-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz lezso6 #120445 üzenetére
Nem tudom mire célzol, de ok.
(#120418) brownus: az ehhez használt körítésnek kb. 10%-a történt meg valójában.
, ez zavart (többek között).Az elkapásakor sem a volt felesége temetéséről jöttében tartóztatták le, az egész eköré felépített pátosz is humbug [ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Cs1csó
félisten
válasz gbors #120460 üzenetére
Sajnálom ezt intézkedést kell, hogy maga után vonjon, legalább 37 és fél percig nem szólhatsz a hozzá a Marvel-Endgém témához.
+ büntetés: egymásután 2x kell megnézni a Black Panther-t és utána a Blackkklansman-t vagy bármelyik tetszőleges Spike Lee filmet (bár lehet hogy ez a hágai Nemzetközi Bíróságnak sem tetszene)KISDUCK
Pár CGI jelenetre?? Szerintem amiben Smith ügynök látható és épp verekszik arra mindre. Szegénynek azt a részt amikor sokadmagában verekszik NEO-val olyan arcai vannak hogy jajj, vagy a végén amikor az esőben dajdajoznak az is mókás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz KISDUCK #120461 üzenetére
Hát, nekem csak az
első részeredeti 10/10. A másik kettő az 6 meg 4 pont. Bezzeg amikor gyerek voltam, akkor az első rész unalmas volt, és a másik kettőt jobban szerettem.Hát a CGI felújításnak eléggé ellene vagyok. Pl nem vagyok Star Wars fan, de ha az eredeti trilógiát akarom nézni, akkor a despecialized verziókat szoktam, mert engem zavar az új CGI. Bár igaz, a fő ok nem ez, hanem az eredeti vágás, ugyanis Lucas bácsi nemcsak felújította a filmeket, hanem változtatott is rajtuk.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
KISDUCK
addikt
válasz lezso6 #120464 üzenetére
Itt nem kéne módosítani a látványon kívül semmit. Ahogy csicso82 kolléga is említette a 2. rész elején a harc jelenet borzalmas. A mai technikával élethű lehetne. Nem rég megnéztem a netflixes Love death and robots "sorozatot", hát volt olyan rész ahol azon feszűltem hogy ez most CGI vagy élőazereplős jelenet.
Nekem mind a 3 rész nagyon tetszett. Ahogy a 2. és 3. részben kiterjesztették a világot és kibontották a cselekményt az nagyot bejött.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Endgame jegyek 200.000HUF-ért és még kaja sincs hozzá, mint a Cinema City VIP-ben
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz lezso6 #120435 üzenetére
ez amúgy korrekt és stimmel meg minden, de elírtad a Fate of the Furioust, az a 11
szerk.:
de most komolyan. (#120451) Tibiajax, basszus erre most kattintottam, én rohadtul nem érzek magamban annyit, hogy egy százas listát tudjak dobni, de a tiédben egészen sok minden helyén van (már úgy, hogy nekem is akár). pacsi! meg egy jó kis tokyo lemonade.
(#120458) PuMbA:
ketten vagyunk minimum. a hideg kiráz a csajtól, nem tudom megerőszakolni magam, hiába az öreg Samuel viszi el a hátán.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Viszlát
addikt
válasz hoffman_ #120468 üzenetére
Szintén zenész, sosem tudnék egy ilyen listát összeállítani. Megnéztem az IMDb-s értékeléseimet, 107 darab film van köztük ami 9 vagy 10 pontos, de sorrendet állítani fel, ha meggebednék se menne...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Pitterix
őstag
Én balga, majdnem moziban néztem, mekkora marha lettem volna...
Ez valami förmedvény. 3. nekifutásra tudtam csak megnézni, de majdnem elkapott a kísértés és közel álltam, hogy belepörgessek, s úgy nézzem meg.
Én megértem, hogy sok ember munkája van benn, de akkor is, ilyent, bahhh.3/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Cs1csó
félisten
-
hoffman_
nagyúr
válasz Viszlát #120470 üzenetére
én egyszer megpróbáltam pár éve, valahol a másodiknál akadtam el. azóta a pontozást is hanyagolom. illetve ez nem igaz, magamnak is hazudnék, imdbn mindig jegyzek valamit, de azok sem örökérvényűek, meg persze messzemenően egyéniek
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
emiki6
veterán
Tibiajax: Oszt az endgamet maratonban fogod e nézni az infinity warral? A Vip maraton jegy "csak" 8650...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
callmeakos
veterán
Unicorn Store
Kevés filmen akad meg a szemem mostanság, és holt biztos hogy nem is figyeltem volna fel egy olyanra aminek ez a címe, de amikor megláttam hogy Brie Larsson első rendezése, amiben ő játssza a főszerepet, mellé még SamJack is játszik benne, ránéztem a trailerre és felkeltette az érdeklődésemet.Összességében nem egy extra, egy aranyos kis feel good mozi, és némiképp mosolyogva álltam fel előle a végén azzal a tanulsággal hogy mostantól mindent látni akarok amiben ez a csaj van benne, mert annyira szerethető hogy az valami brutál, ráadásul az új eyecandy. És nem azért mert ő Cpt.Marvel, hanem mert valami fura de szerethető kisugárzása van Larssonnak, ami tetszik.
Szóval ha éppen szar napja van valakinek, és látni akar valami furát de amúgy vidámat, akkor vessen rá egy pillantást.
#értékelés
[ Módosította: vond ]
All→M8
-
Aventador91
őstag
a joker film már most oscar gyanús a trailer alapján. megnéztem vagy 100szor a trailert. nagyon várós az egész trailerben fut, menekül, a végén meg az a magabiztos menetelés lesz karakterfejlődés
[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
válasz Aventador91 #120480 üzenetére
Én egy képregényes Jokernek jobban örültem volna, ezektől a melankólikus, sötét, "realisztikus" filmektől totál kivagyok már..unom..ezt sem fogom megnézni moziban. A Suicide Squad-os képregény Joker viszont jöhetett volna, egy igazi új, elmebeteg, őrült, szabad képregényfilmként. Sajnos az embereknek nem ez kell. Így jártam..
-
marilllyo
veterán
Kedvencek Temetője
Ez így ebben a formában kár volt. A régi only vhs, c kategóriás film sokkal jobban fel volt építve. Másfél órán keresztül random jumpscare dobálózás. A film arra épít, hogy Te biztosan láttad a régi filmet és az első fele annak a szóról szóra másolata, míg a második fele meg az "aszitted mi?!?!". A karakterek gyengék. A dokin egyáltalán nem látszik a téboly... Judd is rém gyenge. A macskán konkrétan nyerítettünk a moziban.
Mindegy...
5/10
#értékelés
[ Módosította: vond ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
vond
MODERÁTOR
Nahhh, ez tényleg kemény, és abszolút nem szokványos egy film. És ez mennyire jó. A rendező előző munkáiból kindulva mondjuk kicsit brutálisabbra számítottam. De lehet, hogy felesleges is lett volna ennél jobban megtolni. Így is ütött, ahol kellett.
És basszus, ha belegondolunk, ténylegesen nem sok mindenről szól a film (képletesen már annál inkább), és az a kis cselekmény is halál lassan csörgedezik, ráadásul két és fél óráig. Ennek ellenére olyan feszültségben tart végig, hogy az hihetetlen. Sokszor azt vettem észre magamon, hogy az amúgy akár jelentéktelennek, ártatlannak tűnő jeleneteket is úgy nézem, hogy szorítom össze a fogaim, az öklöm, a seggem, mindenem.
Na és ez a Gibson-Vaughn páros nagyon-nagyon-nagyon durván jól működött. Azok a párbeszédek! Meg az is, amikor csak csendben ültek egymás mellett az autóban. Minden szónak helye és súlya volt, semmi felesleges szájtépés. És nem gondoltam volna, hogy még röhögni is fogok ezen a filmen, de oltári volt, ahogy oltogatták egymást. De azt is olyan fájóan, megkeseredetten.
Mel Gibson meg egy zseni. Amúgy én mindig is bírtam a palit. Minden szerepben abszolút helytáll, még a limonádé filmeket is feldobja, a gyengébb darabokat is megmenti, és van rengeteg felejthetetlen alakítása.
Viszláttal és Lezsoval is mindenben egyetértek. Nálam is 9/10. Nézzétek! Lehetőleg nyugiban és sötétben. Most már van magyar felirat is, amiért ezúton is köszönet a készítőknek.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
madgie
titán
Nekem kicsit csalódas volt, jobbra számítottam. Mármint nem maga a film volt rossz, tetszett, hogy régivágású jelenetekkel (vigyázz, Tibi, minden kameramozgás laaaassssúú ), alulexponált, alig kivehető tónusokkal, szférikus aberrációjú anamorfikus cuccokkal operáltak, meg persze a párbeszédek is, nagyon jó karakterek voltak, de valahogy mégsem állt össze azzá, amit vártam.
Lehet nem kellett volna elolvasnom az itteni kritikákat
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #120489 üzenetére
Hát, nem nagyon tudom megfogalmazni. Az érzés. Annyira totálisan, teljesen nem borított maga alá, mint a múltkor a Galveston, de azért betemetett rendesen így is. Aztán simán lehet, hogy csak egy kicsit más passzban voltam, és már ennyi is elég volt.
(#120488) madgie: Szférikus aberrációjú anamorfikus cuccok? Oké, jól van.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Viszlát
addikt
Ja értem.
Nekem a vége húzta le, kizökkentett, valahogy nem passzolt, hiába volt érezhető a szándékosan durva kontraszt a jelöletlen sírok képkockáihoz képest. madgie: hmm, lehet nem 4k HDR változatot kellett volna néznem?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz callmeakos #120479 üzenetére
+1 Brie Larson-ra, olyan "szomszéd lány" típus.
-
Cs1csó
félisten
válasz #42308056 #120497 üzenetére
Nekem - amikor ilyet látok, ritkán - egy könnycsepp is legördül a szememből annyira meghatódom
Sajnos a mi magunk megjelenése is "predesztinál" minket arra, hogy milyen nőkkel fussunk össze.Emlékszem volt egy cikk, egy 35-40 közötti fickóról - MENŐ: valami jó állás, nagyon magas fizetés, sportos, jóképű, legnagyobb bmw, stb. - és arról sírt, hogy nem talál "normális" nőt Akikkel találkozik az mind frigid, karrierista stb. (a legtöbbje közel hasonlóan magas pozícióban mint ő)
Gondolom lejött neked is, hogy ez a fickó milyen közegben mozog kikkel találkozik/találkozhat és olyan nőkkel amit "elvileg" keres ilyen helyen nem fog összefutni soha.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Thanos újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest