Aktív témák
-
-
7Heads Drago
veterán
A McLarent meglepte a Ferrari döntése
Válság van apukám! Még nem tűnt fel...Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Peat;)
veterán
válasz Nowhereman #2904 üzenetére
2875-ben ezt írtam kb, amire reagáltál az kicsit szedett vetett hozzászólás volt. Szerintem azért előtte nem lenne, csak sokkal szorosabb lenne valószínű a dolog. Nekem kettő váltó rémlett, meg hogy egyik rajtnál nem ő tehetett róla hogy beragadt. Múltkor meg szerencsés volt a büntivel és nem élt vele. Nekem mindegy magyarul hogy melyik hondás nyer. Mármint brawnos. Kár hogy idén a legdrágább fejlesztés viszi a vb-t, tavaly meg az előtt is a legdrágábbak harcoltak. Sokak szerint megkeveredett a mezőny, de ha költségeket nézzük akkor ez annyira nem igaz.
Ami idei évben szerintem teljesen jogos az a Toyota kiakadása a versenyzőkre. Szerintem is illett volna ezzel az autóval nyerni és nekem az a véleményem hogy a mezőnyben nem is egy pilóta tudott volna nyerni ezzel az autóval.
-
barnam_
nagyúr
válasz 7Heads Drago #2905 üzenetére
Honnan tudja a McLaren, hogy a Ferrari nem tesztel "menet közben" a következő évre?
Mondjuk azt nem tudom hogy a jövő évi szabályok és autó építési irányelvek mennyire tisztázottak... -
Oliverda
félisten
-
Pá
addikt
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
hunnylander
őstag
válasz barnam_ #2907 üzenetére
1. Mert a Ferrari azt mondta, hogy leállítják az F60 fejlesztését. (És, ha egy új elem kerül az F60-ra, az ugye az F60 fejlesztését is jelenti.)
2. Még a szurkolók is láthatják a változtatásokat, újításokat egy autón, ha figyelemmel kísérik. A csapatoknak meg minimum hozzáférési lehetőségük van fogyasztóként a fotóügynökségek anyagához, amelyeknek nem ok nélkül szokásuk az autókat a lehető legközelebbről is fotózgatni. De jó eséllyel még egyénileg is rendelhetnek információgyűjtést fotósoktól.
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
válasz hunnylander #2914 üzenetére
Kettes képben, a háttérben Czollner Gyula.
Pá: Ez tetszik! Jó lett!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
AMD Power
titán
De jó képek...
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #2917 üzenetére
nem tűnik őszintének Massa mosolya
-
ToBeY
nagyúr
Tudtok majd egy stream-et amin lehet élőbe nézni az dőmérőt mert nincs német RTL-em.
-
Motion_Blur
félisten
Nézzük inkább a csillag születik című sikerprodukciót, ami nyilván sokkal nívósabb, és fontosabb az F1-nél
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Peat;)
veterán
Miért van az az érzésem hogy Massa órája többet ér mint az én éves fizetésem?
-
őstag
Na ez már jó kép. Jövőre ilyenkor Massa-nek már ki lesz sírva a szeme, ha egyáltalán a Ferrarinál marad, szerintem szégyenében vissza fog vonulni.
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz Motion_Blur #2923 üzenetére
ez nagyon jó
"Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra?
Räikkönen: Azt általában az Önök újságjából szoktam megtudni.Kérdés: A pilóták számára a sisakjuk különleges jelentéssel bír. Számodra mit jelent a sajátod?
Räikkönen: Azt, hogy megvédi a fejemet.
K: Van bármilyen rituáléd a sisakkal kapcsolatban, ahogy a többi pilótának is?
K.R.: Igen, megtisztítom a plexijét, hogy jobban kilássak rajta.Kérdés: Mi a legizgalmasabb pillanat egy versenyhétvégén számodra?
Räikkönen: Azt hiszem a rajt, az mindig izgalmas.
K: És a legunalmasabb?
Räikkönen: Az most van."[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
őstag
Én meg hiszem, de szerintem mások is: Barrichello: Massának nehezebb dolga lesz Alonsóval, mint Kimivel
Meg sok időt kihagyott massa, esélye sem lesz, igaz ha nem hagy ki semmit, akkor sem lenne.
De majd a kérdésre visszatérünk jövőre. De én úgy gondolom, hogy esélye sincs Alonso mellett. Nem véletlen van 2 vb címe Alonso-nak, massának meg 0. De nem is lesz szerintem soha vb-ok massa.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az egy Richard Mille óra filléres dolog kb 55000 dolcsitól indúlnak az árak
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
"5LiveF1 Thunder and lightning very very very frightening!!!!"
"The rain lashing down on the roof of the media centre is deafening"
Ajjaj
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #2941 üzenetére
Délutánra nagy esőt jósoltak és úgy fest hogy ez most be is igazolódik.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
proof88
addikt
halasztják a szabadedzés elkezdését, mivel az időjárás miatt nem tud felszállni a mentő helikopter
szerk.: 17°C, 97%-os páratartalom , ~5 m/s = 18 km/h szélsebesség, a lassú kanyarokban oldalszelet kapnak.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
FP3 stream-et nem tud valaki?
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
marcee
addikt
Én is kérnék majd stream linket! Angol vagy német kommentár előny. Az igazi Coulthard-dal lenne, kíváncsi lennék hogyan közvetít az öreg!?
\m/
-
proof88
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Bazz, nagyon durván hömpölyög a víz a pályán
-
hunnylander
őstag
16:32: Lewis Hamilton is getting into his car... maybe he just fancies playing with the buttons for a little while. Still raining, but a bit brighter than it was.
Az az, valaki motorcsónakázzon már egyet.
www.HunnyF1.com
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest