Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz devil-k #163174 üzenetére

    Szerintem ennyire azért nem rossz. A végére tényleg elfért volna még pár perc, hogy ne tűnjön úgy, mint ha valami külső kényszerből hagyták volna félbe, de végül is megállt így is, mert elég egyszerű elképzelni, hogy mi lett volna a "hiányzó" pár percben (ez nem egy "cliffhanger"). Furább az az érzés, hogy "mi lett volna a következő epizódban/évadban?".
    Pedig úgy néztem, hogy megzavartak, mikor már csak pár perc volt hátra (de nem tudtam, mert hirtelen nyomtam pause-t, mikor kerestek), aztán mérsékelten, de izgatottan ültem vissza elé, és akkor lecsorbult az ajkam, hogy "ja, ennyi...?".

    Elfogadom az érveket, hogy pont annyit ölel fel, amennyit tervezett, és úgy, ahogy tervezett, de nem értek vele egyet, hogy jó ötlet úgy megtervezni, hogy az a végén kellemetlenül fura érzést hagyjon maga után azzal kapcsolatban, hogy miért így tervezték meg.

    A "húzónevekről" nem írtam tegnap, hogy régen mindig utáltam Julia "Szélesajkú" Roberts-t, de jellemzően olyan filmekben szerepelt, amik amúgy sem érdekeltek túlzottan (gyermekkoromban láttam filmjeit, mikor még csak TV adás és kis VHS-téka volt a menü), viszont most itt volt egy, ami igen, és mondtam magamnak "miért gondolja, hogy miután kiöregegett a hollywoodi románcból, most szerepelhet komoly filmben?", de aztán kiderült, hogy ... ja, annyira nem jó ez a film, úgyhogy mindegy, ki szerepelt benne. :DDD

    Fura, hogy van, amivel nagyon gyorsan halad (mennyire összemelegednek a karakterek ~38 órán belül az inkább minuszos, mint nulla pontról), miközben összességében elég lassú.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák