- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz dokee78 #1496 üzenetére
Szerintem az lehet, hogy az Asylum és hasonló cégek (maffia)pénzt mosnak át ezekkel a filmgyártó cégekkel
Bár a költségvetést és a "produktumot" elnézve simán nyereséges gondolom. Leforgatják aprópénzből, aztán eladják a Film+ meg hasonló csatornáknak világszerte, és már meg is van a profit. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy ezt DVD-n, vagy ami még durvább, Blu-Ray-en ilyet megvenne valaki.
Ami még érthetetlenebb számomra, hogy Amerikában, ahol minden apró hülyeségért perelni szoktak, miért nem perelték szét őket a nagy halivúdi cégek, hiszen folyamatosan másolják a filmjeiket, vagy mint ez esetben is, konkrétan a logót is lopják...
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Huma
addikt
Újra megnéztem a Fracture-t. Nagyon jó film. Hopkinsnak jól áll a pszichopata szerep.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Huma
addikt
válasz TESCO-Zsömle #1507 üzenetére
"az arcvonásai rendkívül alkalmasak az őrület sztereotip kinézetének megjelenítésére."
Kezet foghatnának Jack Nicholsonnal.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz abridabri #1510 üzenetére
Szeretem amúgy az olyan jellegű filmeket amikor több ember össze van zárva és valami érdekes témát feszegetnek vagy valami nem hétköznapi dolog történik.
Pl az a film is tetszett ami egy liftben játszódik ami elakadt és sorra halnak meg az emberek.
Az őslakó is jó volt.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
basaharc502
aktív tag
Hát igen...
A project x óta minden balhere ilyen házibulit akar...
Nekem a véleményem a következő: Maga a film szerintem jó volt, nekem tetszett viszont egyáltalán nem életszerű...főleg nem itt Európa keleti felén, de még csak véletlenül se higgyük azt, hogy Amerikában is ilyen egy "rendes" házibuli...akik ezt hiszik azok csupán az amcsi filmeken nőttek fel, és az ott látottak alapján gondolják ezt... Itt most főleg a kivitelezésre gondolok...3 dolog kell ahhoz, hogy valami kicsit is hasonló volumenű bulit lehessen rendezni: pénz,pénz,pénz...erről persze egy szó sem esett a filmben , természetesen nem is ezt az oldalát akarta a film bemutatni egy partynak....
Maga a film végi kár, viszont szerintem egyáltalán nem túlzás. Voltam olyan házibuliba, ahol kb. 20 ember olyan mocskot, felfordulást csinált, hogy ha az én házam lett volna sztem elájulok. A kárról nem is beszélve: részegen valaki nekiment a LCD TV-nek, ami leesett a tv állványról, valaki megtalálta a kocsikulcsot, beült és nekitolatott a ház falának... ez tényleg így működik, mint a filmben: hiába jelölsz ki "határokat"... azokat valaki úgyis átlépi...és úgy gondolom itthon apuci nem biztos, hogy olyan "arc" lenne mint a filmben
-
babferi
tag
Egy kis segitseget kernek ! Ugy gondolom magamrol egesz jo memoriam van , filmek tekinteteben meg olyanokra is emlekszem amiket 5-6-7 evesen lattam , komplett jelenetek ferremlenek. De van egy film ami nem hagy nyugodni ! Dugo voltam meg amikor lattam se szereploket sem pedig a film cimet nem tudnam megnevezni De a sztorira meg par dologra emlekszem .
A film sci-fi , asszem valamikor a 80 evekbol ! A sztori kb annyi , hogy egy amolyan szemelyszallito-bazinagy orhajo felrobban az elejen , de par embernek sikerul megmenekulnie mentokabinnal . Az egyikben 3 no van . A mentokabinjuk egy lepukkant bojgon landol amit talan egy (nuklearis)haboru perzselt fel es most amolyan "bunozok" tanyaja lett , ahol nincs igazi torveny es allam . A bojgon a fo rosszarc egy amolyan cyborg fele ( egy nagy robotkar szeru dologra van raszerelve es inkabb nez ki ugy mint egy autogyari szerelorobot mint egy high-tech cyborg ). A harom csaj hozza kerul , es a kormany egy amolyan felig meddig torvenyenkivuli-fejvadasz arcot biz meg azzal , hogy visszaszerezze oket , melle szegodik kesobb egy csaj is . Idegen lenyek ugy emlekszem nincsenek benne , inkabb ilyen mutansszeru emberek es banditak az ellenfelek . Amolyan Mad Max-Menekules New Yorkbol/Los Angelesbol beutese van egy kicsit a filmnek .
Ha valaki raismer a filmre es megirna a cimet halas lennek... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
babferi
tag
válasz littlelion21 #1517 üzenetére
Ezzz azzz Ez gyors volt ! Koszonom szepen
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Realradical
őstag
Get the Gringo 10/8.5
Mel Gibson itt nagyon elkapta. Nem egy tucatfilm, a hangulata elvinné a hátán az amúgy nagyon erős történet nélkül is.
Spoiler
Ja, és Reginald T.Barnes megszívta
SpoilerThings that try to look like things often do look more like things than things
-
Huma
addikt
válasz abridabri #1515 üzenetére
Na megnéztem. Valóban gondolatébresztő film volt. Bár "kissé" eltúlozták a dolgokat benne. Ráadásul elég hollywoodosra sikeredett néhány tekintetben.
Beleolvastam a könyv tartalmába és úgy vélem jobb lett volna ha nem térnek el tőle ennyire.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
senior tag
Hodejegerne
Nem lenne rossz film de a főszereplő faszi annyira ellenszenves volt nekem hogy egy percig sem tudtam szurkolni neki vagy együttérezni vele.
A történet egészen jó és emiatt érdemes megnézni.
6/10Youth hides the key to salvation
-
dy_nmq
aktív tag
válasz littlelion21 #1517 üzenetére
Ezt én is rongyosra néztem kiskoromban. Ebből a vonalból amugy ismeritek a Neon City-t?
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
pohár
félisten
válasz legiaap #1502 üzenetére
most végeztem vele én is, és tényleg nagyon jó volt, a végén azért könny szökött a szemembe
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
NathanCullen
senior tag
Ezt A hullám filmet én is megnézem, németül, eredetiben. De ha már a Devil szóba került, nem tudtok valami "ördögös, démonos, szellemes" filmet mondani? A jók közül szinte mindet láttam, nehéz találni. Nem kell, hogy tele legyen démonokkal, vagy tudjam is én, csak a para hangulat meg legyen.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Huma
addikt
válasz NathanCullen #1524 üzenetére
A Hopkinsos ördögűzős film már megvolt?
-
leslieke
Jómunkásember
Volt már? Feliratos Emlékmás előzetes: [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Mister_X
nagyúr
Most ment a TV2-n a Cloverfield. Voltaképp a szokásos Manhattant megtámadták akciófilm amit az tesz érdekessé, hogy a túlélők szemszögéből mutatja be az eseményeket, ráadásul az egyik viszi folyton magával a kameráját, ettől lesz úgy ahogy hitelesebb és szó szerint nem tudnak semmit sem. Spoiler Az mondjuk kicsit zavart, hogy mindenki meghalt a végére és olyan mélyebb mondanivalója sem volt számomra a filmnek. De sikeresen filmvászonra vitték, hogy mekkora, kapkodás, fejetlenség, tehetetlenség lenne, azaz a civilek nem tudnák mi történik és hogyan meneküljenek, a katonaság se tudna felülkerekedni az idegenen, a rendfentartók pedig fejbelőnék azokat akiket megharaptak a nagy valami kis segédjei, mert nincs rá ellenszer. Spoiler off Az Inváziónak megtaláltam a mondanivalóját, de ebből csak annyit, mint amit fentebb leírtam. Azért nem volt rossz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Totál semmit sem tudtak a főszereplők, ergo mi sem, de mivel a lefejezett Szabadság szoborral indult, ezért szerintem a tengerből mászott elő.
A film tanulsága: katasztrófa csak az Amerikaiakat fogja érni
@dokee78: én csak a végével nem voltam elégedett.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
gyuromoj
veterán
SPOILER
Elméletileg amikor a vidámparkos felvételt mutatják és az óriás keréken ülnek, a háttérben látni hogy valami becsapódik a tengerbe. Gondolom a szörny lehetett.
De talán lesz folytatása, ami elmeséli a dolgokat és ha minden igaz akkor ez a szörny csak egy kölyök volt aki eltévedt és az anyukáját keresi, aki majd az esetleges folytatásban teszi tiszteletét.
SPOILERPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Devid_81
félisten
Two Rabbits (2 Coelhos)
Kicsit banom, hogy ilyen nehezkesen indult be, mert ket este kellett hozza mire vegul befejeztem.
Nem bantam meg, sot a vegere azt mondom kellett is az elso fel ora korites.
A vege elott 15 perccel kezdtem nem erteni az egeszet, majd szepen minden kivilagosodott.
Rendezesben, kamerazasokban, sztoriban is jelesre vizsgazott.
8.5/10...
-
-
Devid_81
félisten
Nem tudom mi a gaz a Cloverfieldel, szerintem az egy igen jo darab a "kezikameras" filmekbol.
...
-
Mister_X
nagyúr
Most milyen horror megy az RTL-en? Elég khm... különleges.
@Devid_81: kicsit fentebb összefoglaltam, hogy nekem mi a furcsa benne.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Devid_81 #1543 üzenetére
A film lényege szerintem, hogy bemutassa, mekkora fejetlenség, tehetetlenség lenne, ha megtörténne egy hasonló eset. "Normális" filmekben azt látjuk, hogy Godzillát kergetik és tanácskozbak a prezidentek, most meg betekinthettünk a kulisszák mögé.
-
hdman
őstag
Sopron city :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Man of Steel teaser
Live-Die-Respawn
-
Huma
addikt
Csak szerintem túlzás ez az egész? [link]
Nem mintha különösebb bajom lenne velük, de muszáj lépten-nyomon az ember képébe tolni őket?
Azért szerintem elég rosszul eshet azoknak a gyerekeknek akiknek a Zöld lámpás volt a kedvenc hősük. Már, ha van ilyen mert szerintem elég béna szuperhős.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest