- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Mára is kitaláltam magamnak egy mókát. Azt, hogy mivel 500+ kocsim volt már, gondoltam kiszedem mindből a SuperWheelspin perket. És elpörgetgetem őket. Ez a Whillys farm legál formája. Néztem ezt a listát: [link] (Mazda RX7 rosszul van benne írva.)
Kellett skill pontokat farmolnom hozzá bőszen. De ami megvolt, abból kiszedtem. A pörgetések után meg már 80 millám volt. És nem sok kocsi hiányzott.Ezért arra gondoltam, egye fene, megveszem őket mind. Vegyesen vásárolgattam, volt amit a szalonból, volt amit AH-n. Így most 534/535-ön állok. Azt a Raesr féle undormányt nem vettem meg AH-ban. 20 milla, és a jövő héten megnyerhető lesz.
Hát ennyi.
És ezzel én lehet, hogy lassan vissza is veszek a FH5-ből. Jó lenne már mással is játszani. A heti feladatokat csinálom. Maradt még pár elismerés is, de talán eddig tartott a lendület. Nem azt mondom, hogy nem fogok vele játszani. Csak nem ennyit.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #27850 üzenetére
Nekem a Szakértő ment végig. Amikor az elején csináltam, hogy megnyertem minden versenyt, akkor végig olyan nehézségen játszottam. Leszámítva a terepversenyt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
csaabz
őstag
Én 3 napja nem tudok online játszani. Xbox Series S-en játszok és minden más játék megy online. Már írtam a supportnak, még nem kaptam választ...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Forza Horizon 5-ben másodjára csinálom meg a "no expense spared" téli eventet, de nem adja meg a pontot. Autó: Italdesign Zerouno, S1 900.. mit csinálok rosszul? Ha nem lenne jó az autó, el sem indulhatnék rajta, nem?..
-
batai15
félisten
Vettem egy kecot valami 4 millió volt. Elvileg kellene adnia napi egy spint , amit pár napja nem nagyon ad. Bug vagy valami más?
-
Dyingsoul
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy a FH 5-ben a coop-om miért nem működik?
Egyszerűen nem megy sem egyedül coop-ban sem konvojban coop-ban...
Sima évszakos versenyt vagy bajnokságot kiválasztok, rányomok, hogy coop, erre visszaszámol, letelik a számláló, nyomok X-et a controlleren, kiírja az esemény nevét nagy betűkkel, eltűnik a HUD...
Az autó irányítható, de nincs sebességkijelző, nem tölt semmit, nem csinál semmit. Menüt sem lehet megnyitni. Várnom kell cirka 5 percet, majd visszajön a hud és freemode-ban vagyok.Miért nem működhet nálam a Coop?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
csuvicsuva
addikt
Megvan, megvan!!!
Jött egy B osztályú srác, első versenyen kilépett, én magam mögött tartottam a két kötelezőt, egyik csapattárs nyert, ez pont elég volt. Másik versenyen bent maradt a B-s ellenfél, emberünk pedig megint nyert. Nehéz szülés volt.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
NoMagix
addikt
válasz csuvicsuva #27863 üzenetére
Micsoda? A Trial?
Qkackca segítségével tegnap lefutottuk a trialt és nyertünk!!
Igaz az kellett hozzá hogy a harmadik futamra csak ketten maradtunk!
Utána csapattunk pár futamot co-op-ban, nagyon élvezetes volt, nehéz de jó! -
plejik
addikt
Na, összes tábla is megvan. Még az úttal mindig gondba vagyok, de azt elengedem, majdcsak megyek arra amerre még elvileg nem voltam, de térkép szerint már mindehol... Most már a csak a versenyeken ezek a tiszta rivális időket csinálom.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
.LnB
titán
válasz plejik #27865 üzenetére
Térképen szürkén jelzi ahol még nem voltál. És nem bugos. 2-3 utat én is nehezen találtam meg. Fiammal már ketten kerestük, de meglett. Alap, hogy a térképen szűrővel mindent vegyél le, és csak az utak látszódjanak.
-
.LnB
titán
-
-
Daw93
senior tag
válasz plejik #27871 üzenetére
A városban az aluljáróban is jártál? Ha jól tudom az a nagy mapon nem látszik.
Nekem egyébként volt olyan, hogy a nagy mapon az erdőben az utat felfedezettnek mutatta, de amikor arra jártam autóval, a minimapon látszódott, hogy egy kis része nincs felfedezve.
Nekem szerencsére most nem kellett keresgélnem, de FH3ban egy óráig kerestem az utolsót[ Szerkesztve ]
GTA Online: Daweee93
-
-
Qkackca
őstag
válasz Cicero #27855 üzenetére
Megnyerted azt a bajnokságot?
Az autó jó, 2 millió kreditnél drágább értékű kocsi kell hozzá, s1 osztályban.
Ha nem adja meg nyerés után sem, esetleg próbáltad már hogy kiléptél meg később vissza a játékba?http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
.LnB
titán
válasz homerhamm #27880 üzenetére
Nem is a szépségük miatt linkeltem be.
Ha szépség kell, ott a csHacsi amit pár napja linkeltem.
Vagy akkor itt egy random NSX, ez is szép: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz Wesder #27884 üzenetére
Volt redditen egy poszt. Egy srác ráírt az egyik ilyen full szitnes játékosra. Azt írta neki a tag, hogy "apukám az egyik fejlesztő".
-
-
.LnB
titán
Esküszöm ez a dolog idegesít legjobban az egész játékban.
-
i@lex
őstag
Megvetem az ilyen nyomorultakat, egy fun, abszolút nem kompetitív autós játékban basszus...
Aztán ne legyen előítéletes az ember a pc-s communityvel szemben. Megfertőznek mindent.
-
.LnB
titán
-
NoMagix
addikt
Erre van egy észrevételem, màr a négyesben is így csináltam!
A térképen húzod a kör ikont hova dobjon az úton, ha pl. a jobb irányba mennél az adott pontra, akkor a kört balról jobbra az úton a kiválasztott pont felé húzod olyankor az autó jó irányban fog állni, ugyan ez fordítva is igaz volt! Ez elég sokszor működött![ Szerkesztve ]
-
Aszpik
tag
válasz ProEvoFan #27891 üzenetére
Én PC-n tolom a FH5-öt, de már most elegem van a sok cheaterrel. Arányaiban szerintem sokkal több van mint a 4-ben volt. Frusztráló, hogy megveszi az ember a játékot és ilyen p*tsökkel van tele az egész.
Azt a kevés versenyszellemet is kiölik belőle ami még maradt. Anno amikor berágtam sok embert jelentettem, de le sem sz*rták egy hónappal később is vígan játszottak.
Igaz nekem nem az ilyen full szintes egyénekkel van problémám akik amúgy mást nem csinálnak, hanem azokkal akik valamilyen "segédprogramot" használnak amivel úgy saccra 600-700 km/h a végsebességük az egyenesben és úgy lőnek ki mint egy rakéta."Most is ugyan olyan jó az éden, Ugyanolyan sz@r, mint régen" ;)
-
csaba951
veterán
xbox kontrolleren:
A gommbal kijelölöd a célt.
X gommbal gyorsutazol.
Ha így csinálod, mindig a cél felé fordulva érkezem meg a gyorsutazásból.A FH5-ben anomália hogyha az X egy kanyarban van, akkor légvonalban a cél felé rak be. Ez egy kanyarban simán lehet, hogy az útra merőleges lesz vagyis keresztebe állsz majd az úton. FH4-ben szerintem nem volt ilyen. ott mindig az út irányában rakott be, soha nem keresztbe.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz csaba951 #27899 üzenetére
Ez tuti nem igaz. Fixen ki van jelölve egy drift zóna mondjuk. Gyorsutazok a zóna elejére. 10-ből tízszer háttal tesz le a célnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest