- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
n1nja
tag
Sziasztok.
Véleményetek érdekelne.
Sztori:
2 éve gyári benzinpumpa elhalálozott minden előjel nélkül. Leállítás után nem indult be az autó. Kapott Bosch-t, minden szuper volt egészen tavaly Októberig, amikor egy hazaúton leállt alattunk a tütü. Era márkájú ment bele. Pár hete sípoló hangja lett, pár napja pedig ingadozott már az alapjárat és érezhetően nehezebben is indul. Remélem sikerül gariztatni...
Szerintetek mi okozhatja, hogy ilyen gyakran kileheli a lelkét? Jó ideje MOL-on tankolok 95-öst. Minden benzinpumpa cserénél a tank is tisztítva lett, benzinszűrő is rendszeresen van cserélve. Először is kicseréltetem. Megint...
Próbáljak meg másik benzinkutat?
Köszi!
(Focus mk1.5 1.6b) -
ViZion
félisten
válasz subaruwrc #47455 üzenetére
Mol-nál tankolok rég. Nem a 95 a baj, hanem ott a kút, milyen régiek és milyen tiszták a tartályaik...
Másik kutat keresnék.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Valami benzinkutas topik is biztosan van, vagy a holtankoljakon megnézni, h mi az ajánlott a környéken. Illetve még egy dolog, Spuri adalék. Ez feloldja a cuccokat, több kollégával használjuk, kisgépekbe, autóba is. Ezt 4-5 tankolásnál haználom, utána 2-3 kimarad általában, mert elfelejtek venni
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
zoger
tag
Sziasztok!
A gyári ford olajszűrőt ki gyártahtja vajon? Egyik autómba "mann filter w7015" vettem a másikba "bosch p7078"-at. Egyik se hasonlít rá. Én azt hittem a mann filter a gyári.
Kíváncsiságból szétvágtam a gyárit. A benne lévő narancssárga gumimembrán szerűségre is fomoco volt sütve. -
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, a Ford alvázszámok eleje WF nulla vagy WF ó ?
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
gabor9991
őstag
válasz subaruwrc #47455 üzenetére
Tavaly mikor kitört a benzinpánik mert nem ment a százhalombattai finomító akkor nagyjából sehol se volt benzin mert az alapbenzin mindenkinek a moltól jön a mol meg a "nem működő szankciók " miatt féláron behozott sz@r minőségű ural olajból készíti az alapbenzint.
Ha ez igaz akkor hiába tankol máshol az maximum az adalékanyagok miatt lesz más. -
Joker88
őstag
nemtudom,volt-e róla szó..
[Már 1 km/h-s sebességtúllépésért is bírságol a rendőrség]
" A mostani szigorítás annyit jelent, hogy a rendőrség igazodik a mérésügyről szóló törvény ide vonatkozó fejezetéhez mondván „a hitelesített mérőeszközt – az ellenkezője bizonyításáig – úgy kell tekinteni, hogy annak nincs a mérési eredményt befolyásoló hibája”. Tehát, amit a traffipax mér, az annyi. "In loving memory of Garrett Lockhart
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Joker88 #47471 üzenetére
És itt a rémhír nélküli verzió:
Itt a Balázsék felvétel: [link] #ytalert
Ha a rendőr elkap traffi után akkor 51-nél már bünti jár. Egyéb esetben 65-től.
1:33:40-nél hangzik ez el.Summázva: csak annyi változik, hogy a traffi pontatlansága miatti pár km/h ráhagyást szüntették meg.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
gabor9991
őstag
válasz radi8tor #47472 üzenetére
Plusz a gyorshajtás miatt közigazgatási bírság és szabálysértési bírság is kiróható.
"Valójában a helyzet a következő: ha 15-tel vagy 20-szal gyorsabban megyünk, mint szabadna, akkor közigazgatási bírságot fogunk kapni. Ha ennél kisebb mértékben lépjük át a sebességhatárt, akkor csak úgy büntetnek meg, ha a rendőrök megállítanak a traffipax után néhány száz méterrel, és helyszíni szabálysértési bírságot fizettetnek. Ami akár 50000 forint is lehet – vagyis több, mint ha 50 helyett valahol 80-nak mennénk… A 15 km/h alatti sebességtúllépés szabályszegés, ezért nem szerepel az imént említett, vonatkozó kormányrendeletben. De ettől még nem feltétlenül marad büntetlenül, csak az esetek nagy részében a rendőrök nem szabálysértőket keresnek az úton, hanem igazi gyorshajtókat."
Így előfordulhat hogy lakott területen belül 51-gyel haladva lefotózták az autóst és meg is állították ami miatt szabálysértési bírságot róttak ki rá, mondjuk 15 ezrest, de autópályán 130 helyett nyugodtan beleszaladhat a trafiba 149-cel ami óra szerint bőven 150+ és ezért senki sem akarja számon kérni .
-
flymi
addikt
válasz Joker88 #47471 üzenetére
Ó jajj nekünk...
Ez megint nem a pénzről szól, hanem lehetőleg mindenki satuzzon a trafi előtt ezzel veszélyeztetve másokat és az 50-es táblánál 30-cal menjen, biztos ami tuti.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
törölt tag
válasz cappa72 #47461 üzenetére
Talán nincs így megszabva, függ a napi aktuális rendelésektől/igényelt mennyiségtől vagy a finomítók munkatervétől. Nem tudom mennyire "just in time" megy az üzemanyag logisztika.
De nem akartam az esti rozsdás műanyag tank eposzba beleszólni.
Sztem nem ártana még egy PH-rangot bevezetni, közvetlenül a "titán" fölé. Ez lehetne a "tulok" -
kisbago
aktív tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy fékezéskor nagyon de nagyon visít a fék! (Új a tárcsa a betét elől hátul) fogalmam sincs mi lehet a gond! Ford Fiesta 2006 os -
törölt tag
válasz Zoli-bácsi #47487 üzenetére
Csörgővel..
De egy picit harmonikusabb és coolabb lenne a topik ha a cévéhá eszkort után egy TSI Golf vagy bármilyen random offtopic foshláda következett volna, ergo nem itt folyna a non-stop de legalább pointless hegyibeszéd.peace
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, hozok egy kis off-ot a tankba
Ford olajok mostanság milyenek ? (Agip talán a beszállító éppen). Szóval jó, vehetô ? Néha tud 1-2 gyári olaj mikor melyik márkánál és évjáratnál nemtúljóra sikerülni, ezért kérdezem.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
n1nja
tag
Uh, anyám!
Na akkor kutat váltok.
Benzinbe extra adalékot nem szeretnék tenni, ha nem muszáj. Pont azért nem, amit feljebb írtak: leoldhat a rendszerben egyebet is.
Továbbá a jelenlegi pumpát cseréltetem még mielőtt végleg megáll. Egyúttal a szokásos tanktisztítást és benzinszűrő cserét is fogom kérni.
Jól tudom, hogy a felesleges üzemanyag visszaáramlik a tankba?
Köszi! -
ViZion
félisten
Szerezz egy marmonkannát, töltsd meg és szűrjétek át. Akkor kizárható a kút esetleg.
A tank műanyag, nem valószínű a tank hiba, viszon van a betöltő rész, azt nem tudom, h miből van. Cserénél a szűrő milyen? Ott volt valami szennyeződés?
Én kérdeztem a szerelőtől, h cseréljünk-e szűrőt és körberöhögött, h benzinesnél a 20 év az bagatel... Pedig nem is ingyen kértem.Adaléktól nem kell félni, az üzemanyagban is van, csak a 95-ben kevéske. Leold, igen. És az jó. Ha van kereti géped, amit 95-el tankolsz, akkor meglesheted a karbit: valami kicsit nyálkás, fura rózsaszín-barna "alga" réteg mindenen. Mert a 95-ös etanollal (a kétüteműeknél olajjal még gázabb) ezt tudja. Váltottam 98-ra és Spurit is adok, minden alkatrész csillog-villog, ha szétkapom. Bár ritkábban is kell karbikat pucolnom. Nem dolgozom nekik, munkatársam ajánlotta, mikor vittem hozzá a rota karbit, h "algás" és ez mi...
Jah, még valami, elvileg olyan 2/5, vagy fél tank alatt nem kellene sokat használni, mert mittudomén, valamit mondtak anno, de elfelejtettem. A lényeg, h ne a 0-15 liter tartományban tankolj 3000-ért, mert azt semmi nem szereti.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs