Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz hoffman_ #127346 üzenetére

    Hát, én ennél jóval cinikusabb vagyok :) Előrébb lett? Nem tudom, nem mindig azért mond az ember véleményt. De talán pár ember elgondolkodik rajta, talán levon belőle pár következtetést, amitől egy kicsit finomodik az ízlése film terén. Vagy nem. Egy próbát megért. Ill. ld. a másik hsz-re írt választ.

    Amiket leírtál a második bekezdésben, azok nekem sokkal inkább a filmgyártás részei, mint a filmművészeté - lehet magas színvonalú, elismerésre méltó az iparosmunka, és az is OK, hogy ebbe sok ember szívét lelkét belepakolja, de attól nem lesz művészet. Az Avengersben az tetszett, hogy volt valamennyi mélység a karakterekben, de aztán ez az Ultronra el is szállt, a többiben, amit láttam, meg eleve nem volt sehol.
    Az emlékezetes pillanatokba nem akarok belemenni, mert az szubjektív, és a szórakoztatás területére esik - ld. vidámpark.

    (#127345) Ispy: nem tudom, és nem is akarom kitalálni, milyen motivációval mondta ezt, és hogy milyen esetleges jellemhibák járultak hozzá a nyilatkozathoz. Az is lehet, hogy kicsit tupírozta a valódi véleményét, abban viszont szinte biztos vagyok, hogy nem jelentősen.

    (#127347) Ispy: és még ez is lehet, fenntartva, amit az előbb írtam.

    [ Szerkesztve ]

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák