Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
mondomén, potyog ez a red bull.
Oldala, hátulja.
plusz bünti. áh.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
7Heads Drago
veterán
Király.
Vettel elpuskázta. Kár érte.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Csabee.
nagyúr
válasz 7Heads Drago #2052 üzenetére
Webbernek is elszúrták a pontszerzési helyét Laza a Redbull, csak úgy dobállják el a pontokat!
Webber elszállt! Gondolhatja: a Redbull szárnyakat ad!!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
7Heads Drago
veterán
Hami helyett Glock jöt ki hamarabb.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mrlujoak
veterán
Aztakurva.Palikék milyen későn vették észre, hogy Glock kijött a boxba...
Ezek mit néznek?
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Csabee.
nagyúr
Algersuari meg Buemi megy party-zni Szerintem Webberrel megbeszélték.
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
tiltakozásul levonulnak tosték a pályáról?
-
7Heads Drago
veterán
Matek zsenik.
Barchinak a 2. tankolás utáni körre volt nagyon lassú. Ott sokat bukott.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Sutil mi művelt. Szegény Nick.
-
madstunt
addikt
Trulli ,Fisi,Liuzzi
12,13,14
3 olasz egyrakáson egyik meg olasz szekérrel -
Csabee.
nagyúr
Alonso leggyorsabb kör, még a végén Glockra rámozdul!
Ha Button megelőzi Vettelt akkor legalább csinál valamit[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
Kevés a levegő...
Hol vagyunk a holdon? -
7Heads Drago
veterán
Érdekes futam volt.
Én nem oly nagyon szeretem ezt a pályát. Túl szűk.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Csabee.
nagyúr
Nikol Szejcinger ismét Palik közvetítésében hihetetlen..
7Heads Drago: pedig jó az ha szűk
[ Szerkesztve ]
-
titán
rongyokban log a diffuzor...
-
madstunt
addikt
1 Brawn 153
2 Red Bull 110.5
3 Ferrari 62
4 McLaren 59A barna tuti bajnok a mclaren simán megfoghatja még a ferkát
-
7Heads Drago
veterán
Megérkezik a várt eső a versenyre?
Na ez érdekes lett volna még. De késett...
Csabee.: Meg ha szorít.
Motion_Blur De csak azért mert kevés volt a piros az elejében.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Elaludtam a futamon. Asszem ilyen még soha sem történt velem. Gondolom hatalmas izgalmakról maradtam le
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
keIdor
titán
válasz Motion_Blur #2074 üzenetére
Én gyakran el szoktam aludni a futamokon... most is kimaradt jó 20 kör.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
JJános
addikt
Kevés hiányzott, hogy lekapcsoljam. Elaludni nem tudtam a versenyen, pedig érdemes lett volna.
Haminak gratulálok! És Timo-nak is.
Azt hiszem a Brawn, és Button már győztesek. Red Bull második, és valszeg McLaren harmadik hely.2007-05-06 óta itt!
-
Oliverda
félisten
Volt már idén unalmasabb is.
Alig fért bele a 2 órába.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
ChromeX
addikt
Egész jo kis verseny a végeredménytől eltekintve persze ez saját vélemény. Jo volt a mclaren de mondjuk ugy több tényező is hozzá segítette a pilotájukat a győzelemhez, ami nem rajta múlt.
a ferrarik teljesítményét pedig szerintem nem kell ezen a hétvégén kommentálni -
shteer
titán
nem volt rossz... bénázások és műszaki problémák főleg én is elszenderedtem ~10 percre
szerintem jónak tűnik..
-
mrlujoak
veterán
válasz madstunt #2072 üzenetére
Ha Kova nem lenne ilyen nyámnyila, akkor nem megint "csak" Hamiltonnak jutna a pontgyűjtő szerep.
Tavaly is rajta úszott el a konstruktőri vb cím, mert akkor is rendre gyengébb teljesítményt nyújtott, mint a Ferrari másodpilótája.Az meg egyenesen bosszantó, hogy ha 2 héttel ezelőtt Hamilton nem hibázik, már a McLaren a Ferrari előtt lenne. De, hát ott van az a lenne szó, így ez van.
Hajrá McLaren Mercedes, Brawn Mercedes és Force India Mercedes!
A 6 merciből 5 abszolválta a futamot - tényleg, Adrian miért állt ki, milyen műszaki hibája akadt? - abból 4 pontszerző helyen.
Csak így tovább!mrlujoak
-
tibi666
senior tag
nem palik és gyula a szánalmas, hanem azok, akik nem tudnak felülkerekedni rajtuk, és azzal töltik az időt futam alatt, hogy minden bakijukat, vagy rossz megfogalmazásukat túldramatizálják.
nézzétek akkor a bbc-t a sok belterjes angollal, vagy a németeket. garantált az alvás a futam alatt.
-
Integra
titán
vettel most nyilatkozott, nem volt boldog.
de azon mosolygott, hogy szépen potyogott szét az autója...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rocket
nagyúr
válasz ChromeX #2078 üzenetére
Te melyik futamot nezted?
Hamiltont hatraltatta a Safety Car-os szakasz mert elvesztette az elonyet Vettellel szemben (ugye Rosberg akkor mar nem szamitott mert megbuntettek, csak meg nem ment ki), aztan az uj rajt utan Vettel eroskodott de csak ugy lett volna eselye megverni Hamiltont ha megelozte volna a palyan es legalabb osszeszedett volna 5 masodperc elonyt.
Palik se vette eszre, hogy azert volt a Safety Car utan jobb Vettel, mert joval konnyebb volt a kocsija.Safety Car nelkul is nyert volna Hamilton, Rosberg nem kapott volna buntit akkor is elobb jott volna ki boxba, igy neki is a palyan kellett volna megeloznie es elonyt kiautoznia a gyozemelhez, ami elnezve a palyat es a tempojat nem lett volna realis, szoval semmilyen tenyezo nem segitette Hamilton gyozelmet
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
mrlujoak
veterán
válasz tibi666 #2081 üzenetére
Nem, nem.
Félreértés ne essék, mi ezen jókat derülünk - legalábbis én - pont emiatt sem volt unalmas ez a futam.Palikék egyéni "stílusa" hülyeségei a köbön másrészről azért lehet sokak szemében szánalmas - többek közt az enyémben is - mert ők ezért pénzt kapnak.
Szakkommentátorok.Vannak itt a fórumon jópáran olyanok, akik monitorokról éppilyen színvonalon, sőt még magasabbon el tudnák látni eme szerepet.
Ez sokakat frusztrál, sokakat bosszant, de engem pl. eltölt egy kellemes gúny, hogy na, ezek hülék.Talán a mai futam is ezért volt kevéssé érdektelen, mint amúgy.
mrlujoak
-
tibi666
senior tag
válasz mrlujoak #2085 üzenetére
okés, én bevallom, nem tudnék közvetíteni egy forma1-es versenyt.
de, ha itt ilyen vérprofik vannak, akkor közvetítsenek egyet (alámondással egy tetszőlegest), majd töltsék fel valamilyen nyilvános tárhelyre. majd meglátjuk, hogy mennyire találjuk őket minőségi munkának. -
titán
hamilton kedvese azon aggodik, h ne robbanjon fel az egesz boxutca...
eskuszom a mai versenyen tenyleg jo, h itt volt a palik.
-
proof88
addikt
Várom Suzukát, rettentően szép élmény menni rajta, nagyon jók a gyors kanyarkombinációk, bár szívesebben látnám a tavalyi autókat ott...
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Némi izgalom azé vóht!
-
ChromeX
addikt
akkor az sem számitott hogy tegnap nem tudta vettel befejezni a gyorskörét? az sem segített neki? meg az hogy a SC utáni rajtál a rosberg fogta a vettelt igy nem tudott a hami után menni mert ugye akkor már mind1 volt a rosbergnek mert büntije volt. szerintem azért ezek nem kifejezetten hátráltató tényezők
Hamiltont hatraltatta a Safety Car-os szakasz mert elvesztette az elonyet Vettellel szemben (ugye Rosberg akkor mar nem szamitott mert megbuntettek, csak meg nem ment ki), ez igy igaz de a Vettel elött ott volta Rosberg..
és Rosberg büntije nem lett volna szerintem igenis reális esélye volt megfogni, mert együtt mentek eléggé. nem kellett volna kifejezetten a pályán egy gyorsabb boxkiállásal is meglehetett volna még ha elöbb is jön ki
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
f1fanatic_co_ukRT @JRobertsF1: "We will miss him," says new Renault MD about Alonso #Singapore
hmm hmmm
-
-Mike-
addikt
Nem féltékeny nézés.
-
hunnylander
őstag
Még egy ilyen retkes pályát, nem igaz hogy nem lehet jobban letakarítani és mesterségesen felgumizni az előzési pontokon, segítendő az előzést. Eredményesebb megoldás lehetne, mint az új 'előzéskönnyítő' szabályok.
Lajos szépen behúzta. (És még a rázókövektől is óvakodott, nem úgy, mint Vettel, vesztére.)
Newey meg tervezze masszívabbra a verdát, és legközelebb ne kalibrálják el a fékhűtést.
Brawn, brilliáns taktikai húzások, nehogy Rubens elvigye a csapattól a 1-est, mikor szezon végén távozik.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #2096 üzenetére
Szerintem ez nem bejonszé...
Remélem hogy összejön még egy Button DNF a következő két versenyen. Nem lenne jó ha már 1 hét múlva eldőlne a cím.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hunnylander
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest