Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Yodamest #153736 üzenetére

    Még mindig nem jól érted. Az, hogy kevés pénzből készült nem egy kritikai szempont, az csak elhelyezi a filmes térképen és így érdemes olyan filmekkel hasonlítani, amik hasonló büdzsével, hasonló zsánerben, hasonló mentalitás mentén készültek.
    De amúgy sem ez a lényege annak, amit írok, hanem az a tény, hogy ha a saját véleményedet validálva érzed a köz véleménye által, akkor ezt felhasználod, ha nem értesz egyet a köz véleményével, akkor ők a hülyék és irreális a pontozás. Amit most mondasz a két Eggers film kapcsán (művészfilmek, ezért felpontozzák őket) azt bármivel kapcsolatban el lehetne játszani, Marvel filmeket úgyis felpontozzák, mert trendik, DC filmeket úgyis lepontozzák, mert nem Marvel, Nolan filmjeit agyondicsérik még akkor is, ha közepesek, Michael Bayt már előre lehúzzák, stb, stb.
    Szóval a kérdés, hogy ha elfogadod a többség véleményét a neked tetsző esetekben, akkor miért nehéz elfogadni, ha nem ért veled egyet ugyanez a többség? Most akkor vagy számítson mindig, vagy ne számítson egyiknél se.

    És mielőtt jössz az objektivitással, mint varázskifejezéssel: a te objektívnek gondolt véleményed mindenki más számára szubjektív lesz egy művészeti alkotás kapcsán.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák