- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
-
k-adi
nagyúr
Utazók (2016)
PassengersAtyavilág, hogy ez mekkora egy kamufilm, eszem megáll.
Jennifer Lawrence....bumm..Chris Pratt..bumm...Michael Sheen...bumm bumm bumm!! hatalmas ováció, taps....
Nem is értem miért van a stáblistában Andy Garcia aki szerepel kemény......2 másodpercet konkrétan a film végén.Azon kívül, hogy a story egy nagy nulla és tele van hibákkal, még izgalomnak a jele se található meg benne.
JLaw nem rossz, de volt már jobb is, az egyetlen kibírható jelenet mikor beszélgetnek a bárpultossal (MSheen). CPratt meg olyan semmilyen volt most, mintha nem is küzdött volna már az elejétől kezdve.A végét meg úgy ahogy van elbaszták.
Amatőr banda, fúj."Jim"-nek nem kellett volna túlélnie azt a kinti túrát és emiatt Aurorának muszáj lett volna felébresztenie még 1 valakit, így bezárult volna a "kör". Nyilván Jennifer Lawrence-el és Chris Pratt-el akarják eladni a filmet, több-kevesebb sikerrel, de nem ér 7 pontot se ahol jelenleg áll az IMDB-n.
-
k-adi
nagyúr
Nem tudom volt-e már.. Hátha érint vagy érdekel valakit: IMDB fórum off
IMPORTANT:
IMDb is the world's most popular and authoritative source for movie, TV and celebrity content. As part of our ongoing effort to continually evaluate and enhance the customer experience on IMDb, we have decided to disable IMDb's message boards on February 20, 2017. This includes the Private Message system. After in-depth discussion and examination, we have concluded that IMDb's message boards are no longer providing a positive, useful experience for the vast majority of our more than 250 million monthly users worldwide.... (...)[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Pitterix #96462 üzenetére
Voltak vele emberek és lényegében elsétáltam mellettük, csak akkor tűnt fel, hogy ő az, amikor már viszonylag közel voltam, de a magasságra nem emlékszem, sőt igazából csak nagyon kevésre...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gyuromoj
veterán
-
Pearce
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
John Wick 2-höz egy idióta interjú - A Screenjunkies-os srácokkal.
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nagyúr
DARTH MAUL: Apprentice - A Star Wars Fan-Film
Láttátok már? Ez azért ott van...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
brownus
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz FollowTheORI #96478 üzenetére
-
nagyúr
Úgy tűnik a John Wick 2 jó lett megint, elég jó kritikákat kapott odakint... alig várom hogy énis láthassam.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Aftermath Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers
Swarci papa drámázik és beindul...
Kíváncsivá tett, de azért sokat nem várok tőle...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egyébként sokan csak a mellét hiányolják, de nekem úgy rémlik anno Jolie-val is ez volt a "gond" mikor kiderült ő lesz Lara (erre tisztán emlékszem)... csak nem tudom, hogy ő megcsináltatta emiatt, vagy kitömték vagy mi volt végül. Abszolút nem ezen múlt amugy a filmek sikere/bukása, hiába lett a mell elfogadható végeredményben.
Nekem is tetszik ezeken a képeken, abszolút a karaktert látom már most is, nem a színésznőt.
Jó lesz ez, ha a sztori meg a forgatókönyv stimmel. És nem vágják meg szarul valami videojáték feeling meg egyéb rendezői/vágói divat fasság miatt.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #96485 üzenetére
Nem tudom, nekem a haja nem elég TressFX...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ispy
veterán
válasz FollowTheORI #96485 üzenetére
Hát pedig Jóli köröket ver szegény Aliszra ciciben. Most már nem biztos, de akkor még igen
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
Ez melyik film?
Egyszer régen láttam egy olasz filmet, egy fiú is volt benne, akit a társai mindig kicsúfoltak, megaláztak. A fiú készített magának testépítőcuccokat, hatalmasra gyúrta magát, aztán egyszer csak évek múltán talákozott régi kínzóival.
Akikkel aztán ugyanúgy nem tudott kezdeni semmit, úgyanúgy kiröhögték, bohócot csináltak belőle és amikor elmentek, a felnőtt férfi keservesen zokogott, rémisztő volt, mert azt sugallta hogy semmit sem tehetsz bizonyos dolgok ellen, félelmetesnek találtam... -
törölt tag
válasz FollowTheORI #96484 üzenetére
"Aftermath Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers"
Trailerből le is jött az egész film. Újat már nem fog hozni, akár spoilerbe is rakhattad volna. Meg hát, én csípem Arnie-t, de ez nem az ő súlycsoportja.brownie
"isten bocsá meg de ő számomra az antinő, annyira csúnyácska és sovány pedig fiatalon szép nő volt"
Adom
Szegény nő Szegény Brad. Jenny-t lecserélni erre a karikatúrára? (Fiatalon se vót cíp)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest