Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • wildrain

    addikt

    válasz #70869248 #2192 üzenetére

    visszás ha valki azzal eredményes hogy nem fejleszt
    Ez azért egy kissé csúsztatás, mert pl. a Brawnra nem igaz, hogy nem fejlesztett, mert két vagy három projektjük is futott egymás mellett, aztán ebből kettőt leállítottak, mert kiderült közben, hogy nem lesz elég jó. Szóval itt nem arról van szó, hogy ők álltak, és malmoztak, megvárták, amíg a nagyok megszívatják magukat, hanem dolgoztak keményen ők is, csak máson. Olyan dolgokon, amivel nagyobbat léptek előre. A Red Bullról ugyanez elmondható.
    Előfordul, hogy egy adott irányba fejlesztésre elmegy az erőforrás nagy része, és közben kiderül róla, hogy hibás, és akár kukába lehet vágni egy egész évet. Ehhez képest a Ferrari meg a McLaren nem is bukott olyan nagyot, mert azért volt már ennél nagyobb pofáraesés is.

    Erről is szól az F1, az erőforrások leghatékonyabb beosztásáról is, nem csak arról, hogy fejlesztenek ezerrel egy irányba, mindegy, hogy mennyit nyernek vele. Azt is nézni kell, hogy mivel lépnek előre nagyobbat.
    A KERS is nyilván nagy előrelépés lenne, ha tovább használhatnák, mert jövőre tényleg komoly erőt képviselhetne egy KERS-es autó. De ha leállítják, akkor az ugye a közös döntésük lesz, ahogy azt már tárgyaltuk is.

    Ja, és hogy előbbre is lépjünk: Mik lettek volna a helyes döntések/történések szerinted?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák