Hirdetés

Hirdetés

  • Asus Rog Ally(RC71L)

    lo Szép Napot Mindenkinek Szemezgettem ezzel a RoG Ally(ejtsd: Rodzs Eláj)-al, hogy kéne valami, ami hordozhatóbb mint egy...

  • Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját

    gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    Megnéztem a WW84-et, felkerült HBO Go-ra. Nagyjából a raszta majacsávónál adtam fel, onnantól kezdve gagyi vígjátékként tekintettem rá és úgy egész mókás volt, bár szerintem a készítők ezt komolyan gondolták. :D
    Gyakorlatilag nincs olyan perc, olyan döntés vagy momentum, ami ne vérezne ezer sebből és ez még egy ilyen szuperhősfilmnél is ritka. Hihetetlen agyatlan és gagyi történetet sikerült még rosszabbá tenni idióta "csavarokkal", értelmetlen karakterekkel, banális jelenetekkel, a szokásos cringe faktorhoz szokott agyam nagyjából a film felénél már a végét járta, nem tudtam egyben megnézni, annyira gáz volt pár jelenet.
    Az egész film koncepciója szar, szöveg nélküli klipjellegű expozíciók követik egymást, amiknek néha semmi közük a filmhez, csak kellenek bele, mert 1984 van és a retro az menő. Egyetlen jelenet van, ami szerintem nagyjából működik, a klasszikus man out of time, mikor Steve meg Diana járnak a városban és rácsodálkozik mindenre, azt megmentik a színészek.
    De amúgy lehet csak én látom bele, de mintha ezek a színészek is érezték volna, hogy itt valami kínosan gagyi részesei lehetnek, azért Pedro Pascal, Kristen Wiig meg Chris Pine sem rosszak általában, de itt csomó jelenetbe egyszerűen nem tudtak életet lehelni, olyan szavakat adtak a szájukba, amik teljesen idegenek számukra (meg a nézők számára is).
    Azt meg fel nem tudom fogni, hogy a bodysnatcher Steve Trevor hogy ment át a kreatív szűrőkön, nem érezték, hogy ez egyrészt nincs összhangban a film többi részével, hisz minden más kívánság a semmiből materializálódott elő, másrészt iszonyat kellemetlen a nézők számára?

    Hihetetlen negatív élmény, főleg a korrekt első film után.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák