- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Most kezdtem a Horizon 5-öt. Tudtok adni néhány tippet, hogy mit ne rontsak el az elején a játék nem ismerete miatt?
Esetleg tippek, hogy melyik autókra célszerű költeni, melyik pénzkidobás esetleg?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
NoMagix
addikt
Szia, üdv a klubban.
Nyomd a versenyeket, azokból lesz sok kredited illetve kapsz majd sok pörgetést is amiből ismét lehet sok kreditet szerezni. Autókat nem érdemes az elején nagyon vásárolgatni, mert a pörgetésekből és az egyéb jutalmakból ömleni fognak rád. Már már túl könnyen jönnek az autók, egy halkabb köhögésre is kapsz valamit.
Ha nem vetted meg a kincses térképet, akkor menet közben kell megtalálnod a táblákat és összetörnöd, azok segítenek majd a gyorsutazáshoz ingyen, addig viszont autókáznod kell egyik helyszínről a másikra.
Majd besegítenek még itt a fórumon, ha felébredtek, ( tuningokról és beállításokról ) olyan régen volt már a kezdet számomra, hogy megkopott a rajt emléke.Jő szórakozást!
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
A világ legegyszerűbb játéka, teljesen tét nélküli, abszolút nem lehet benne elrontani semmit. Heti feladatokat érdemes csinálni a jutalmak miatt, különben olyan sorrendben, és arra haladsz, amerre szeretnél.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #39853 üzenetére
+1
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Winne
nagyúr
Köszi, nem stresszelek rajta.
Egy autót kellett eddig vennem, mert kellett valamelyik eventhez, de annak örülök, ha nem azt kell nézni állandóan, hogy legyen pénz mindenre.
Első benyomásom, hogy a játék nagyon szép, mivel fullhd-n vagyok, bátran mertem extrémre rakni és ugyan nem 140 fps, de nincs lag és nem darabos a kép. Érdekes módon itt meg tudták csinálni, hogy nem csak szép, de az irányítás is jó, még billentyűzeten is simán tudom irányítani, élvezhető, nem idegesítő. Az átvezető videókat sajnos nem találtam meg, hogy hol lehet kikapcsolni.
Most így megyek, ez a beállítás oké?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
parandroid
félisten
Egy kontrollert érdemes szerezni, sokkal jobb azzal. Heti feladatokat ha jó sorrendben csinálod, akkor pont a szükséges autókat adja nyereménynek. Tuningokat használd bátran, akár magadtól, akár letölthetsz kész verziókat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qkackca
őstag
Szia.
-Fedezd fel az utakat (menj rajtuk végig, elejétől a végéig). Csak ismert útra tudsz gyorsutazni.
-Törd össze a gyorsutazós (Fast Travel) táblákat, amíg nincs mind összetörve, sok pénzbe kerül a gyorsutazás, az pedig igen sok pénzt elvisz az elején. Vagy sok időt míg minden minden helyszínre odavezetsz.
-Nézd meg jól a Fesztivál eseménylistát, mert többnyire az egyik verseny nyereménye szükséges a másik verseny teljesítéshez, így minimalizálhatod az (felesleges) autóvásárlás számát.
- Nagyjából mindegy mit csinálsz mert mindenért kapsz valamit: tp, cr, trükkpont.
- Jó szórakozást!
- Elrontani nem nagyon tudsz semmit, max pénzt buksz vagy autót. Ami ha nincs becsípődve egy kis gyűjtőmánia, maximalizmus, 100% mindenből akkor nem gond
- Videókat nem tudod hamarabb lelőni, végignézős.
- driftautóknál célszerűbb lehet majd kikapcsolni a kipörgésgátlót illetve átrakni manuálra a váltót, vagy keresni egy tuningot ami automata váltóval is jóhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Winne
nagyúr
Köszi a tippeket.
Egyelőre az utolsó kérdés. Azt be lehet állítani valahol, hogy a lenyomott versenyeket ne mutassa a térképen?Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Sirpi
senior tag
Térképen Szűrés, és válaszd ki, hogy csak az Új dolgokat mutassa (meg érdemes lehet hozzácsapni az alatta lévő opciót, hogy amihez még van fel nem oldott elismerés - accolade).
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Qkackca
őstag
A térkép nézetben pc-n a Page Up vagy Down gomb felhozza a szűrési funkciót, de a képernyő alján írja a neked megfelelő gombot. Ha kiveszed a pipákat, illetve benn hagyod az 'Újak' előtt akkor azokat mutatja amin még nem mentél.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Qkackca
őstag
válasz stillmatic #39861 üzenetére
Jogos, az még odébb van.
-
Sirpi
senior tag
válasz stillmatic #39861 üzenetére
Biztos? Én '22 ápr végén, az adott szezon utolsó napján vettem meg a játékot, és 8 pont van beírva a historyba arra a hónapra.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
homerhamm
addikt
válasz stillmatic #39864 üzenetére
Én szeretem az ilyeneket.
-
NoMagix
addikt
Na, mi a szöszi!
Régen a fiammal kergetőztünk így egymással az FH4-ben.más:
FM-ben tapasztalta más is azt, hogy bejelentkeznek egy versenyre és a beléptetés örök homokórába megy?
Szerencsére csak a teljes újraindítás segít, ez akkor jó, amikor a GT vagy Touring futamnál már csak egy-két perc van a kezdésig.FH 5-ben mi történt, hogy napi több ezer letőltéseim vannak festésekből?
Ennyi új kezdő van vagy valami autó(k) generálja? -
Qkackca
őstag
Pont most láttam én is, így elsőre olyan izé, majd ki kell próbálni.
Hide and Seek 5 vs 1 multi game.
Mint vmi horror-os zombis pvp pár évvel ezelőttrőlNoMagix: Melyik autó az? Vagy nem tűnik ki jobban egyik se?
Amúgy sok kocsit fel lehet rakni 20M-ért most. Arra tippelnék amellett, hogy jó dolgokat alkotszNekem olyat csinál a H5, hogy a kocsiválasztónál a kis bélyegképen rajta van a tuning, látszik a szárny, felni, stb. Ha beleülök meg csont gyári a kinézet, de úgy viselkedik mintha a tuning meg alkalmazva lenne...
-
NoMagix
addikt
válasz Qkackca #39867 üzenetére
ÉsNa, az szép becsapós nálad!
Nálam bélyegképen nem látható a tuning, de kilépve rajta van.Nem látom melyik festés vagy festések ugrottak meg nagyon letőltésben, nem is tudom mindegyiket számontartani melyik hol tart X idő után.
Köszönöm!Matricáknál sosem mutatja mennyi letöltés volt, de ezt legalább első pillanattól nem tudja.
Pontosabban most volt egynél, hogy feltöltöttem (Amon Oliver) majd egy kis igazítás után újra felraktam, akkor vettem észre hogy kétszer van a galériámban az egyiket kikapcsoltam és letörőltem, azóta a másik darabnál látom, hogy 10 db letőltése volt.[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
Van itt rajtam kivul itt aki szeret a Horizon-ban a Goliath-on szorakozni? Mi a legjobb S1 idotok es milyen kocsival?
Nekem most 12:40:180 az uj rekord egy 2016 Porsche GT3 RS-el. Erzesre ebben boven van meg kb 8-10mp csak ugye 13 perc alatt nehez nem hibazni. Kb 3 honapja szorakozok vele es tobb mint 1 percet sikerult eddig faragni az elso clean idomhoz kepest.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
NoMagix
addikt
válasz Smiley #39869 üzenetére
Majd meglesem, hogy én hol tartok, bár te is megtudod nézni a PH! tagokat kinek mi a legjobb ideje.
Volt egy időszakom, akkor sokat csapattam rajta, kerestem magam ellen valami jobb autót.
Most látom nem vagy PH! klubtag, na gyorsan tessék belépni!
Egyből látni fogod az eredményeket és a klubtagokat fogja feldobálni ellenfélnek.[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
Qkackca segitsegevel sikerult belepni a ph! club-ba. Aztan kajaszunet utan toltam meg egy clean kort... Viszont azt hiszem innentol jon a neheze.
Laza 27mp-et kene faragni, ugy hogy erzesre max 2-3 masodperc volt meg ebben a korben.Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Qkackca
őstag
válasz Smiley #39878 üzenetére
Üdv
Hát szerintem 900 paci alatt ne keress autót, ha gyorsulni akarsz jelentőset.
LnB pl valoszinuleg awd-vel ment, WorthyCheetah meg rwd 1100+ paci, de ott az idő, kiválasztod őket és láthatod, gyakorolhatsz, tanulhatsz.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Amúgy tök jó, hogy jön ez a Forzás bújócska, de így még kevesebb esélye van annak, hogy a közeljövőben új Horizont kapjunk. Majd 2027-be is az 5-öt frissítgetik.
-
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #39883 üzenetére
Esély van rá, korábbi részeket nem ismerem ilyen téren:
FH4 kapott új tartalmat a series 37-ig, aztán 46-ig jött egy remix, azután 47-76-ig volt még egy másik remix 10 évad, háromszor, 77-tel kezdte a 4. ismétlést.Szóval ha ebből lehet következtetést levonni, tessék, kíváncsi vagyok.
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #39886 üzenetére
Cheetah-e az rwd, azt tudom, azzal én nem bírtam körbe menni törés nélkül
Szóval kerestem/csináltam egy diszkrétebb verziót, azzal meg lemaradtam mint a borravaló....Ja és egy pacsi adamK089-nak (bocsi ha rosszul írtam neved), érdekes futam volt
-
Qkackca
őstag
Sry a dupláért.
FH4-ben a Horizon Backstage-ben, Backstage Pass-ért bekerültek a Hard-to-Find kocsik (Regalia ill a Günther Werks Porsche nem) illetve a PreOrder kocsik is (kivéve a Porsche, az az Eliminator-ban benne van) !http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
zsiz
őstag
Ma keresztfiam, előszedte a Forza Motorsport 4-et (2011) az Xbox360-on. A kicsi szívem egyből megdobbant, mikor megláttam a saját autómról is ismerős "B" logót
Mikor még nyomtam a FM4-et, akkor még nem volt meg az autóm. Mikor már megvolt, akkor meg már nem nyomtam a játékot. Így nem is rémlett, hogy van benne Bertone, pedig anno jópár órát beleraktam a játékba.. Mentünk is vele pár kört gyorsan.
Na meg ebben van még osztott képernyős mód is, úgyhogy beizzítottam a másik kontrollert és csapattuk egymás ellen
A következő választásom az Alfa Brera volt, nem mai gép, de még mindig jól mutat, a képernyőn is. A 12. Mustang variáns vagy a sosem használt Peel "mókaautók" helyett nyugodtan rakhattak volna a Horizonba olyan autókat is, amikkel a valós forgalomban találkozunk. De a Hot Wheels vagy a Lego autókat is el tudnám engedni. Lenne pár ötletem, amiket szívesen látnék a játékban. Na nem azért, nem mintha gyenge lenne a választék.. szerencsére minden korszakból lehet bőven válogatni, de azért mindig van valami, ami hiányzikOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Szerintetek mi volna a reális ár a "Forza Horizon 5 Xbox SeriesX lemezes" változatból ?
Pont ezt keresem, de egész Magyarországon 2-3 eladó van belőle és egyik sincs túl közel hozzám...stb.
Nem akarom digitálisan, hiába van rá jó akció....nekem a lemezes példány kellene a polcra mint az előző részekből.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
rdt89
addikt
-
Win-T
senior tag
Most vettem észre FM-ben, hogy már be lehet kapcsolni, hogy minden nézetben legyen tükör. Nem tudom ezt a ficsört mikor rakták be, de reklámozhatták volna ezt mondjuk inkább valami marhaság helyett.
-
Bal0924
aktív tag
Sziszatok!
Forza 4-el játszok.
Elindítanék egy versenyt, de "biztosan ki akarsz lépni jelenlegi bajnokságodból? Minden előmentett elvész." ír ki.
Honnan tudjam, milyen versenysorozatot indítottam és hogy melyik a megfelelő verseny amit indíthatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest