- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Kikerült a Rec 3 Genesis BR aki zombie kedvelő , főleg rt06-nak ajánlom..
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Integra #1452 üzenetére
haha, ezek szerint igen
ész megáll, hogy mik vannak... nem tudom, hogy mi visz rá embert ilyenre... komolyan, csak azért nem lövik le az ilyet ott helyben, hogy a kriminál pszichológusok boncolgassák az agyát az ilyennek......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vasinger!
nagyúr
Ez a film korszakalkotó, nem láttam még ilyen stílusú filmet. Nem csak az a hagyományos bulizunk és kész tömegfilm, hanem tényég valóságosan mutatja be az eseményeket, élethűek a szereplők reagálása a történésekre. Persze van benne pár túlzás, főleg a végén kezd abszurddá válni az egész, de aki szereti a bulikat és szereti a jó nőket (meg a jó pasikat, bár ehhez nincs ízlésem ) annak muszáj megnéznie, lehetőleg társaságban.
Összességében: jó zenék, jó csajok, jó elképzelés, jó megvalósítás, a sztori viszont csak közepes.
10/9
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #54715584 #1453 üzenetére
9 éves még hagyján, de "A legfiatalabb kórházba szállított sérült egy hatéves gyerek volt az ABC News szerint, de a 9 News szerint ugyanakkor egy háromhónapos csecsemő is megsérült."
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
rt06
veterán
ezek mar lehetnek olyan serulesek is, amiket a kizudulo panikolo tomeg okozott (sot, az indexet ismerve siman el tudom kepzelni, hogy a csecsemo ugy serult meg, hogy egy anya a tv-ben latva a lovoldozesrol szolo hireket, elejtette gyermeket)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Integra
titán
válasz TESCO-Zsömle #1460 üzenetére
sajnos nem, tele van minden külföldi média is ezzel.
-
kovsol
titán
válasz #54715584 #1462 üzenetére
Igazából szerintem édes mind1 hány éves volt a néző, nem az volt a hülye aki elment a moziba, hanem aki lövöldözött. És szerintem tökre mind1, hogy hány éves az áldozat, mert ez egy értelmetlen halál és független az áldozat korától.
Kerékbe törés, vagy karóba húzást vissza kellene vezetni és kipróbálni az ilyen elkövetőkön.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
littlelion21
addikt
Public Enemies [2009]
Embert próbáló volt egy s3ggel végigülni; unalmas, semmitmondó és minden egyéni stílust nélkülöző szürkeség. Kihívás lesz bármelyik momentumára emlékezni, már akár holnap is.
A Miami Vice óta Mann-ben egyre kevesebb a bizodalmam, a Jack Sparrow szerepében elhülyült Depp meg egyre kevésbé meggyőző. Az hogy Bale szerepelt a filmben, az erős túlzás, inkább csak lekamerázták, ha már ott volt. És ha már megemlítettem: ezt a HD-kamerás ökörséget nem tudom miért nyomatja annyira Mann, továbbra sem értem, hogy epic gengszterfilmnek miért kell úgy kinéznie mint egy béna home-videonak.40%
-
Tibiajax
nagyúr
válasz littlelion21 #1468 üzenetére
neked pedig egy személyes dá dá a részemről, vedd úgy
-
spammer
veterán
válasz Vasinger! #1455 üzenetére
Korszakalkotó?
"Nem csak az a hagyományos bulizunk és kész tömegfilm"
Kb. semmi nem történik azon kívül, hogy a tömeg bulizik meg lezúznak mindent. Mondjuk ha így nézzük, akkor tényleg nem hagyományos, mert azért a többi filmnek legalább 3 oldalnál hosszabb a forgatókönyve.Jó csajok még oké lenne, de még azokból sem mutatnak sokat. A sztori meg éppen annyi, hogy még "filmnek" lehessen nevezni (erős túlzással).
Ezt a filmet szerintem inkább a készítők évezhették (buli forgatás) és még pénzt is kaptak érte, ők jól jártak. Én már nem annyira
Csak hogy legyen ellenvélemény is
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Vasinger!
nagyúr
válasz spammer #1471 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon tudok visszavágni spoiler nélkül, úgyhogy figyelem, SPOILER:
Korszakalkotónak azért mondanám, mert 1 kameraállásos film nem volt még buli filmből, csak rendes operatőrös fajta.
Másrészt, az elején, egészen a közepéig teljesen jól, normálisan mutatja be, hogy milyen is egy nagy házibuli Amerikában, mert ott valóban ilyen, persze ez magyaroknak fura lehet, mert itt kb. annyiból áll hogy max 10 ember berúg 30 db 100 Ft-os sörtől azt jólvan és ez a házibuli.
Még hogy nem mutatnak sokat a csajokból.... annyi hamvas mellett látni benne mint még eddig semelyik filmben, lehet hogy nem jó verziót néztél ami ki van cenzúrázva.
Ha az ember beleéli a főszereplő helyzetébe magát, én pedig beleéltem mert én is hasonló típus vagyok mint Thomas, végigizgultam a film minden részét, hogy ne süljön el valami rosszul, aztán ugye a végén jön a hideg zuhany, hogy hoppá, leég az egész ház, az tényleg kicsit abszurd volt, meg a lángszórós is.
Amúgy azt meg kikérem, hogy nem történik benne semmi. Végigmegy benne egy szerelmi vonal is a szöszi csajjal, a 3 főszereplőnek teljesen eltérő jelleme van, mindhárman teljesen máshogy reagálnak a helyzetekre.
Nem csak bulizás az egész, amikor berepül a kocsi a medencébe, vagy csajjal szobára mennek, különböző ilyen-olyan jelentek, azért igencsak feldobják.
Persze a film nagyrészt így is a bulijelenetek alkotják ahol a tánc+pia megy, de hát ez adja meg a hangulatát.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Vasinger! #1472 üzenetére
Három sörtől nemigazán lehet berúgni.
Más:
Még mindig nem találtam jó horrorfilmet. De most már nem is azt szeretnék nézni hanem valami misztikusat. Nem tud valaki ilyet ajánlani?
A tegnap megnézett Exam is misztikus kategóriában futott, de semmi misztikus nem volt benne.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
spammer
veterán
válasz Vasinger! #1472 üzenetére
Extended cut-ot láttam vagy mi volt az, voltak benne csajok, de az, hogy 1-1 pillanatra mutatják őket, ahogy egy szál ciciben úsznak a medencében... Hát annyira azért nem dobtam el magam tőle.
Nekem kicsit több duma, történet stb. kellett volna, mert nekem ez kb. egy hosszú "videóklipp" volt egy buliról, ami a végén durván el lett túlozva. A szerelmi szál meg egy "kötelező" elem a legtöbb filmben, pláne egy ilyenben, de igazán sokat nem tett hozzá, inkább csak belerakták, hogy legyen valami más is a bulizáson kívül.
Amúgy irigylem is az amcsi házibulikat, ha tényleg olyanok, mint a filmekben, hogy boldog boldogtalan bemegy a házakba, 50-100 ember vedel mint az örült, és senki nem aggódik, hogy le lesz bombázva minden, vagy éppen ellopják a fél házat
---
(#1473) Huma: én fiatalabb ( ) koromban bírtam a piát, de már régóta jófiú vagyok sportolok stb. stb.. hidd el, 3-tól már simán be tudnék rúgni Persze olyan valakinek aki minden hétvégén lebombázza magát, annak már semmi a 3 sör.
--
(#1474) rt06: Képek alapján igazi sült gyökér a gyerek
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Jó, túloztam, de a lényeget érteni, hogy nem drága márkás üveges sört vesz a magyar, meg ilyen olyan prémium szeszes italt, hanem ami olcsó és be lehet tőle rúgni...
Amúgy meg 1 dl vodkától is be lehet rúgni mint állat, csak jó helyen kell bejuttatni a szervezetbe, de ezt nem ecsetelném, ha lehet...spammer:
Valóban ilyenek a házibulik Amcsiban, bár ami azt illeti én is voltam már olyanban Mo.-on, hogy kb. 10 emberrel indult aztán szállingóztak be az emberkék, akikről csak annyit lehetett tudni, hogy valakinek az ismerősei, a host meg nem hívta meg őt, így lettünk kb. 20-30-an végére a felét alig ismertük, vagy csak látásból
De a vége ennek a bulinak is hasonló lett, mint a filmben, eléggé nagy károk lettek és a tetőről ugráltak a medencében itt is egy szál lepedőben, de persze a ház nem égett le
És sok zárt ajtó is volt a buli során...
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Úristen! Ez a srác megérdemelne vagy egy év kényszermunkát valami elmaradott országban. Ott talán embert nevelnének belőle.
(#1475) spammer:
Az a "baj" a sörrel, hogy másfél litert általában nem iszik meg egyszerre senki. Folyamatosan adagolva meg nem valami ütős.(#1476) Vasinger!:
Értem én. Injekciós tűvel közvetlenül az agyba.
Viccet félretéve van néhány tippem mire gondolhatsz.Misztikus filmet valaki?
[ Módosította: koxx ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
törölt tag
Beautiful Boy ha már lövöldözés.
-
Huma
addikt
Lehet betámadom Anthony Hopkinst.
Az Ösztön, Fracture nézőlistán van. Bár már láttam őket régebben, de anno tetszettek.
A Szégyenfolt című filmje milyen? Mintha láttam volna régebben, de nem vagyok benne biztos.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
senior tag
The Sting
Ez eddig kimaradt de örülök hogy sikerült pótolni.
Az alap történet nagyon jó szerintem de a kidolgozás kicsit lassúnak tűnt számomra. Nem tudom pontosan mi hiányzott de néha unalmasnak éreztem egy egy jelenetet.
Ettől eltekintve szvsz egy jó film érdemes megnézni.
Kicsit talán hasonló mint az Óceán filmek csak ez 73-as kivitelben.Youth hides the key to salvation
-
Huma
addikt
Látta itt valaki az Exam-ot?
Érdekes embereket szedtek össze benne. A fehérben tökre magamra ismertem.
Most utólag visszagondolva, még jobban tetszik a film. Igaz, hogy vannak benne ellentmondások és néhol túlságosan kiszámítható, de még így is kiemelkedő filmnek számít.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
törölt tag
-
Jazz
veterán
Lost Highway
Nem mai darab ez a pszichothriller, de akinek kimaradt ez a Lynch film, bírja a szürreális alkotásokat, érdemes ezt a remek filmet is megnéznie. Te is elveszel.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Typhoon47
senior tag
Lockout.
1/10atya. úr. isten. egy igazi retek! óvakodjatok tőle!
"Education is important but big biceps are importanter"
-
spammer
veterán
Vótmá? Bevállalja valaki?
-
senior tag
Man on a Ledge
Jobb volt mint amilyenre számítottam. Az első kb 1 óra annyira izgalmas volt hogy inkább két részletben néztem meg. A végére viszont egész jó lett szerintem szóval érdemes lehet megnézni.
6/10et megér.Youth hides the key to salvation
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs