- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A "mellesleg" poén már leesett. eeXaa-é még nem...
-
eeXaa
addikt
válasz SunMount3r #128302 üzenetére
..nem vicceltem.
tudom hogy mi az általánosan elfogadott, de én máshogy látom. -
törölt tag
válasz eeXaa #128304 üzenetére
na igen, de sosem írsz indoklást. a pontjaiddal senki nem vitatkozik, ez szubjektív. de van valami oka biztosan, hogy ez nálad ennyire jön ki. na arra viszont kíváncsiak volnánk. én legalábbis biztosan, mert nálam kB pont a fordítottja. de ezt az újat viszont még nem lattam
-
k-adi
nagyúr
Na lefoglaltam SW-re a jegyeket. Remélem nem bánom meg. bár az előző rész katasztrófa volt, igazából már csak azért is megyek, lássam van-e annál lejjebb
-
mephi666
nagyúr
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Viszlát
addikt
válasz Bad Pritt #128300 üzenetére
A hosszútávú troll-lét egyik alapfeltétele sajnos, hogy mindig van olyan, aki nem ismeri az előéletét, így lejátszódik ugyanaz újra és újra és újra és újra és újra... Erről jut eszembe, hasznos script: [link]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz atike #128311 üzenetére
amikor feljöttem butapestre 2001 tájékán emlékszem, többször lebzseltem a keleti melletti parkolóban.. ott álltak akkor még tucatszámra a hiéna taxisok. amikor ezt a baginacsa-produkciót néztem, ők jutottak eszembe, annyira tökéletesen lehozták bagiék az akkor ott látható arcokat.. pontosan ugyanez volt emlékszem, egyik autónál mindig állt egy nagyobb darab. 50körüli főmegmondó, karba tett kézzel, napszemüvegben, aranylánccal farmerdzsekiben, osztotta az igét.. a többiek körülötte. na és csak mertél oda menni hozzájuk, hogy útbaigazítást kérj vagy ne adj isten, egy fuvart.. a reakciók, halál ugyanezek voltak
ezért is csodáltam eme performanszát a két hülye humoristának, egészen fantasztikusan eltalálták ezeket a taxis figurákat -
brownus
veterán
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Segitseget szeretnek kerni. Egy animacios filmet keresnek amit ha jol emlekszem innen ajanlott v.ki.
Sok dologra nem emlekszem csak arra, h robotos, japan es nem tur regi. Annyi meg talan, h mostanaig nem jelent meg hivatalosan szinkronosan.Probaltam keresni boritokep alapjan az IMDB-n de nem talaltam.
Elore is koszonom!
-
No.01
őstag
Koszonom! Next Gen volt az
-
törölt tag
Feltámasztják James Dean-t: [link]
-
Grave_444
nagyúr
Polar 2019
10/10
Hannibal Lecter azaz Mads Mikkelsen miatt szerintem kiváló.
Ebben a műfajban igazi gyöngyszem, persze csak annak aki kedveli.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz #42308056 #128314 üzenetére
Ja, mindenki tagadja de aztán valahogy mégis mindenki megnézi... mint anno a trafókat meg FF-eket
A Witcher sorozatra én is kíváncsi vagyok (W3 überjó volt ) ahogy látom végül mégse barnult be, hanem fehér maradt ciriJó srácok (2019)
Good Boys3 kissrác, azaz a Bean Bag Boys belecsapnak a lecsóba miután apuci munkához való drónját leverik egy seprűvel a szomszéd csajok.
Igazából a story nulla (vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy a szokásos "történik valami és meg kell menteni a napot" kategória), de itt inkább a lényeg az, hogy talán ez az első olyan film (már amit én láttam..) amelyik tökéletes példája lehetne az új fiatalos Seth Rogen-féle vígjáték korszaknak, kb. az összes bullshit benne van.
A szokásos egyetemi bulis meg fingós-hányós vígjátékok már uncsik, hát ki kell találni valami újat, legyenek a szereplők...hm... még fiatalabbak! WOW!Ez az a film, amiben már Seth Rogen is érzi, hogy nem lehet benne, ezért inkább ő maga rendezi meg milyen lenne most fiatalon a haverjaival.
A filmben lévő poénok többsége elmegy, de sajnos van köztük pár gyenge is. Az érdekes az, hogy nem a szokásos elején jó-végére elfárad típus, hanem a hullámvasutas: 2 jó poén után jön egy szar, így kicsit tűrhetőbb a film.
Összességében nem kell sokat várni tőle, a mostani vígjátékok között bőven megállja a helyét. Ami a többire nézve nem feltétlen dicséret.Elég csak megnézni az előzetest és tudja a néző mi vár rá.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Alita - Battle Angel
Furcsa dolgokra veszi rá az embert egy 8 órás repülőút - pl. megnéz egy olyan filmet a repülő tárából, amit egyébként eszébe sem jutna. Mint én tegnap az Alitát.
Nagyon szimpatikusan indult a film, láthatóan sok energiát fektettek a világépítésre, legalábbis vizuálisan - nem csak jól néztek ki a setpiece-ek, de ahogy megmozdultak, ahogy az emberek "együttműködtek" a környezettel, az mind remek volt. Sajnos elkövetkezett az a pont, amikor a karakterek megszólaltak... Komolyan, ilyen mennyiségű ócska klisét egy helyre összezsúfolva régen láttam. 20 perc után játszottam a gondolattal, hogy a készítők ezt direkt csinálják - egyszerűen a lehető legparasztabb módon letudják a "kötelező rossz" történetet, hogy a világé és az akcióé (ami egyébként többnyire szintén erős) legyen a főszerep. Még akár ezt is megvettem volna, de akkor a világnak és az akciónak kellett volna kitölteni a film 80%-át, és sokkal kevesebbet kellett volna szenvedni azzal, ami egy idő után még a szereplők számára is kínosnak tűnt. Így viszont kb. 30 perc szórakozás és másfél óra sajtreszelő lett a dolog vége - nem jó arány. Mindezt betetőzve a "befejezéssel" - ez így egy kerek 4-es a 10-ből.#értékelés
[ Módosította: radi8tor ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
emiki6
veterán
Van ugye a Nyetfliksz "sorozat" a Love, Death and Robots, ami lényegében egy CGI rövidfilm gyűjtemény. Úgy éreztem írnom kell az élményeimről, így hát tessék. Kiemeltem a szerintem legjobbakat, aláhúztam, amik tetszettek és
áthúztam, amik inkább nem. Amiket nem jelöltem ki, azok erős közepesek. Ja és Scorsese után szabadon: szerintem1 - Sonnie's Edge - akció sci-fi - Jó volt és érdekes, elképesztő animáció, ajánlott
2 -Three Robots- comedy - nekem nem jött be
3 - The Witness - thriller - inkább "művészfilm", kevés dolog történik benne, meh
4 - Suits - akció sci-fi - érdekes koncepció és megvalósítás, ajánlott
5 -Sucker of Souls- horror talán - meh
6 - Yogurt - jópofa és rövid, érdemes megnézni
7 - Aquila Rift - sci-fi - háát, érdekes, de annyira nem jóhorror
8 -Good Hunting- anime stílus és japán steampunk, amiktől hányok több tekintetben, de az az én bajom.
9 -The Dump- nem érdemes megnézni
10 - Shape-Shifters - érdekes koncepció, de a történet kevés.
11 - Helping Hand - sci-fi - Egy három mondatos sztori hosszan bemutatva
12 -Fish Night- ez valami fura művész cucc, semmi értelme
13 - Lucky 13 - katonás sci-fi - nem egy húde, de azért élveztem, érdekes
14 - Zima Blue - ez is művész cucc, de ez legalább jó és elég érdekes
15 - Blind Spot - robotos cucc, nekem kevés
16 -Ice Age- fura koncepció, nem vezet sehova, meh
17 -Alternate Histories- meh
18 - Secret War - horror? - ez nekem nagyon tetszett, aztán látom, hogy magyar csávó rendezte, ajánlott![ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
mephi666
nagyúr
válasz gbors #128330 üzenetére
...irány bollywood?
uhh, azt hittem a gosling-os drive-ot dolgozták fel, de ez inkább nfs
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
Az elmúlt napok termése:
Vérbeli '80-as évekbeli akciódús film (favorit zsáner), rossz, de imádnivaló színészek, hangulat, jó zenék, classic szinkron, egyszóval minden adott volt a jó szórakozáshoz.
De nem volt jó, jajjjj Jézusom, nagyon nem Kevés poéntól eltekintve semmit nem adott.
Legalább a szükséges "funkció nélküli férfi segg" megvolt (ha már nekem nem jó, legalább a Zasszony szórakozzon jól).Soha többet. kb. 4/10
Upgrade
Többször is írtam már, nagyon ritkán nézek trailereket és néha még filmet is úgy választok, hogy lövésem sincs, miről szól. Főleg, hogy mondjuk kinézek egy filmet, "na ezt meg kell nézni", majd egy év múlva eljutunk addig. Így volt ez az Upgrade-del is, amiről kb. annyit tudtam, hogy sci-fi, hogy többen dicsértétek itt és hogy
"Venom-szerű" - bár ez is csak menetközben jutott eszembe Szóval csak azt tudtam, hogy a Vörös zsaru után valami csifire van szükségem, így vállaltuk be az Upgrade-t. Ami szimplán az utóbbi évek messz egyik legjobb sci-fije! Hát basszus, mit láttunk itt??? Jó párszor összenéztünk Zasszonykámmal, hogy ez most itt mif@sz. Nagyon durván jó volt. Ötletes, friss, pörgős, iszonyatosan jó dinamikával. Nagyon rég láttam a Feleségemet ennyire izgulni egy filmen, megkockáztatom, talán még soha. Rövid, velős akció, egy másodpercig nem hagy elkalandozni, és közben persze járatja az agyadat is, ahogy kell.
Amit nem tudtam, illetve amire végképp nem számítottam, hogy ennyire
véres lesz. Az első "húzósabb" jelenetnél, mikor "Joker-vigyort" vágott az egyik forma arcára, bizony nyúlt az arcunk rendesen. A vége pedig vitt mindent, mint a piros ász.
Épp kezdtem volna felhúzni magam, hogy lehet így elcseszni egy ilyen film végét, mikor jött a csavar és ütött, mint egy légkalapács. Imádtuk! Még ilyet!!!
9/10
#értékelés[ Módosította: radi8tor ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #128332 üzenetére
Ne csak azokat nézd meg, hanem az összeset. Könnyen lehet, hogy teljesen más részek fognak tetszeni. Az én véleményem is max. talán a harmadában egyezik emiki-ével.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
törölt tag
-
emiki6
veterán
válasz #48613632 #128337 üzenetére
Ismerős a studio munkássága, hallottam is már róluk, jókat szoktak csinálni.
(#128332) vighpeter Azért érdemes a többit is megnézni, mert nem tudod miről maradsz le, ha csak ezeket nézed, de kiindulásnak jó lesz az a négy rész, adnak egy képet arról, hogy milyen sokfélék a "sorozat" részei. vond-nak igaza van, szerintem mindenki máshogy éli meg a részeket és más-más fog tetszeni. Egy biztos, HáGé-nak jó az ízlésealias Bad Pritt-nek "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Peterhappy #128332 üzenetére
nagyon szigorú volt a tolla, kiemelkedően jókat is áthúzott. nyugodtan nézd végig mindent.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Ez melyik filmből van? [link]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Drizzt
nagyúr
Jay and Silent Bob reboot-ot Magyarországon hogyan lehet megnézni? Mozi bemutató dátumot nem látok, virágboltot sem, közben meg a Us start már elvileg 3 hete megvolt.
I am having fun staying poor.
-
-
BITBOYS
addikt
[link] SOUL Official Trailer (2020) Pixar Movie HD
Jónak ígérkezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok