- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
üdv!
mostanság láttam pár jóféle skandináv/dán stb. filmet.hol érdemes kutakodni még ilyenek iránt?nagyon bejött a hangulatuk.olyanokat keresek amiket az utóbbi 10-15 évben csináltak.
előre is köszi! -
Bad Pritt
félisten
válasz betyarr #95701 üzenetére
Melyikeket láttad? Én az Egy háború és az Emberrablás dán filmeket ajánlanám, Tobias Lindholm nagy reménysége a dán filmművészetnek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
betyarr
veterán
válasz brownus #95702 üzenetére
köszi,megnézem!
Bad Pritt: mostanában egy párat.pl.: az ember akit ovénak hívtak,ádám almái,az eltűnés sorrendjében,a q ügyosztály trilógia,szarvasvadászat.meg biztos van ami nem jut eszembe,de láttam az utóbbi években.sokkal jobbak,mint az egy kaptafa amerikai filmek. a hangulatuk nagyon megfog!
szerk.: ja,és a luke története is karaj volt!azt is most láttam vagy 2 hete.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Magnum_ #95707 üzenetére
egy ilyet találtam,hátha lelsz benne valami jót: [link]
én norvégiában,finnországban a feröer szigeteken valamint izlandon jártam eddig.nagyon jó,különös hangulatú helyenként mindegyik.a filmek nagyon jól tükrözik az embereket és a sokszor kissé(?) depressziós közeget.néha úgy meglepődtem az épületeknél használt színeken: pl. a feketét meg a sötét színeket előszeretettel használják. ami mondjuk meg,nem éppen egy vidám szín.kicsit olyan önmarcangolós.belül már sokszor vidámabb a hangulat,előszeretettel használnak világos színeket.
somasz: igen ezt láttam.az előbb rosszul írtam a címét (szarvasvadászat).tényleg nagyon jó film!
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz Dorian #95711 üzenetére
Az ember, akit Ovénak hívnak, múlt héten néztem meg nagyon tetszett, igazi kis kedves film, elég szomorú alaphanggal. Igazi gyöngyszem.
Most Az eltűnés sorrendjében ami felkeltette az érdeklődésemet és a Who Am I - Kein System ist sicher
-
nagyúr
-
betyarr
veterán
ebben a filmben?egyrészt a temérdek hó (néha mutatnak távoli képet,amint látni a hórengetegben kanyargó utat,pl),az emberek,a nyomott hangulat,a berendezési tárgyak stb. valahogy ha eleve nem tudnám,hogy skandináv koprodukció a film,akkor is az jutna az eszembe róla,hogy ez tuti ott játszódik.
-
atike
nagyúr
-
törölt tag
Ma néztem az Utazókat, utóbbi évek legjobb filmje! Pont erre vágytam
-
betyarr
veterán
válasz #74018560 #95723 üzenetére
na.én azért nem mentem el rá a moziba,mert az index nagyon lehúzta.ezekszerint mégsem annyira ratyi
-
törölt tag
válasz betyarr #95724 üzenetére
Még szerencse, hogy nem olvastam a cikket!
Általában elég kritikus szemmel nézem a filmeket és a B-C kategóriás sz*rokat én se szeretem. (Nálam a Rogue One, erősen B kategória, az Episode VII pedig "Zs")
A helyszín (űrhajó) kidolgozottsága zseniális, a történet kerek, folyamatosan van cselekmény, ami kibontakozik. Sci-Fi és romantikus filmnek olyan ötvözete ez, amire bármelyik geek nyugodtan elviheti a nem geek barátnőjét is, neki is tetszeni fog
A női főszereplő nem tartozik a kedvenc színészeim közé, de az alakítása jó...
Tényleg bátran ajánlom bárkinek ezt a filmet... (16+)
-
spiky03
veterán
válasz radi8tor #95725 üzenetére
Ezt én sem értem?
Engem nem érdekelnek a kritikát, mert amelyik film érdekel azt megnézem és utána eldöntöm, hogy jó volt-e vagy szar.
Meg a film megtekintése után pedig elolvasom a kritikákat.Mi most vasárnap megyünk, mert a múlthéten nem jutottunk el. Remélem most elfogunk.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
emiki6
veterán
válasz spiky03 #95727 üzenetére
+1
Én ha kinézek egy filmet, akkor már nem lehet annyira rossz, hogy megbánjam.
Najó, az Angry birds az olyan volt, de azt csak azért néztem meg, mert kíváncsi voltam mit lehet kihozni belőle, inkább hagyjuk...[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
k-adi
nagyúr
Ha elolvasol egy kritikát a filmmel kapcsolatban amit épp megnézni készülsz...akkor már más elvárásokkal ülsz be rá. Tehát előtte TILOS (vagyis "nem ajánlott") nagyon kritikákat olvasgatni, ront a saját véleménykép formálásán.
Ennyi a lényeg.
-
spiky03
veterán
+1
Ez teljesen így van.
Én azóta nem csinálom ezt, amióta elolvastam a Pókember 3-ról az összes lehúzó kritikát és utána néztem meg, és akkor már úgy néztem, hogy aham erről azt írták, hogy azért szar mert..., erről meg ezt írták... és így valóban rontott az élményen.De ugye az ember a saját kárán tanul.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Jim-X
őstag
válasz radi8tor #95730 üzenetére
Es meg olyankor is elofordulhat, ha teljesen megegyezik az izlesetek, hogy neked egy film valamilyen szemelyes (vagy akarmilyen) okbol nagyon tetszik, vagy epp ellenkezoleg...
(#95732) CineDOG1 :Igy van, 7 millard (kb) kulonbozo ember el ezen a bolygon
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
emiki6
veterán
Egy ideig néztem a topikban, hogy kivel egyezik kb az ízlésem, de minél több véleményt olvastam és fogalmaztam meg, annál inkább rájöttem, hogy mindenkinek más, még csak hasonlót is nehéz lenne találni. És pl mindenkinek más általánosan jó/kiváló film nem tetszik...
De az évekkel ezelőtti magunk is tök máshogy vélekedne a dolgokról, mint mi most..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
betyarr
veterán
tény,hogy nem feltétlenül kell másra hallgatni,azonban nekem már valahogy nem megy,hogy feleslegesen időt pazaroljak egy filmre (nyilván csak akkor,ha béna).még itthon sem,nemhogy moziban.
lehet ostorozni,én ilyen vagyok.szeretem meghallgatni más véleményét akár előtte,akár utána vagyok.
ez a topik is azért van,hogy megosszuk egymással a véleményünket,amit a másik elolvas,aztán eldönti,hogy megnézi-e vagy sem.vagy lehet ajánlást kérni.amiket pl. ma kaptam,azokat meg is fogom nézni.
mindenki más és más,én ilyen vagyok.az írásom nem vitaindító.lehet vele azonosulni,vagy nem azonosulni,de nem szeretném,ha más mondaná meg,hogy hogyan értékeljek magamban valamit,vagy hogyan engedem magam befolyásolni.
uff,beszéltem.
peace és love!
viszatérhetünk a topik témájáhozREIT:
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Aki nem bírja a durva dolgokat annak eszébe se jusson belenézni, az biztos, hogy én már most imádom, csak aztán nehogy úgy járjon mint minden ilyen film amiket megnézek egyszer és azóta se veszem elő mert szörnyen rosszak.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Nekem család mellett már luxus olyan filmekbe kezdenem, amikről semmit sem tudok.
Nem ülök be a moziba, hogy utána fanyalogjak mert nagyon nem azt kaptam amire számítottam.
Az imdb is erre jó számomra, egyfajta iránymutató, az évek során ahogyan egyre értékesebb lett a család, meló melletti szabadidő, úgy toltam felfelé a mércét ami alatt már neki sem állok megnézni egy alkotást.
Plusz megtanultam szelektálni, hogy kiknek a véleményére érdemes figyelni, ez is megkönnyíti a választást.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ispy
veterán
válasz devil-k #95737 üzenetére
Teljesen vállalható, egyszer meg lehet nézni, persze egy kliséhalmaz az egész, de ezt legalább a nejem is hajlandó volt velem megnézni.
Sokkal jobban tetszett volna a film,
Kicsit olyan csajos skifi lett belöle, nem tudom ez mennyire volt szándékos.ha a faszi a végén végleg meghal, vagy a csaj felébredésének történétét nem mutatták volna, hanem menet közben derült volna ki, hogy nem volt véletlen. [ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
No.01
őstag
válasz S e t h #95741 üzenetére
Igen egyet kell, h ertsek. Sajna annyi szabadidom mar nincs, h a rosszank mondott filmeket is megnezzem csak azert mert lehjet h majd nekem bejon annak ellenere, h a kritikak es a visszajelzesek rosszak es az IMDB is alacsony pontszamot mutat. Iranymutatasnak tekintem, de ezek ellenere is bele-belefutunk olyanba ami nekunk bejon vagy epp ellenkezoleg.
-
brownus
veterán
na, akkor a jack reachert kettőt ne nézzétek meg! miért? mert szar egy családi drámába fojtott tom cruizz akció, és ebben a filmben is sokat néz sejtelmesen, meg rohadt sokat fut. komolyan ez a faszi rosszabb mint forrest
szóval csalódás volt, mert úgy emlékszem az első rész jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz S e t h #95741 üzenetére
csak egy gondolat erejéig; szerencsére van pár rendező, akiknek a filmjét akkor is megnézem ha semmit sem tudok róla, de ez meg ellentmondás mert mivel kedvenc rendező tuti van róla némi infóm.
de pl. scorsese új filmje, amit tudok róla: ex-pókember lefogyott, japán, keresztények, kábé. tuti moziban nézem meg,vagy wes andersontól is bármi, tarantino, chan wook park, vagy jeunet. hirtelen ők jutottak eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
Na ez már valami, bebizonyítják, hogy van túlvilág az emberek pedig elkezdenek öngyilkosok lenni? Várom
-
Tibiajax
nagyúr
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
hd,hun
végigszenvedtem, becsületemre legyen mondva..
inkább nem pontozom -
emiki6
veterán
Nemtudom volt e.
Kérdés volt a Rózsa egyesnél, hogy miért nem volt gördülő szöveg, miért voltak filmidegen jelenetek a trailerben, stb. Ebben a videóban van 1-2 érdekesség:"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest