-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz cyberkind #56700 üzenetére
Valahol elerheto a film amugy? Mert en nem lattm meg, de megneznem.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Pearce #56703 üzenetére
Epp ezaz, akkor honnan a 21ezer szavazat
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gmx9
aktív tag
Die Hard
Hatalmas hiányosságomat pótoltam. Azt gondoltam, hogy eszetlen robbantgatás meg lövöldözés az egész (nem szeretem túlságosan az akciófilmeket), de kellemesen csalódtam. Persze megvoltak ezek az elemek itt is, de sikerült feldobni. Kezdésként Bruce Willis és Alan Rickman játékának köszönhetően, bár előbbinek kellett egy kis idő, míg belelendül.
John McClane karaktere szerintem nem túl erős, legalábbis ahhoz képest, amennyi filmet kapott később, de ebben teljesen szórakoztató volt a jól megírt dumáival. Az is tetszett, hogy a kor akciókliséi ellenére bár gyilkológépnek gyilkológép volt, ha fogalmazhatunk így, mégis emberinek tűnt, sebezhetőnek, nem pedig acélembernek. Egy profi zsaru érzését keltette. Rohadtul elege volt az egészből, nem is akart ott lenni, ami elég szórakoztató volt.
Megjelent a rendőrség tesze-tosza, hozzá nem értő, és a média féreg, keselyű módjára lecsapó ábrázolása is, ami szintén tetszett. A poénok jók voltak többnyire, a dialógusok szintén, a helyszínt is jól kihasználták, szóval tetszett. A közeljövőben majd megnézem a 2-3. részt is (úgy hallottam ezek még jók), de mint mondtam, vannak kisebb fenntartásaim a karakterrel kapcsolatban. Úgy érzem egy filmre ez rendben volt, háromra nem tudom mennyire fog működni, de majd meglátjuk.
7/10
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
gmx9
aktív tag
válasz Laraxior #56704 üzenetére
A körülötte lévő hype miatt megy most ez az egész, ezzel jelzik az emberek, hogy van érdeklődés a film iránt és azt szeretnék, ha bemutatnák. Egyébként gondolom ilyen huszadrangú alpári humorral teletűzdelt "vígjáték" lenne.
A végét fel-fel dobják amúgy Youtube-ra (nem tudom honnan), de elég beteg.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
kiszi07
senior tag
válasz cyberkind #56700 üzenetére
Röviden: Sony nem akarja még bemutatni, mert olyan céget keres ami nem Amerikai(balhé miatt). Az imdb-t pedig kicsit meghackelték állítólag már az FBI is foglalkozik az üggyel. Valószínűleg törölve lesz az értékelés.
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
kiszi07
senior tag
Valaki látta a Fekete Leves c. magyar filmet?
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
gyuromoj
veterán
Dracula Untold
Nem volt ez olyan rossz. Effektek korrektek voltak, sztori is egyszerű lett. Mondjuk nehéz is lenne valami újat mutatni, mert már elég sok bőrt húztak le a témáról.
Végén nem vettem észre a felvezetést, ha csak nem amit az öreg mondott.7/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Ez az idei Hobbit mekkora egy nevetséges, agyatlan hentelés lett...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
válasz cyberkind #56714 üzenetére
SPOILER
Én arra gondolok, hogy az öregnek nagy tervei vannak. Ugye mondta is Drakulának mielőtt átváltozott hogy majd valamikor hívni fogja. Nem lepődnék meg ha az utolsó mondata erre irányult volna. Esetleg össze akar rakni egy szörny sereget.
Aztán lehet hatalmas butaság az egész, de nekem ez futott át az agyamon elsőre.
SPOILERPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
kexksz
addikt
válasz Bad Pritt #56715 üzenetére
+1
Mindegy, lehúzták róla az utolsó bőrt, az elvakult fanboyok meg úgyis felpontozzák majd és megmarad úgy, mint egy jó film.
Mondjuk erre már a film előtt is számítani lehetett, elvégre ~60 oldalnyi esemény maradt 2 órára, (a film pont az volt, amit várni lehetett) de jobban is le lehetett volna bonyolítani a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz kexksz #56719 üzenetére
SPOILERES
Tudod az a baj, hogy én nem számítottam ilyen tömény idiotizmusra és giccsre. Valahogy olyan volt, mintha Jackson nem is vette volna komolyan, abból a néhány percből, amit ténylegesen a csatával töltött meg a nagy marék szentimentalizmusból meg tudná oldani az egész filmet, pedig nem. Tényleg nem volt meg az az érzete, hogy ez most egy komoly film, amin szorongani kéne, nem úgy, mint a Gyűrűk Uránál: ott előhozták Grondot, te meg nyeltél egyet, mert tudtad, hogy annak a kapunak lőttek. Itt? Egy trollt sziklasapkával a fején nekivágnak a falnak és utána kifekszik, kis nevetés a nézőtérről. Szánalmas. Azok a bébitrollok szintén bárgyúak lettek, Alfrid meg maga a megtestesült középföldei Jar Jar Binks, semmit nem adott hozzá a történethez, ellenben az egész film imázsát rontotta.
De ami feltette az i-re a pontot az a vége. Tauriel. Thranduil. Azok a mondatok, amik elhagyják a szájukat... mindezt ugyanattól az embertől, aki szépen a háttérben képes volt felépíteni egy ezerszer jobb szerelmi szálat a Gyűrűk Urában. Nagyon szívesen elfelejteném, de sajnos nem lehet és szerintem rohadtul nem kapott méltó lezárást Középfölde története.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ijk
nagyúr
válasz Bad Pritt #56722 üzenetére
Igen, sajnos hiába volt meg a Gyűrűk ura hangulata, teljesen súlytalan volt az egész. Túl sok cgi, ami már az eredeti trilógia utolsó részében sem tetszett. Nekem a csatákban még mindig a Helm-szurdok a csúcs, mert valóságosnak hatott ha még egy hatásvadász cgi-s jelentsorral is zárult.
De a történetben sem volt meg az a feszültség, sajnos átment szinte komédiába az egész, komolytalan lett./人◕ ‿‿ ◕人\
-
ittakary
nagyúr
Tudtok mondani egy igazan szakados vigjatekot? ezer eve nem lattam ilyet. Akar regebbi is lehet.
Koszonom
-
kiszi07
senior tag
-
emiki6
veterán
Christopher Lee 92 éves???
Azon én is felvidúltam, amikor megjelent a vezér egy mangalicán és amikor felvágtattak a hegyre kecskéken, az egyszerűen zseniális volt! [ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
gyuromoj
veterán
válasz cyberkind #56720 üzenetére
Ha valaki esetleg rájön/rátalál arra a bizonyos easter egg-re, ne legyen rest megosztani velünk.
Próbáltam neten megkeresni, de nem találtam semmi konkrétat.(#56732) cyberkind
Remélem lesz rá kereslet. 2016. június 24.-e elvileg a The Mummy premierje.
Jó lenne látni a klasszikus szörnyeket felújítva.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
bocs, de ezt muszaj
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
pohár
félisten
válasz emiki6 #56728 üzenetére
durva... már a Gyűrűk Ura 1. részénél is 79 volt (2001), aztán 2002-ben jött a 2. rész, meg közben mint Dooku, 2003-ban megint Gyűrűk Ura, jól bírta az öreg
Folyékonyan beszél angolul, olaszul, franciául, spanyolul és németül, és elboldogul svédül, oroszul és görögül is.
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dokee78
félisten
A The Giver is trilógia,mint a The Maze Runner,Divergent,The hunger games?
-
Ace owner
addikt
Locke:
Tetszett, érdekes volt, nincs mit mondani, leírták már. 7,5/10Galaxy Fold 4
-
LOTR
addikt
-
emiki6
veterán
Most nézem a The Hobbit Production Diary-ket rég nevettem ilyen jókat, mint ezen
Mellesleg érdekes is. Nem csak CGI, nagyon sok díszletet csináltak meg. Durva, amikor bebugyolálják őket abba a nyúlós pókhálóba (11. rész)
Ja igen, ezen nagyot néztem: Peter Jackson "döglik" a kanapén, mezítláb, feltett lábakkal forgatás közben. Oké, hogy rendező, de ennyire el kell engednie magát?[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
cyberkind
félisten
Hackertámadás: eddig 500 millió a Sony kára
Nem rossz, pláne hogy alaphangon is veszteséges a cég.
-
LOTR
addikt
válasz dokee78 #56738 üzenetére
csak azért válaszolok, mert nehogy azt higgyék a többiek, hogy csak tőlem kérdezed
mivel nálam Shailene Woodley az abszolút legnagyobb favorit és a felsorolásodból egyelőre csak az első kettőt ismerem, így megszavazom a legjobbnak a Divergent-et, még akkor is ha, hááát...One Ring to rule them all
-
gyuromoj
veterán
-
kiszi07
senior tag
The Maze Runner - rég láttam ekkora f*s filmet Van akinek tetszik, nekem például nagyon nem
-
aizen92
addikt
válasz gyuromoj #56741 üzenetére
És amikor azt gondolom nincs ennél a lejjebb a topikban, jön egy blikk szintű bulvár hír. omg. Ez komoly?
(#56745) gyuromoj : Lehet -zni, de szerinted ez nem az a kategória? Egy színész Budapesten VÁSÁROLT? Milyen filmművészetet érintő tartalma van szerinted ennek? Szerintem nem sok.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
válasz aizen92 #56744 üzenetére
Jajmár, most mit kell ezen kiakadni? Ez igenis nagyon fontos, hisz lehet Budapesten forgatják majd az új Bourne-t. Én folyamatosan böngészem az ilyen kis híreket, információmorzsákat, nagyon érdekesek, izgalmasak. Tudtad pl, hogy Brad Pitt egyszer egy teljes éjszakát töltött a Keleti Pályaudvaron? Ő így már egy kicsit magyar is, és magunkénak tudhatjuk, hungarikum!
Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Renault, Dacia topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest