Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoo123

    senior tag

    válasz Ispy #124188 üzenetére

    Megértelek, 1. megtekintésre (Allee, sima 3D) én is hasonlóképp éreztem, nálam egy 9-9,5 pontos filmet rontott le 7 pontra a félbehagyott történet, de aztán -a remek karakterek, a film atmoszférája (képi világ+zene) miatt- ellenálhatatlan késztetést éreztem hogy megnézzem újra immár Imax 3D-ben és az élmény leírhatatlan volt!
    Az elmúlt 10 évben nem volt film amit ennyiszer újra és újra meg akartam volna nézni, ez pedig azt jelenti hogy ez számomra bizony egy erős 9/10 ha nem éppen 10 pontos film!

    Aztán elolvastam a mangát (japán képregény) a mangarockon és leesett az állam hogy még mi minden van a sztoriban amit remélem hogy a mozivásznon is viszontlátunk hamarosan. :)

    Értő kezekben Alita története lehet egy következő Gyűrűk ura/Star wars (a klaszzikus nem a mostaniak) franchise, nagyívű, epikus történet, emberi sorsok, szerelem/szeretet, barátság, és rengeteg harc során megismerni önmagunkat és a világot, választ találni alapvető létkérdésekre. (ki vagyok én? mi az ami emberré tesz? mi célom az életben?), a jó és a rossz küzdelme stb. egy érdekes és új világ bemutatása.

    [ Szerkesztve ]

    ''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

Új hozzászólás Aktív témák