- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Pearce #90550 üzenetére
A Fantasztikus Négyesen csak 120 percnyi vadonatúj jelenet segített volna új rendezővel, új írókkal, új színészekkel. Nem azon csúszott el, hogy pár dolog kimaradt, ami a trailerben benne volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dani82
senior tag
Csak nekem nem tetszett a Kiskedvencek Titkos élete?
Amiota eloszor lattam a trailert vartam nagyon, de konkretan a film elso 6 perce maga a trailer ami cuki es vicces, aztan buta, sablonos sztori es az 'allati jellemzok' amik viccesek a trailerben, teljesen eltunnek.
Nem volt jo 4/10 ( 3 lenne, de Gigi szinkronja nagyon jo lett ) -
spiky03
veterán
válasz Dani82 #90553 üzenetére
Mi ma megyünk az asszonnyal meg a húgával.
Csütörtökön meg haverokkal az SS-re.Kíváncsi vagyok mind a kettőre. Az első aranyos lesz a második meg látványos.
Legalábbis remélemNah meg kíváncsi vagyok már a sok lehúzó kritikára az SS-el kapcsolatban.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
brownus
veterán
válasz brownus #90531 üzenetére
into the forest - sokkoló film, sokkal langyosabb filmre számítottam. volt pár pillanat amikor csak pislogtam, hogy mennyire életszerű, legalábbis a hasonló témákat bemutató filmekhez képest. remek színészi alakításokkal, és elhúzott kamera beállításokkal, ezt néha már túltolták egy kicsit, sztem. de nem rontott az összképen.
a ház kurva jó, a környezet szintén, csak az a kurva sok eső ne lenne, és már költöznék is
-
cyberkind
félisten
Suicide Squad - Öngyilkos osztag
Az oly csodálatos és minőségi szinkronnak köszönhetően alig vagy nem is tudtam figyelni a filmre annyira idegesítő és trágya volt a szinkron, szavakkal ezt nehéz leírni de ha azt írom, hogy ezzel a szinkronnal vallatni lehetne vagy bármelyik ördögűzés max 5 percig tartana talán visszatudom adni mit éreztem én, kb sírni tudtam volna sokszor de ez van, nálunk csak szinkron van én meg nem járok többet moziba.
Mondjuk így is észrevettem azt, hogy kapkodott a film és a sok vágás nem épp előnye a filmnek, a főellenség meg egy vicc, Harley nagyon jó volt de Joker-ről szerintem semmit se tudni csak azt, hogy ezzel a szinkronnal mindenki hulladék lenne, a színészek nagyrésze hozta azt amit kell, sztori az van de kapkodós így nem az igazi.Majd 4-5 hónap múlva simán tudom is pontozni amikor megnézem felirattal és eredeti nyelven mert a szinkron volt a legnagyobb hibája a filmnek nem a fürge ujjak a vágószobában vagy bármi más, hihetetlen mire nem képes a rossz szinkron.
Aki teheti nehogy megnézze szinkronnal, eszébe se jusson.
-
cyberkind
félisten
válasz Bad Pritt #90562 üzenetére
Ha leírnám amit és ahogy gondolok napokra búcsút vehetnék a PH-tól, úgyhogy csak amit írtam.
Vagy inkább írjam azt, hogy sok filmet láttam szinkronnal de ez mindennél rosszabb volt, trágár szavakat kerülni kell és ez a baj mert ezt máshogy nem igazán lehet visszaadni.Te meg csak egyszer nézd végig a filmet szinkronnal ha kijött 4-5 hónap múlva.
(#90563) Vikthor
Persze, ha kint van a film és otthon nézed, de nem minden moziban, ezt is leírtam.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz cyberkind #90561 üzenetére
HQ eredeti hangja sem volt valami jó, nagyon sokszor túljátszotta a szerepét, ami a megszólalásaiban mutatkozott és szerintem zavaró volt. Maradt volna csöndben.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
cyberkind
félisten
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz brownus #90569 üzenetére
Én majdnem elsírtam magam. Annyira szörnyű volt...
A legnagyobb csalódás Joker meg harley volt. Joker "nevetése" inkább votl egy tbc-s csöves köhögése, mint gonosz kacaj.Meg amúgy se szerepelt sokat. Harley karaktere meg kész vicc volt (hogy stílszerűen fejezzem ki magam). Eröltett volt, de inkább kínosan. Nekem meg az kevés hogy 2x 3mp-ig mutatják a hátsóját, ennél nagyobb az ingerküszöböm. Ebből meg amúgy se lehetett látni semmit, mert olyan szar volt kép...És az i-re a pont a végén volt.
Az, hogy egy normális családot akar Jokerrel, kész vicc volt. Még továbbra is azt érzem, hogy nem szuper gonoszak, hanem szuper bárgyúak. -
Gery9112
őstag
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
gyuromoj
veterán
Fütyülhetsz, csak aztán fussál mint a nyúl.
Esetleg héberül vallj neki szerelmet, lehet elolvad tőle.szerk.:
Közben találtam egy ilyet:
RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER Official International Trailer (2017) Milla Jovovich Zombie Movie[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pearce
aktív tag
válasz gyuromoj #90580 üzenetére
És jött még egy trailer féleség is: Resident Evil: The Final Chapter - Teaser Trailer
És a Tapló Télapó 2 -höz is jött egy Red Band-es: Bad Santa 2 Official Red Band Teaser Trailer (2016)
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz madgie #90588 üzenetére
Mostmámérmáhe?!
Max egy-két pizza, esetleg sós mogyi+egy-két isler, na meg 100%-os ananászlé.Szerintetek nem lehetne megnézni egy nap az összes részt?
Ha volt LOTR maraton, miért ne lehetne RE maraton?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
cyberkind
félisten
válasz Pitterix #90593 üzenetére
Én pár nap alatt lenyomtam, és írtam is egy hsz-t, hogy szerintem a fejesek mit csináljanak akik szerint ezek a filmek méltóak vagy valamilyen szinten jók és közük van a játékokhoz, azt pedig elhiheted, hogy a TLOTR maratonnál észre se veszed az időt mert az jó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Off kérdés, de mivel elég sokan szoktatok itt saját filmes pólókat csináltatni, talán mégsem egészen az:
1) Hol érdemes saját grafikás pólókat csináltatni, ahol jó minőségű a nyomat?
2) Milyen fajta pólót érdemes kérni? Full pamut, vagy mire kell figyelni, hogy minőségi legyen és ne izzadjam halálra magam két perc után a napon?
3) Milyen felbontású/DPI-jű képeket érdemes csinálni hozzá?Danke, danke mindenkinek!
-
Pitterix
őstag
válasz cyberkind #90594 üzenetére
Nos számomra ez nem az a film, amit a játék miatt néztem-nézek. A játékok sohasenem csigáztak semennyire sem. Haverom, mielőtt doki lett volna nyomta valamilyen szinten, tehát akkor láttam milyen, na meg újságban.
Azt talán konkrétan meg sem tudnám mondani, mi tetszik benn annyira, de bejön.LOTR maratonom már jó régen volt és ezidáig csak egyszer, de az nagy élmény volt.
Még egy Fűrész maratonban gondolkodtam annak idején, aztán nem jött össze. Pedig az sem lehet rossz. Akkor tudnám igazán összekötni, hogy mit-miért és ki-kit miért és mivel."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pearce
aktív tag
Arrival (2016) - "Global War" Spot - Paramount Pictures - Denis Villeneuve sci-fi-je. Azért a hangulat már megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest