- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azt néztem (#213540molnarpeter), hogy az 1995ccm-es (Panther) mellé járt nem-poweshift.
Szóval ez méginkább leszűkítheti a keresésedet.árkategóriában ahol én keresgélek
Pontosan melyik az a sáv?VW alternatívák nem jöhetnek szóba? Mondom ezt úgy, hogy Galax, S-Max, S-max az eddigi egyterűim sora... Ott a dízelhez olajos DGS jár, ami az itteni fórumtémák alapján azért jobb a PowerShitnél.)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
embe
nagyúr
Azért az említett modellek ára alatt. 4-4,5 között. És ez a sáv nagyon kihalt. Ami volt azt 1-2 nap alatt elviszik, mire eltudnék menni megnézni.
cappa72: Nézelődök ott is.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz cappa72 #46859 üzenetére
Keresgéltem, keresgélek minden irányban.
radi8tor: Ez így igaz. Vagy lebeszélek mindent, másnap indulnék 400 km.-re, amikor este eszébe jut hogy nincs meg a törzskönyve.... Közben én szabadnapot rendeztem másnapra, a feleségem meg szabit...
Na de nem sürgős, van mivel megoldani a napi dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
alias_bobo
tag
válasz alias_bobo #46440 üzenetére
Sziasztok!
Ismét szeretett kis Fiestánkról lenne szó.
Valami zörgés hallatszik a motorháztető felől, ha nagyobb útegyenetlenségen haladok át vele, leginkább jobb oldalról véljük hallani. A zörgő hangot nem tudnám egzakt módon leírni, leginkább ahhoz hasonlít mikor egy műanyag tányérban evőkanalat zörgetnél...
Eddig nem keltette fel a figyelmünket mert sokkal fontosabb volt pl a megtorpanó motor vagy a beázás megszüntetése.
(A kitudja mióta tartó beázás következményeképpen azonban elég büdös volt már az autóban és egyedi megoldásként azt találtuk ki feleségemmel, hogy a beázott kárpitot az autó jobb oldalából eltávolítjuk, helyette szürke szőnyeget "szabtunk" be s azóta már érezni az autóban elhelyezett illatosítókat is ).A zörgés megjelenése után átvittem szerelőhöz az autót akivel közösen néztük át a nem kívánt hang lehetséges forrásait. Elsősorban a futóműben kerestük a problémát, de mindent rendben találtunk. Szóval most már csak inkább bosszankodom emiatt.
.... ha valakinek van tippje, hogy mit érdemes és kell még megnézni ne tartsa magában.
Köszönöm!|| http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=alias_bobo ||
-
Balcsix
senior tag
válasz alias_bobo #46861 üzenetére
Szia!
Én elsőkörben a toronycsapágyra gyanakodnék a leírás alapján.
-
MikeWazowski
veterán
A hetedik generációs fiesta kompatibilis lenne a nyolcassal? Pl gumi szőnyegek meg ablaktörlő lapát kapcsán? Csak mert Bárdiba semmi nincs a nyolcas generációhoz.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
ReFleXx
addikt
válasz MikeWazowski #46863 üzenetére
inkabb vedd meg mashol, bardi amugy is draga
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz diablo1984 #46870 üzenetére
Ja, 12,5V alatt tölteni kell. De még nem károsodik ilyenkor. Persze ha rögtön egy kiadós önindítózással indítasz vele akkor nem köszöni meg.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
diablo1984
veterán
válasz radi8tor #46871 üzenetére
hát tény, hogy nem hálás, de egy elhasznált akku 12,4v-ja és egy új akku 12,4V-ja között ég és föld a diffi, nem egyként kell kezelni a 2 állapotot, a feszültségesésben van a kulcs.
De ha egy adagolóbajos amúgysem akar indulni autót ezzel akarnak 10-20 percig köszörülni, akkor persze ez is lemerül hamar egy olyan sziintre ahonnan csak a töltő segít..
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
volvoguy
addikt
Sziasztok! Mk3 focusnal mire érdemes odafigyelni? Gondolok itt például váltó...vagy rozsdasodasi hajlam a kasztnin. Manuális, vagy 2.0tdci érdekelne ami ritka de erről tudom hogy egy jó motor, vagy az 1.6 benzines 150 lovas Ecoboost.
Keretem: 2,5-3m.
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék: 2003-as MK1-ben külső mosás után nem megy a ventillátor 1-2 fokozatban, csak 3-4-5-ben. Előtte ment, utána már nem.
Mi lehet a baja és hogyan lehet a legolcsóbban orvosolni? (Szegénykém már a végelgyengülés felé tart…) -
ReFleXx
addikt
hat van esely ra hogy beazott, ha a szelvedonel a pollenszuro folotti fedel elall a szelvedotol akkor ott be tud csurogni a viz a ventiig, de az fel kellett volna hogy tunjon mar, mert olyankor az anyos ulesnel a szőnyeg is azik
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Treff
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
A szélvédőtől elálló, ablaktörlő alatti műanyag fedelet hogy a túróban lehet leszorítani a szélvédőhöz?
Fél ujjnyira eláll, már próbáltam pár dolgot, de olyan merev az a műanyag, hogy nem sikerült eddig megoldani. -
ReFleXx
addikt
bolha tartana oda, de eleg szar a design.
en anno a bolha helyere tettem egy szarnyas tiplit es a muanyagon at meg behajtottam egy fekete facsavart, plusz a muanyag peremere ragasztottam nyilaszaro tomitest. kicsit barkacs megoldas de működött es nem is volt eszreveheto.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
törölt tag
Üdv,
Mk1 Focusnál ez sajnos elég szahar megoldás. Elvileg és eredetileg ezek a műanyag takaró lemezek ragasztva voltak a szélvédőhöz.
Szintén szívtam a beázással aztán meguntam és pollenszűrő csere után egyszerűen ráragasztom a lemez felső élét a szélvédőre. FBS szilikon bevált, bírja a hideget meleget rázkódást UV-t. -
DeFranco
nagyúr
van rá ragasztó kukac, gyári technológiával úgy néz ki a pollenszűrő csere, hogy leszedik a teljes fedelet, cserélik a bolhákat ha törtek majd bolhával és ragasztóval teszik vissza, hogy a tömítés meglegyen.
kisvakondnadrágos szerelőknél meg az alsó patenteket kiakasztják, szétfeszítik a rést és ott tuszkolják ki-be a szűrőt, amitől a műanyag még tovább görbül és fix az elállás. egyébként gödön is így cseréltek nekem mindig.
ha nem akarod megvenni a gyári kukacot, akkor sikaflexet javaslok, az a leginkább alkalmas a célra, de ha már eláll, akkor nem biztos, hogy meg lehet csinálni szépen.
másik megoldás hogy felragasztod fbs-sel, és onanntól mindig tuszkolva cserélsz, azt csak akkor kell ismételni ha a bolha törik.
volt erről nagyon jó fotós útmutató a focus fórumon, de nem találom, lehet megszűnt ...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz DeFranco #46893 üzenetére
Minden az eső intenzitástól függ. Ha a szűrőtartó alsó része nem fekszik pontosan a helyén leginkább ott tud befolyni a víz, át a fűtőmotor mellett a lábtérszőnyegre/alá.
Másik oldalon elég volt egyszer szétszedni, kitakarítani. Az a fele is kapott fbs-t, most vízhatlan (és nem is kell bontani évente mert minek?)
De pollenszűrőt minden évben cserélek. (aki tényleg sokat megy és szereti a tiszta levegőt az évente kétszer is)
Alapos karbantartó video is létezik a témában (már volt is linkelve) -
flymi
addikt
Tudja valaki, h mk2 fókánál a hátsó dob két végén mekkora a kipuff cső átmérője?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
DeFranco
nagyúr
válasz #27070592 #46896 üzenetére
hiába vízhatlan ott a másik oldalon, van rács ahol befolyik a víz.
ha meg a szűrőház nincs a helyén, akkor azt kell rendbetenni.
hülye megoldás, elismerem, de nem bináris a dolog, hogy van ráragasztod vagy leázik a lábtered. nekem sok évig elállt, de soha nem ázott be az utastér, egyszer szedtem le kompletten kíváncsiságból, akkor ki is takarítottam a dekli alatti részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.