- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz Hunner #28699 üzenetére
Megyek a fejem után többnyire, azért van pár emberke akinek a beállításai korábban bejöttek.
Azokat próbálom megtalálni, ha olyanba futok amit nem sikerül megoldani.
Mondjuk én nem is az utolsó tizedekért küzdök..LnB: ha már limitek, tudja valaki változott-e a garázs, tuning, festés limit a 4-hez képest?
Mert az esetedből úgy tűnik a festés limit nem változott. Akkor gondolom a többi se...http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
.LnB
titán
válasz Hunner #28699 üzenetére
Ezen nem értem, hogy miért lepődsz meg, hogy a sz*rok a sok csillagosak. Ez nem is a minőségüket jelzi, hanem a letöltéseket, és a random like-okat. Ez tuningra, és festésre is igaz.
Ezek a csillagok leginkább annak köszönhetőek, hogy jó pillanatban lettek felöltve.Egyébként megbízható tunnereknek én is örülnék, megoszthatod amid van.
Én ugyan ezt csináltam hétvégén, csak a minőségi festéseket kutattam.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kisgépkezelő
senior tag
HLundh, VNX CODCAOS, ATK Mang0, ThankfulBard261, Garbage Driving, The Godration, Nalak28, JumpyArdvarkITA, scaans, ESV Suimin, OnlyNaps, RBM Codcaos, Assassin Khazix, Rocklxd, ATK Mang0, Gaizi junet, ESV Barcode, BenBenBenBen999, Greddy295, GreetedDust8, JumpyArdwarkITA, KapienPL, TDU1PlatinumMod, ESV Takata, Inayamei AS Ryvm, saeenu, Grandma Driving, Hoosier Dallas,
Nagyjából őket gyűjtöttük ki még akkor, amikor az FH4-es tunereket szedtük össze. Többnyire FH5-ben is tőlik szedem a tuningokat. Akiről tudom, hogy időközben nevet váltott azt átírtam, akiről meg nem, azt majd jól nem találjátok.
Egyébként a legnagyobb gond, hogy összevissza pontozza a játék a tuningokat. A legrosszabb, amit egyszer már írtam is az a váltók problematikája. Itt a képen pl: az alap 6 sebességes AWD váltó és a fejlesztett 7-es közti különbség ég és földnek tűnik, holott valójában messze nem az. A tuning amivel az 5,2-es végsebességet adja ki, jól beállított 6-os váltóval megy 260-at síkon. Lehet tippelni, hogy a váltócsere után megy e 7,1/5,3X260=355-el vagy sem.
Meg grátiszban még kap az ember fél-fél pontot a kezelhetőségre és az offroad képességekre is, de annak sincs sok köze a valósághoz.Aztán aki meg érti is a dolgot, hogy egyébként jól megy az a kocsi 6 sebességgel is, az hiába oszt meg tuningot, mert ki van pontozva a játékból, a rossz de a játék által túlértékelt tuningok tömkelege miatt. Azt nem mondom, hogy minden esetben átverés egy ilyen indokolatlanul magasra pontoz(tat)ott tuning, mert sok esetben mondjuk az a +20 kiló segít lehúzni S1-801-ből A800-ba a tuningot amennyivel egy 10 sebességes váltó nehezebb, csak ne írná a játék, hogy ettől majd megtáltosodik a kocsi, miközben a plusz sújtól, (még ha nem is észrevehetően) de lassabb lesz.
-
Hunner
senior tag
Annyira nem lepődtem meg végülis, nyilván ez egy népszerűségi verseny elsősorban ott a listában, de gondoltam azért van annyira önszabályozó hogy azért konkértan káros tuningokat nem tesz fel 5*-ra
Itt [link] a reddit thread példa autókkal, amikkel meg lehet találni a srácokat amiket elkezdtem követni. Nagyjából egész jó a fedés az előttem itt a topikban válasznak megírt Tunerek meg a listában szereplők köztOneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
.LnB
titán
válasz Kisgépkezelő #28705 üzenetére
Köszi a kimerítő választ (stillmatic-nak is). Majd figyelem ezeket a neveket.
Névre ha jól tudom nem lehet keresni a játékban ugye?szerk.: És neked is köszi Hunner.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Hunner
senior tag
Search-ben van "Creator name" mező, ott ahol kiválaszthatod hogy mondjuk B-A-S1-S2 legyen, de csak úgy találja meg ha pontosan írod. Sajnos ESV-re nem adja ki mindegyiküket, pedig sokkal könnyebb lenne
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
HUNgabus
senior tag
azt meg lehet vhol nézni hogy a (PH) klubbon belüli tagok helyezése, eredmények, stb.
keresetem a játékban de mindig kidob az XBOX alkalmazásba, ott meg semmi infó ezekről csak a tagok neve -
parandroid
félisten
válasz HUNgabus #28709 üzenetére
Hall of Fame a fesztiválhelyszínen nem jó? Lehet benne klubra szűrni, és a megszerzett accolade-eket mutatja (igaz, csak totalban). Azon kívül azt hiszem, az egyes PR kunsztok is szűrhetőek klubra, nem? A riválisokat végképp nem tudom, de jó lenne, ha az is meglenne így. Na, ezt még sose néztem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Emunem
senior tag
-
Joccc07
addikt
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Joccc07 #28716 üzenetére
Ezekkel a kocsikkal kell rajta végigmenni.
-
Joccc07
addikt
-
Wesder
félisten
The team is currently working on another set of fixes and stability improvements for Forza Horizon 5. If all goes well with testing, an update will be released tomorrow.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szami777
addikt
válasz Kisgépkezelő #28705 üzenetére
TDU1PlatinumMod nem tudod, hogy van sz Fh5ben?
A 4ben nagyon bírtam a tuningjait, de az 5ben nem találom.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
plejik
addikt
Tegnapi gyöngyszem, a nissannal csináltam a heti kihivást már csak a versenyek voltak, erre fogta mgát kilépett a játékból, és kezdhettem előről az egész küldetés sorozatot..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
CJ4567
nagyúr
válasz lastmohican2 #28702 üzenetére
Urgundy tuningjait inkább ne használd, még az is jobb tud lenni, ha összedobod az autót, és nem nyúlsz a tuninghoz, mintha az ő tuningjait használnád. Van sok jó tuner, aki tényleg teszteli az autóit, és ért hozzá, pl. Saeenu, Nalak28, ESV Suimin, TopTierRamen, ThankfulBard261, hogy párat említsek.
Kisgépkezelő: Saját magamat nem akartam én megemlíteni, köszi.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
.LnB
titán
válasz plejik #28725 üzenetére
Azt múlt hét csütörtökön én is félbehagytam, amikor már csak az volt, hogy nyerjek négy futamot vele. Időm se volt akkor rá, meg kedvem se. Másnap gondoltam, hogy megcsinálom, és kezdhettem én is elölről.
Szóval a kifagyás nem függ ezzel össze. Jobb ha mostantól egy lendülettel megcsináljuk ezeket, úgy hogy közben nem zárjuk be a játékot, vagy indítjuk újra a konzolt.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
plejik
addikt
-
lastmohican2
tag
válasz CJ4567 #28726 üzenetére
Köszi. Délután csak neki fogok futni a Festivalnak, így próbálgatom az itt megemlített tunereket. Amúgy nekem fel sem tűnt, sőt anno azért választottam őt, mert az egyik Trialt többféle tuner közül az övével tudtam könnyedén teljesíteni. Azóta is az ő beállításait használom, s Highly Skilled nehézségen szinte minden esetben nyerni szoktam, bár ez nem biztos, hogy neki köszönhető. Köszi a tippet.
-
plejik
addikt
válasz homerhamm #28729 üzenetére
Nem rossz maga a játék, de én kb. az összes fozával, horizon mind motorsportal játszottam, de gyiknél sem volt a megjelenéskor ekkore gondok...sőt nem is nagyon emlékszem, hogy lett volna velük bármi probléma is.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #28734 üzenetére
Az az érdekes, hogy az első hetekben, amikor elég erőltetett menetben toltam a Globál ranglista miatt, akkor fel se tűntek ezek. Sőt, szinte semmi bajom nem volt a játékkal. Leszámítva a teljesíthetetlen Accolade/Elismerés feladatokat. De ha valamelyik nem működött, csináltam másikat, nem volt azzal se gond. A heti feladatokra annyira nem koncentráltam, meglett a két kocsi mindig, annyi elég volt.
De most, hogy kis túlzással fullozva van nekem a játék az első pár hét óta, maradtak az apróságok. És egyre több hülyeség jön elő. Például a Fesztivál események 100%-os teljesítésére szinte sosincs esély valami bug miatt. Nem baj, mert nem kötelező, de lassan megcsinálnám azt is. Az előző patch (nem az arra érkező hotfix) hozott sok szarságot sajnos.Az a szerencse, hogy random összeomlások, pálya alá beesés és ilyenek sose voltak nálam. Ennek azért örülök.
-
floatr
veterán
válasz Wesder #28723 üzenetére
Jaja
Ideje lesz már, mert most is sokadjára kellett újraindítani, mire egyszer elindult. Nem annyira buli ezzel a belankadással kombinálva. Kb 1 óra játék után már élvezhetetlenül laggol, és újra kell indítani.#28726 CJ4567
na meg ott van HokiHoshi gyorstalpalója, ami alapján még én is tudtam gyártani ütőképes gépet, miután meguntam a sok nyálgép setupot[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz Joccc07 #28721 üzenetére
Végignyomtam a Rally pályát S1 207-es Peugeot-al, brutális 35 percnyi adrenalin élvezet, az S1 marha sok erre a pályára, szerintem a B tökéletes lehet. Ilyen igényes pályák jöhetnek még. A másik országúti is nagyon igényesen meg lett csinálv, a tervezőnek jár egy hatalmas pacsi. S a megosztónak is, hogy eme gyöngyszemet ide varázsolta
-
laceszgamer
addikt
Kövi patchról fix részletek ugyan még nincsenek, csak ezek, hogy mik várhatók, de úgy néz ki 1000 pontot megint adnak
Ha ezt így minden patch mellé bejátsszák, akkor igazából nem is nagyon kell farmolni. ( Kivéve persze ha marad bugos és lehet sorba venni a super wheelspineket, legalábbis nálam engedi, nem csak egyet, hiába írja ki hogy már megvan )Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
AsakuraDave
őstag
Még hány nap van a mostani hetiből? Megvan mind a kettő kocsi annyi pontom biztos van de 4x50 kell a Lambohoz és most 2 napig nem volt gép és lehet csak holnap lesz újra.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Joccc07
addikt
válasz csuvicsuva #28742 üzenetére
Dehogy, játszani sincs sok időm vele. Nemhogy pályákat csináljak. Még az első csillagom sincs meg.
-
ProEvoFan
nagyúr
Az autós kiválóságnál az első egy pontos lehetőség az nem XPt adott minden esetben?
Mert most már pénzt ad...[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz AsakuraDave #28743 üzenetére
Csütörtök delutánig.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
parandroid
félisten
Holnap állítólag jön egy peccs. Ideje, mert ma egyszer bírtam eddig elindítani, de az első verseny betöltésével ki is dobott megint dashre. Lassan érdemes lenne indítani egy kampányt, hogy a bugfest szinonimája a forza horizon, meg a playground games legyen, hadd röhögjön az egész világ gúnyosan rajtuk. Ennyire a cp2077 sem volt soha bugos szar, és ott a lengyel kispajtások mégis hónapokig mosakodtak miatta…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
csuvicsuva
addikt
válasz parandroid #28748 üzenetére
És az a legrosszabb, hogy mindez pont egy Xbox Game Studios címnél történik, nem egy külsősnél.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz parandroid #28748 üzenetére
A Grand Theft Auto Definitive Edition elvitte a showt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest