
parandroid
félisten
Sőt, ha megveszed a Motorfestet, akkor megkapod ingyen. De az igazi botrány az, hogy csak a standard edition 1 euró, a szpesöl edisön az 60, a gold edisön meg 90 konvertibilis nyugati valuta. A ROTFLMAO minősített esete...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qkackca
őstag
válasz parandroid #39960 üzenetére
Ubistore-ban 18 eur a gold edition (Crew2)
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #39960 üzenetére
Sajnos én megvettem a Motorfestet, azóta is bánom
-
stillmatic
aktív tag
válasz Tomko78 #39958 üzenetére
A tegnapi ajándékautónál már kiírta hogy elérhető lesz Backstage Pass-ban is, tehát jön az FH5-be is a Backstage valamikor. Hogy mostanában vagy majd a játék utolsó újdonságot tartalmazó frissítésében az jó kérdés, mindenesetre az aukcióházas kiskancsóknak akkor leáldozik a csillaga.
-
stillmatic
aktív tag
válasz homerhamm #39963 üzenetére
De jött. Mostanában a régi One S van nálam, fiam nyúlta az új konzolt, hát kínszenvedés. Régebben is lassú volt, csúnyácska is de gondolom valamelyik frissítésnél valami végleg eltört. 10-12 perces indítóképernyő, 2 perc egy tuning vagy festés betöltése, 3 óra játékidő környékén elkezd brutálisan laggolni és kidob. Nem csak nálam, a többi őskövületes kollégánál is ugyanezek a tünetek, gondolom ez tudatos terelés a jelenlegi generáció felé. Engem meggyőztek, karácsonyra lecserélem a matuzsálemet.
Hide und Seek ikon tehát van de részemről egyszer sem fogom elindítani, ránézésre egy erőltetett, frusztráló baromság. Másfelől tegnap este elérhetetlenek voltak a szerverek a reddites posztok alapján. Csak a szokásos.
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39966 üzenetére
Ja jó, mert a bejelentő youtube videó alatt csak PC és Series S/X volt.
Tegnap jatszottam vele két kört, de nekem az eliminátor jobban bejött.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39968 üzenetére
Mondjuk az előbbi írásod alapján nem csodálom, hogy nem jött One-ra, el se indulna. Amúgy tegnap este mentem két bújócskás kört, volt szerver is.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Ez az új játékmód elég gyengére sikerült.. sok értelmét nem látom.. Sajnos dögunalom lett ez a játék. Remélem jön majd a 6 vagy valami nagyobb DLC.. Bár sok reményt nem fűzök hozzá.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
parandroid
félisten
válasz plejik #39970 üzenetére
De legalább van olyan badge, hogy érj el benne lvl1000-et. Biztos lesz lyan balfasz lúzer, aki ezt is kifarmolja, őszinte részvétem a hozzátartozóknak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
stillmatic
aktív tag
válasz parandroid #39971 üzenetére
De szép is lesz amikor majd minden hónapban berakják a lejátszási listába!
-
Tomko78
őstag
válasz Tibiajax #39974 üzenetére
Tegnap előtt vagy 5 db adtak el de nem tudom kik voltak de szinte 1 mp alatt elvitték , mondom ezek emberek egyáltalán tiszta ideg voltam hetekig egy se volt akkor meg 5 is meg a F8 tributo is volt 2 elég olcsón is de esély se volt elcsini így nem is értettem nekem hogy sikerült a SF 90
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
plejik
addikt
válasz parandroid #39971 üzenetére
Biztosan. Mondjuk azt se bánnám, ha legalább azt engedélyeznék, hogy a szezonális eseményeket ami nincs meg azt újra lehessen csinálni. Annak még értelme is lenne.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39968 üzenetére
Köszi hogy megnézted, csak szimplán érdekelt, mert a gamescomos trailerbe csak Series volt kiírva meg PC. Na mindegy, az eliminátor nekem jobban bejön.
-
Dess
újonc
Teljesen egyetértek, nekem is laggol eléggé az a bújócska cucc és hiába a horizon szérián nőttem fel ez egyszerűen már zavaró, hogy mennyire nehéz azt megszerezni amiről lemaradtál.
-
Tomko78
őstag
-
homerhamm
addikt
-
parandroid
félisten
Nem vagy nqgy japán autó fan, látom.
Ez a Jordan amúgy miatöcs? FM-ben is volt hozzá egy külön versenysorozat. Fura egy jószág, nem volt rossz vezetni, inkább erdekes, de nem igazán tudtam hova tenni, mint autót.
A Volvonak én is örülök. Mára az utcán is alig látni belőle, pedig hogy szerettem ezt a modellt… Meg a 480-ast is.
p
[ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
Gondolom a Nike letett egy kis pénzt hogy promótálja az új Luka Doncic-kollekcióját.
Remélem a következő egy mosószergyártó lesz. Habár inkább mint egy újabb kínai meseautó. -
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39989 üzenetére
Forza Edition autó, de nem tudom mit sokszoroz.
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39991 üzenetére
Amúgy meg már meg se lehet nézni a játékba, hogy mekyik autó mit szoroz?
-
rdt89
addikt
válasz parandroid #39988 üzenetére
Már rengeteget beletettek, én a szarfrancia autókat szeretem nagyon 😅
homerhamm:
igaz a Volvo tényleg nem rossz -
chungee
addikt
Sziasztok!
FH 5, ennél a beállítási opciónál melyiket érdemes használni 3070Ti karim van -
GEIL
addikt
válasz chungee #39995 üzenetére
A 2 "nVidia" lehetőséggel nem lősz mellé.....fiam azokat használja
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Qkackca
őstag
válasz stillmatic #39989 üzenetére
Körömlakk, keksz, mozifilm, cipő...
Szóval Doncic-tól ered a Luka rész, a Jordan az melyik rész?
Vagy csak új, kosararas, cipő, aztán egyből Jordan?parandroid: widebody '69 Camaro
homerhamm fejlesztés menü után jobb oldalt ott vannak a mastery-k
[ Szerkesztve ]
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest