- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó kis film ez az Irishman. Meg kell majd néznem újra mert nagy időt ölel fel, ilyen Kennedy témában tök hülye vagyok, stb...
A Corvin viszont egy rakás szar lett az új székekkel. Megint folyton feszengve ki kellett húznom magam hogy ne takarja az előttem ülő a feliratot. Egyszerűen nem értem hogy szarhatták el így. Miért fájt nagyobb emelkedéssel csinálni a székeket? Ja meg hogy nincs fejtámla. Nyilván nem akar kényelmesen hátradőlni az ember egyszer sem egy 3,5 órás film alatt. Pedig minden más remek lenne, még a kóla is kóla ízű.
-
marilllyo
veterán
válasz Rigormortiis #128739 üzenetére
Ugye? Szerintem is egy méltatlanul alulértékelt film.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Viszlát
addikt
The Current War 5/10
Sikerült egy igen érdekes időszakot felölő történetből, többnyire remek színészgárdával, egy csapongó, koridegen, átlagos mozit csinálni. Megérdemelt volna egy tapasztaltabb rendezőt, aki nem katyvaszolt volna összevissza a helyenként Guy Ritchie-t megidéző vágásokat, a néhol szinte steampunk elemeket felvonultató, grandiózusnak szánt jeleneteket. De még fontosabb lett volna egy jó író, utánanézve érthetetlen, hogy miként sikerült egy olyan fickónak adni a feladatot, akinek eddigi filmes tevékenysége a sci-fi románcok alsó fertályát is nehezen megugró Giver-ben merül ki. Shannon és Cumberbatch szokás szerint szuper, még Pókember és Mr. Darcy is egész ügyesen csinálta a kis mellékszerepét, egyedül Nick Hoult értelmezhetetlen szerb(?) akcentusa húzta lefelé a színvonalat.
Amúgy egy kicsit vicces (nekem) egy ennyire amerikai történetnél, hogy a gárda fele angol. Hibái ellenére se volt ingerenciám kinyomni, nem sűrűn használom ezt a jelzőt, de ez tényleg az egynek jó volt kategória, bár talán jobban illene rá a kihagyott ziccer jelző.
#értékelés
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Egy kis közérdekű:
Már jó ideje fontolgattam magamban, hogy újra kéne éleszteni spammer egykori remek ötletét, a filmkritikát tartalmazó hozzászólások #értékelés címkével való megkülönböztetését. Annakidején nem igazán indult be a történet, ezért néhány rendszeresen értékelő fórumtagot megkérdeztem privátban, és mivel egyöntetűen pozitív volt a visszajelzés, én már meg is tettem az utóbbi néhány értékelésemnél. vond kolléga vezényletével pedig a modik dolgoznak azon, hogy visszamenőlegesen is "felcímkéződjenek" az ilyen hozzászólások.
A cél egész egyszerűen az, hogy megkönnyítsük nem csak azok dolgát, akik az egyéb beszélgetésekre, témákra nem kíváncsiak, hanem azokét is, akik ritkán szólalnak meg és leginkább csak tippeket gyűjtenek a filmezéshez.
A gyorskereső segítségével így tudtok ezekre rákeresni:
"#értékelés" - minden hsz-t megjelenít, amiben pontosan megtalálható a keresett kifejezés (fontos az idézőjel, anélkül fals lesz a keresési eredmény, mivel azokat is listázni fogja, amikben szimplán szerepel az értékelés szó)
Ha konkrét filmet szeretnétek megtalálni, akkor pedig egyszerűen utána kell írni a keresett film címét:
"#értékelés" juliet naked - így már csak azokat az értékeléseket listázza ki, amikben megtalálható a film címe is. A legtöbb fórumozó az angol címet tünteti fel, így érdemes arra keresni, néhányan a magyart is hozzáteszik (vagy csak azt), de ezek száma a kisebb.
A felhasználó szerinti szűréshez már muszáj a részletes kereső segítségét igénybe venni (értelemszerűen itt is lehet akár kombinálni is a keresési feltételeket):
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
nagyúr
Örülünk, Vincent?
Köszönjük!
szerk. ez válasz akart lenni a 128758-ra...
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Peterhappy
őstag
válasz Viszlát #128754 üzenetére
Spammer és Viszlát ötlete
Rövid, tömör, mégis tartalmas mű, mindenki számára javasolt.
Részemről instant kedvenc, 10/10, garantáltan újrázós#értékelés
-
k-adi
nagyúr
sorozatos topikba is mehet ez
gl modik
[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
Én is csak ötleteket merítek innen, úgyhogy szuper.
Jobb mint azt olvasgatni, hogy hogyan tépünk majd be a film elött.Szerintem!
-
Peterhappy
őstag
Na akkor több komolyságot.
Csicsó nagyúr javaslatára (igaz, Yanchi-nak címezte) bevállaltuk a Dögkeselyűt.
Minden képzeletemet felülmúló, igazi gyomros volt, kiváló képekkel, ötletekkel, megvalósítással. Elképesztően megfogott Cserhalmi karaktere, mint főszereplőnek, valahol tudat alatt persze abszolút szurkolt neki a néző, pedig finoman szólva sem volt egy hű de szimpatikus fazon (jó, nálam a taxisok alapból hendikeppel indulnak).
Tetszett a cselekmény, a budapesti élet, és bár eleinte nem feltétlen tetszett a , jobban utánaolvasva a miérteknek, azt hiszem ez így volt tökéletes. Épp a minap olvastam (spoileres cikk!), hogy a komcsi államokban bemutatott változatbefejezés .a lány szökését követően végetér, ahogy a cseh remake sem tartalmazza az öngyilkosságot Határozottan tetszett, főleg annak tükrében, hogy - Isten bocsássa meg bűnömet - nem igazán szeretem a magyar filmeket, igen kevés kivételtől eltekintve. A Dögkeselyűnek garantáltan helye van a top10 magyar listámon.
8/10
#értékelés
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Az ír c. filmet cinemacity-ben fogják vetíteni?
.
-
törölt tag
Többen is kimentek tegnap az Irishmanről. Nem tudták hogy 3,5 óra? Nem vécére, hanem otthagyták a filmet. Ja és egy egyedül mozizó csaj mellett néztem. De nem mertem utána megszólítani. Marad az örök magány
A terem amúgy fullos volt. Csak a Corvin új székei ne lennének olyan rosszak!
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Na akkor révbe ért a terv.
Gratula!
Szegény modik, mire mindegyikhez beszerkesztik az #értékelés-t ippen pont karácsony lesz.[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Kicsit dühös vagyok, mert vártam a Knives Out-ot.
Nemrég még a bemutatási dátuma jövő hét volt, örültem is mind majom a farkának, erre nézem, hogy eltolták januárra.
Ha esetleg valaki megnézi külföldiába, írhatna pár sorocskát, hogy milyen lett, spoiler mentesen, ha lehet."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Drizzt
nagyúr
#értékelés
life itself: 3/10. Pedig tök jó volt az eleje, elég komoly dráma is lehetett volna belőle, de ahogy haladtunk előre az időben, úgy lett egyre gyengébb a film, míg a végére kimondottan üres lett az egész.
Ford V Ferrari 5/10. Nem volt rossz film, de olyan érzésem volt, hogy kimondottan amerikai ízlésvilágnak szól. Színészek jók voltak. Sztori nem túl izgi. Hasonló jellegű filmek közül a Rush összehasonlíthatatlanul jobb.
I am having fun staying poor.
-
Viszlát
addikt
Na ezt kifelejtettem a közérdekűből. Sokat filóztam, hogy értékelés vagy kritika legyen a címke, de aztán maradtam az értékelésnél, egyrészt spammer iránti tiszteletből, másrészt azért, mert kevésbé negatív felhangú mint a kritika. Viszont nem jelenti azt, hogy csak a pontozott vélemények/kritikák/beszámolók/ajánlók számítanak, mert ugye értékelni valamit sem csak pontban kifejezve lehet.
-
Met
nagyúr
válasz Viszlát #128780 üzenetére
Nyilván nem csak a /10-es értékelés számít csak, de amiket itt olvastam normális értékeléseket többnyire pontozva vannak.
A Ezt ne nézzétek meg mer egy sz@r nem értékelés (számomra).vighpeter Nálam két kategória van, 1. végignézem, 2. nem néztem végig.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
k-adi
nagyúr
ne nézzétek meg mer egy sz@r nem jó de ha valaki odafingja hogy 0/10 azt mégis érted, pedig ugyanaz
szerk:.
a pontozós kritikákkal pont az a baj, hogy rögtön a pontszámot nézed és előre tudod milyen lesz a kritika... 0 pont na tuti lehúzza.. 8-9 pont, tuti isteníteni fogja.... stb stb...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz k-adi #128782 üzenetére
Erotic Ghost Story: Jesszumpepi ezt a szart! Lehet kinőttem a trashből? A lányok helyesek, a szoft poresz jelenetek bénák, a történet meg ne vicceljünk már... Mondjuk mire számítottam?
2/10
#értékelés
-
-
Met
nagyúr
válasz k-adi #128782 üzenetére
Lehet 0/10-es értékelés ha úgy mond meg van indokolva, nem csak annyi amit írtam.
[link] https://logout.hu/tema/filmvilag_2/hsz_110825-110825.html [link] ezeket normális értékelésnek tartom. Indoklás, esetleg kis spoiler (igen, azt is el szoktam olvasni), hogy miért nem jó."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Viszlát
addikt
Egyrészt vannak néhányan, akik - mind különböző okokból, de - nem pontoznak, így elsőre Ispy, pitepeti71 és hoffman_ ugrik be, de biztosan vannak mások is. Ennek ellenére megvalósul az általad is felvázolt kritérium, hogy nem csak benyögik egy sorban, hogy rossz vagy jó, és ez a lényeg.
A pontozás az egyébként is nagyon kesze-kusza, nem csak itt, hanem általában véve mindenhol. Nincs egységes rendszer és soha nem is lesz, de azért ez annyira nem óriási probléma. Mármint itt, ahol idővel az ember kiismeri a többieket és pontosan érti, hogy az illetőnél az adott pontszám mit jelent (ha a szöveges értékelésből nem lenne egyértelmű).
-
hoffman_
nagyúr
válasz Viszlát #128786 üzenetére
egy enciklopédia is lehetnél, nem csoda, hogy négy fejed van
valóban, többen nem értékelünk ponttal, megannyi értékelés születik anélkül is én speciel azért nem, mert nem tartom magam objektívnek és arra ott az imdb, hogy elrontsam, itt több, mint elég, ha szépeket írok
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Rigormortiis
veterán
Megnéztem az első Mission: Impossible-t és A szupercsapat-ot is.
El is felejtettem, mennyire jó alapokon indult meg az M:I-sorozat. Ahhoz képest, hogy nem mai gyerek, végig a képernyő előtt tartott a film, nem mobiloztam közben, ami nálam azt jelenti, hogy fasza.
A Szupercsapatot láttam már párszor, viszont mindig meg tud lepni valamivel, annyi poén van benne, hogy szerintem még 10. nézésre is találnék benne valamit, hasonlóan a Trópusi viharhoz vagy az Itt a végéhez. Külön tetszik a csapatkémia, így hatalmas pacsi a castingosoknak is.
Időt szakítottam az Apácára is, és nem mondom, hogy nem ért meg egy nézést, de ebből a "karakterből" elég volt annyi, amennyit a Démonok Között 2-ben láttunk. Nem feltétlenül szar, vannak jó pillanatai, de én többet vártam (volna) tőle (ha moziba kerüléskor nem olvastam volna élménybeszámolókat).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mephi666
nagyúr
tegnap asszonnyal vacilláltunk, hogy midsommar, vagy lars von trier legutóbbi agymenése (jack) legyen? mondtam, hogy a jack elvileg elég pszichopata meg (trier-től megszokottan) brutális: trailerben is mutogatták, ahogy a nőt végighúzza arccal lefelé az aszfalton és elkopik...
...így lett a midsommar, mert az "csak békésebb már": nem nagyon olvasgattam előre, így meglepett itt-ott mindkettőnket rendesen... (elsőre, amikor a nő leugrott és leszakadt a fél arca: ott asszony eléggé elborzadt, én viszont más szemszögből úgy néztem, hogy ügyesen megcsinálták a tetemet) a film kb 2/3-ig nagyon tetszett, de a vége nagyon elrontotta nálunk az összképet ...és nem azért, mert happy end-et vártunk, hanem amiért jöttek az egyre komikusabb jelenetek...
amikor együtt nyögött egy tucat pucér nő a szűzlánnyal és mamóka hátulról tuszkolta a fickót, hogy tolja neki na mondom, ilyen nincs... amikor legvégül megkapta a medvebundát, az viszont mindent vitt... borzalmasan kiszámítható volt végig a film... ami értékelhető: az atmoszféra és a fényképezés nagyon tetszett volt még amúgy pár bugyutaság: pl miért kellett vele p*naszőrös süteményt etetni és vért itatni meg különböző trükkökhöz folyamodni, amikor már egy gyenge szellő is a vörös csajra segítette volna? az öregek között is volt pár szereplő, aki ránézésre már 72 fölött járhatott... tele volt hasonló furcsaságokkal a film... a medvét is nagyon mutogatták már az elején: ott is mondtam, hogy ennek a végén kulcsszerepe lesz "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Rigormortiis #128789 üzenetére
A szupercsapat nagy bukta lett emlekeim szerint, pedig siman jo cucc volt. Klasszikus zene felbukkanasanal szeles vigyor ult ki az arcomra. :D
A tankos jelenet pedig meg mindig nagy hulyeseg de allat volt.
Live-Die-Respawn
-
atike
nagyúr
Star Wars - The Rise of Skywalker - "Fate" TV spot [link]
Elvileg van benne pár új jelenet...
Szerk: gyakorlatilag is...
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
-
atike
nagyúr
válasz Rigormortiis #128793 üzenetére
+1
De volt benne még pár másik igazán nagy baromság is... De szerintem is jó volt. Egy pár hete néztük újra...
-
mephi666
nagyúr
válasz oriic #128791 üzenetére
nekem is tetszett itt a kedvenc jelenetem ...tetszett, hogy nem húzták még 5percig a csihipuhit, hanem gyors lerendezték
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest