Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace owner

    addikt

    válasz aizen92 #39714 üzenetére

    Először is válaszolok. beállok a sorba, it seems.. A google nekem is eszembe jutott, egyrészt ezek a pasztell szerű meleg árnyalatok amik az irodájában, meg végülis az egész filmben jelen voltak a google-re emlékeztet, legalábbis a logojára. A kis telefonkáról meg az a Project Ara jutott eszembe amit egy ideje google fejlesztget.

    (her)

    A filmről magáról nem tudok másként nyilatkozni, tényleg csodás volt. Ezt a szót nem szoktam gyakran használni, nem része a szókincsemnek de tényleg az volt. A fényképezés tökéletes. Ahogy játszottak a város látképével, a fényekkel, a finom lens flare-rel (-el ??) egyszerűen tökéletes. Volt egy kis jelenet, ahol csak beszélgettek azthiszem és csak annyit láttunk ahogy szállnak a porszemek a narancsos napfényben. Gyönyörű. A zene szintén, nekem a kevésbé népszerű chillstep és chillout számok jutottak eszembe, ami lényegében már tiszta művészet, mintha festene az előadó a hangokkal.
    A történet és az alap koncepció viszont elég érdekes és mondhatni egyedi volt. A társadalmi részébe most nem mennék bele, abba meg pláne nem hogy a főszereplő normális volt-e vagy sem. Meg úgy az egész világ ahol ezt így helyesnek gondolták normális-e. Talán a legreálisabban az exfelesége reagált rá, aki mellékesen gyönyörű (tényleg ő volt Zoe a House of Cardsból? Nem is vettem észre.. :Y ) valószínű a mostani világ is így reagálna egy ilyen dologra. Egyébként tényleg érdekes volt egy ilyen utópisztikus világot látni ami egyszerre modern és meleg. Nem olyan szürke és fehér minimalista stílusú, hanem olyan otthonos és kellemes.
    Scarlett hangját eddig nem kedveltem annyira, de itt totál megfogott,néha elképzeltem ahogy felmondja ezt a stúdióban, ahogy nevet közben és előadja..
    A főszereplőt eddig nem igazán ismertem, de remekül eljátszotta a karakterét, sokat hozzáadott az egész élményhez, de ettől függetlenül nem lett a kedvenc színészem, az a szemüveg elég idegesítően állt rajta :DD
    Gondoltam hogy elég érzelmes film lesz és nem is csalódtam, de ahelyett hogy lehangolt volna, inkább olyan volt mint egy élmény. Ez egy olyan film amit újra megfogok nézni.. De nem egyedül. :)
    9/10

    Galaxy Fold 4

Új hozzászólás Aktív témák