Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WayneGace

    őstag

    válasz eeXaa #89569 üzenetére

    Zseniális kép-hang? Nekem nem tűnt zseniálisnak. Hozta az elvárhatót. Rendezőtől én jobb filmet reméltem a watchmen miatt. Forgatókönyv gyenge szerintem. Színészi játékra azt mondom, hogy korrekt munka, semmi kiemelkedőt nem véltem felfedezni.
    Összességében beáll szerintem az átlag képregényfilm sorába.
    Sokaknak nem tetszik a hosszú felvezetés, pedig szerintem az a film erőssége. Wayne motivációja, Clark vívódása, Lois aggódása jól meg vannak jelenítve. Luthor inkább tűnik a hatalmával játszó gyereknek, mint összetett gondolkodású zseninek. De ez nem baj.
    Viszont ahogy haladunk a tetőpont felé esik a színvonal. Legalábbis szerintem. A feloldás meg baromi gyenge lett.
    Batman és Superman harca gagyi. Hova lett a gyilkos szándék? Főleg úgy, hogy a kriptonit megszerzésért is megölt több embert. Akik, ha úgy vesszük valószínűleg kemény kiképzett emberek. De mégis csak egy vállalat értékét őrizték. Nem tudhatjuk, hogy ők bűnözök vagy sem. Tehát Batman használ kriptonit gázt. Superman legyengül. Erre elkezdi dobálni. Miért nem próbál végezni azzal, hisz szerinte képes az egész emberiség kiirtására és veszélyt jelent a bolygó lakóira? Arról, hogy Batman az arcát vágja meg Supermannek, a 70-80 évekbeli filmek ugranak be, amikor a strici megvágja prosti arcát. Azért azt jobban is meg lehetett volna oldani, hogy miért is nem öli meg Batman Supermant. Márta féle feloldás meg nagyon gyenge megoldás. Mégis Bruce nem járt utána, hogy Clark Kentnek vannak hozzátartozói? Vagy nem fordult meg a fejében, hogy Supermannek is vannak felmenői?
    Ha Superman aggódik Mártáért, akkor miért bízza Batmanre? Miért nem repül oda, szabadítja ki, helyezi biztonságba és jön vissza? Mennyi időbe telik ez neki? 5-6 másodperc? Gondolom Doomsday annyi idő alatt nem pusztította volna ki a bolygót. nem mellesleg Doomsday megjött, majd pár perc múlva legyőzetett.
    Szóval jó koncepció. Rossz megvalósítás.
    Egyébként azért is fájó lehet sokaknak, mert a WB rajzfilmekben már jó ideje építi a DC világot. És nem is rosszul.

    [ Szerkesztve ]

    BestSecret invitációt privátban adok.

Új hozzászólás Aktív témák