Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz Döglött Róka #39450 üzenetére
Elolvastam, azért írtam úgy ahogy...
-
zozika84
őstag
válasz Döglött Róka #39446 üzenetére
Ez egy remek kérdés amúgy
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Qkackca
őstag
válasz Döglött Róka #39446 üzenetére
Mert mindenkinek jár a második esély.
Csak ő meg elhasználja mindenkiét
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
NoMagix
addikt
Gyerekek, ez a mai délután katasztrófa az FM-ben.
Szerintetek mi kellett ahhoz, hogy 14 sec bűntetést szedjek össze a B csoportban...( költői kérdés)
Sebaj, átléptem a spotlight-ba, most Porsche cayman van benne, rögtön a gyakorlásban elém állt egy önjelölt feltartó, kiforgattam és elrepült a picsába. itt csak 2,5 sec büntit kaptam ajándékba.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz Döglött Róka #39456 üzenetére
Sosem én kezdem, de már leszarom az értékelést, odacsapok ha kell.
Érdekes, hogy lehet kultúráltan is csatázni,, szerencsére ma ebből is kijutott két alkalommal is.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz Döglött Róka #39458 üzenetére
Áruld már el mi ebben a kicsinyesség?
20 - 30 perc gyakorlás után egy vagy több barom elcseszi az addig bele ölt időmet és elveszik a kulturált szórakozás lehetőségét.
De tudod mit, ne is válaszolj, köszi. -
WATERDACA
őstag
válasz NoMagix #39459 üzenetére
Sajnos nem csak az FM, de gyakorlatilag az összes multiplayer játék ilyen. BM-ek mindig lesznek. Szar érzés, együtt kell vele élni sajnos, vagy ott a single player.
Én már nem idegesítem fel magam ilyeneken. Nincs olyan rendszer, ami ezeket a játékosokat teljesen kiszűrné.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Döglött Róka
veterán
válasz NoMagix #39459 üzenetére
Az, hogy ha mas barom nekem nem kell annak lennem. En szeretek tisztan versenyezni. A bosszu meg kicsinyes dolog. Kiforgatni valakit azert, mert jol vedi az ivet plane.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok!
Továbbra is próbálkozom, de a külső nézetben 180+180 foknál már nem fordul tovább az autó kereke. 900 fok Logitech G Hubban beállítva, meg minden , de hát érzem is, hogy szerintem 180+180 elfordulással megyek, és nem bírom úton tartani egyik autót se.
Hát én vagyok ennyire hülye?NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
NoMagix
addikt
Gyerekek, ilyen korrekt és izgalmas futamom ritkán van itt az FM-ben!
Kicsit izgultam, mert az eső ömlött és csúszott rendesen a pálya, de az utolsó körben sikerült egy gyors box kiállásnál felraknom a soft gumit jól megtankolva!
Ezzel bebiztosítottam az első helyet.
Érdekes módon senki nem akart kilökni.
-
Rexcor
őstag
Sziasztok,
Tegnap óta valamiért nem indul el a FH5. Rákattintok az ikonra, bejön a szokásos ablak ami induláskor szokott aztán amikor az van, hogy frissítések keresése hirtelen bezáródik az ablak én nem megy tovább. Próbáltam és FM7 meg pl elindul.
Bármi ötlet hogy ez mitől lehet és hogy tudnám működésre bírni?
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz Rexcor #39464 üzenetére
Próbáld meg elindítani az Xbox appot, vagy akár ki és bejelentkezni benne, aztán indítsd el a játékot.
De van hogy 2.-3. próbára múgy elindul magától is. Vagy vársz egy kis időt és később próbálod...Mostanában elég gyakran járok úgy, hogy maga a játék elindul, csak mikor töltené be profilom, akkor vagy kilép, vagy kiírja hogy nem tud csatlakozni a Xbox Live-hoz.
Van egy sanda gyanúm a teredo-ra, vagy vmi szerver infrastruktúra gondra, mert részemről tudtommal nincs változás, se szoftveres, se hardveres oldalon. Bár lehet volt vmi win frissítés mostanában.
-
-
Rexcor
őstag
Közben neten is találtam ilyen problémát, ugyan ez van nekem is, sehogy sem indul el, megjelenik a piros AMG Merci és utána becsukódik az ablak magától. Úgy tűnik az újratelepítés sem oldja meg.
-
Qkackca
őstag
válasz Rexcor #39468 üzenetére
Azt próbáltad már, hogy bejelentkezel a böngészőben az xbox vagy microsoft fiókodba előtte?
Szerintem 'természetes', hogy egyik se segít, mert én profilszinkronizációs problémának gondolom ezt.
-
Döglött Róka
veterán
-
Rexcor
őstag
válasz Döglött Róka #39470 üzenetére
Éppen telepíteném újra, de most meg az 0x80070005 hibakódot kaptam. Nézegettem videókat hogyan lehetne megoldani, végig csináltam jópár lépést (MS Store cache delete, WP system folder és WinApps folder átnevezése stb) de továbbra sem működik.
Eddig is csak azért töltött be mert folyton rákattingattam a folytatás gombra és így ilyen fél %-okat tovább lépett.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Rexcor #39471 üzenetére
80007005 lesz az es az bizony access denied.
UAC nincs kikapcsolva? Admin modban probaltad futtatni? Page file nincs kikapcsolva?Az altalad emlitett lepesek kuruzslasnak felelnek meg. Aki kicsit is konyit a Windowshoz ilyet nem igy all neki.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
senior tag
FH5-ben a 2010-es RS Clio mitől ilyen ritka ? Aukcióban kerestem és nem dob be egyet sem. Valaki véletlenül nem akarja eladni ?
-
Rexcor
őstag
válasz Döglött Róka #39472 üzenetére
Köszi a segítséget.
Valahogy mégis sikerült megoldanom kuruzslással a problémát és sikerült újra telepíteni és belépni is. És igen, nem értek a Windowshoz csak alap felhasználói szinten és nem vagyok ITs szakember sem így nem tudok mást csak neten utánanézni hogy lehet az ilyen problémákat megoldani és remélni hogy valamelyik módszerrel sikerül.
-
drizzle
kezdő
válasz Rexcor #39474 üzenetére
99%, hogy nem user hiba volt(főleg, hogy egyik napróla másikra hirtelen nem megy, erre de biztos majd Te kikapcsoltál valami olyan rendszer beállítást amihez regedit kell meg minden ), szóval hagyd rá, sikerült valami okosat belinkelni a gugliból...
Xbox-microfos elég sokat gyengélkedik PC-n, néha sokkal jobb csak félre tenni és másnap megnézni hátha ma sikerült a szerverparkot elindítani a szakembörnek. -
homerhamm
addikt
Na, ma azt is megértük hogy Xboxon lefagyott az FH5.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #39483 üzenetére
Ja, jó. Ma az eventlab-szigeti versenyen fagyott le a játék.
-
Bep
őstag
válasz parandroid #39483 üzenetére
Nekem a One és Series érában az FM a legtöbbet lefagyó, összeomló játék volt eddig, még mindig hébe-hóba, de már nem annyit. Mellé csak a Gears5 ért fel a megjelenés hetében coop kampánnyal, ahol a javításig lehetetlen volt játszani.
FH-ban viszont nem is emlékszem, hogy lett volna crash.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Volt már nektek FM-ben olyan, hogy csal az üzemanyag kijelzése?
Mazda Miatta futamokon találkoztam eddig 2 alkalommal, hogy a kiírt 7 körre beállítottam 8 körre vagy annál több üzemanyagot és az utolsó két körnél muszáj volt kimentem tankolni.
Másik ami ismét bosszantó az a festés.
Több darabos matricáknál van olyan, hogy ha szétszedem őket, akkor szanaszét dobálja a darabokat.
Porsche-nél estem bele abba, hogy nem lehetett a tetején az egész autón át sima egyenes csíkot meghúzni semmilyen méretben, hullámos volt a csíkok széle.
Fagyás az nálam is van FM-ben vagy örök homokórázás.[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz NoMagix #39486 üzenetére
Nem csal, ha kicsúszol vagy vagy baleset van, driftelések, akkor simán többet használsz mint amennyit kalkulál (a kalkulált az az, ha egyedül és optimálisan mész a pályán). Én +1 körrel állítom be, utsó kör végén már nyíg hogy baj lesz.
Matricáknál nekem régiekből importálttal szokta ezt szétdobálást csinálni. Az egyenes csíkot viszont nem értem, nálam műkszik.
-
Bep
őstag
válasz NoMagix #39486 üzenetére
Nekem eddig nem volt ilyen, de hallottam róla másnál.
Gyakorlásnál/időmérőn amennyi kört akarok menni mindig annyit állítok, hogy pont átugorjon az érték plusz 1 körre. De ez a saját fogyasztásomhoz sok. Verseny előtt korrigálom, mert akkor az én fogyasztásommal jelzi és általában vissza tudom venni egy-két "kattintást".
Eddig sose volt gondom a benyával. -
NoMagix
addikt
válasz Döglött Róka #39487 üzenetére
Annyit nem driftelhetek el amikor 7 körre 12-őt állítottam be és nem volt elég!
Mostanában azt csinálom, hogy nem kvalizom vagy gyengén és a gyakorlásban is megpróbálok az utolsó lenni.
A gumi kezelését is másképp teszem mint amit a táv kíván és üzemanyagot is magasabb értékre állítom.
Ezek után a versenyeken kivárásra megyek, hagyom, hogy mások kiüssék egymást és így rendere 5 -12 helyezést javítok.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Még egy érdekesség, Suzuka, 8 körös futam, C osztály.
Elrajtol a 7 fős mezőny, egy valaki a rajtvonalon maradt, majd az első kőr végén amikor áthaladtunk a célvonalon, akkor csippanás és jelzi a játék hogy vége lesz utolsó kör következik.
Harmadik lettem amikor az ötödik helyen voltam a mezőnyben.
A végén mindenki DNF volt a táblán![ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Mivel a multi jelenleg kicsit haldoklik, gondoltam belenézek a karrier módba. Olvastam fórumokon hogy az AI és a nehézségi szint új szintet lépett. Konkrétan ez igaz is, csak a megvalósítás hagy kívánni maga után dolgokat.
Drivatar 8-as nehézségen most már a küldetés időt gyakorlásnál szinte lehetetlen teljesíteni, de a legnagyobb pofátlanság versenyen kezdődik.C osztály, először próbáltam egy Megane-el, ami egy elég jól kiegyensúlyozott autó. Meg is lett vele a küldetésidő, de versenyen lehetetlen nyerni. Hiába indulok a 3. helyről, az M3-as BMW a maga 4.6-os sebességével és gyorsulásával elmegy mint a nyíl. És ha elmegy rajtnál, onnantól bottal lehet ütni a nyomát. Akkor próbáljuk ki a Mercedes CL-t. Itt már 5.1 nekem a sebességem és a gyorsulásom is jól áll. Na most itt az a helyzet, hogyha agresszívan nem vetődök be mellé az első kanyarokban és nem csinálom meg az előzést, az első helyezett egyszerűen elhúz, lehetetlen beérni. Azért rossz játékosnak nem mondanám magam, a 8-as nehézségi szint eddig simán ment, de most valami elromlott, vagy szimplán csal az AI, ez a nagy fejlesztés....hozzáteszem, practiceban is űridőket megy az AI, és versenyen fura módon nem is hozza azokat.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
NoMagix
addikt
válasz WATERDACA #39492 üzenetére
6-os szinten szoktam lezavarni a karrier futamokat, mindig panaszkodik a játék, hogy csavarjam feljebb a nehézséget. Majd kipróbálom nehezebb beállításokkal.
Más, kérdés:
Nem arról volt szó, hogy egy új autónál nem kell már megszerezni az 50 szintet, hogy fejleszteni lehessen őket?
Nem lehet csak megvásárolni az alkatrészeket? -
parandroid
félisten
válasz WATERDACA #39492 üzenetére
Én karrier módban szeretek hátrebb indulni, hogy legyen valami versenyzés feeling, de annyira szar, rövid versenyek vannak, hogy a 2-3. helyig ha feljövök, addigra az első (kettő) úgy elhúz, hogy hiába hozok rajtuk körönkent akár 1-2 mp-eket, már csak kb 2 kör van hátra, képtelenség beérni. A másik megoldás, hogy a 3. helyről indulok, de úgy meg az első körben letudom, onnét már csak magamnak megyek. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem állítható a vrsenyek hossza, ha nem is körönként tetszőlegesen, legalább kalkuláltan short-medium-long alapon… Karrier módban egy röhej, hogy practice-en menj 2 kört, utána van még 10 perced körözni (ezt sem értem, miért van limit ), a verseny meg 2-3-4 kör. Vagy Minap belefutottam, verseny Nordschleife 1 kör, lol.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #39496 üzenetére
Mikor fejleszted a kocsit, elfogy az alap mennyiség, ha azt túlléped, akkor mikor leokézod a fejlesztést, akkor írja, hogy nincs elég pontod, veszel? Ott válassz Igen-t.
parandroid : azt vettem észre hogy kb 10-15 perc / versenyhelyszín ütemet próbálnak tartani a karrierbe. A limit pedig a versenycélok illetve a tuningod finomhangolása, gyakorlás miatt van úgy tudom.
A rajtpozíciót pedig az utolsó helyet szoktam kérni aminél még kiírja hogy 1-3, vagy 2-4. Többnyire a 10-15. hely környéke.
Ha megvan a ritmus, akkor utolsórólWATERDACA: pont úgy mint a múltkor a VIR - Mitsu Evo esetén.
De visszatekerés esetén leesnek az ívről, 2-3x visszatekersz, simán megelőzöd őket
Open E ill D esetén az első körben elhúznak, másodikban meg simán utoléred őket. Bár nem 8-ason (nehézség) mentem.Nem tudom mibe nyúltak bele, kb 2 hete nem játszottam. A graf megint csúnyább, elmosottabb. Vannak textúra hibák, pl 240sx felnijeiből jó nagy poligonok állnak ki.
Megy előttem vagy 2s-re a kocsi, kanyarban ottmarad a féktárcsa-fékbetét, a kocsi meg eltűnik. Kövi körre minden rendben...
Suzuka pályalimit igen szigorú lett.
Bő 1 óra alatt ennyi jött szembe.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
homerhamm
addikt
Tudom, hogy nincs rá esély, de remélem ma kesz egy FH6 leleplezés, mert már nagyon unom az FH5öt, meg úgy Mexikót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest