- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
RT-t spammolják a Disney botok
szánalom
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
LendvaiFeri1
addikt
Fury komolyan azt gondolta, hogy Carol lehet a megoldás Thanos ellen?
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #119155 üzenetére
ma este megnézem, és majd én megmondom..
-
gyuromoj
veterán
válasz LendvaiFeri1 #119155 üzenetére
Mivel közvetve a
kockától kapta az erejét, szerintem az lesz a kulcs. Kék kaviccsal tudott utazni térben/időben nem? [ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
emiki6
veterán
Tibiajax: Nagyrészt nem az van a cap marvelben, amit vizionáltál korábban. Mondhatni tök más, de azért van, amit eltaláltál.
Amúgy szerintem egész jó lett, kifejezetten tetszett, számomra a marvel filmek felső polcán helyezkedik el, az antman 2-t gyengébbnek éreztem.
Durva amúgy mi megy a neten, mindenki rage-el, hogy Larson miket mondott, meg hogy a film mennyire feminista (illetve a feminizmussal alapvetően nincs baj, tehát szerintem a szélsőséges feminizmusra gondolnak), meg a főhősnő faarcú... 🤦 Szerintem nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek tűnik.
Larson mondjuk úgy rosszul fogalmazott, de azért rá lehet jönni mit akart mondani, meg lehet érteni a szándékát.
A film szerintem nem szélsőségesen feminista. Noha vannak benne feminista elemek, de az én jóhiszemű értelmezésem szerint a film nem arról szól, hogy Gondolom amerikában sokkal hatalmasabb és elfajzottabb a szélsőséges feminista mozgalom, ezért látták bele a filmbe inkább azt és ezáltal nem meglepő, hogy számukra pocsék volt a film, de csak tippelek.a nők el vannak nyomva a férfiak által és ha ledobják béklyóikat, akkor megváltják a világot, hanem arról, hogy az ember annak ellenére, hogy a többi intergalaktikus fajhoz képest (pl Kree) kevésbé fejlett technológiailag, nincsenek kiemelkedő képességei (mint a skrulloknak pl), könnyen sebezhető, nem mindig racionális és folyton elbukik, ennek ellenére mégsem egy hulladék, mert többé-kevésbé képes felülkerekedni gyengeségein, stb.
Az, hogy a színésznő nem grimaszol sokat, az valamilyen szinten érthetőegy amnéziás, agymosott katonáról beszélünk, akibe állandóan azt sulykolják, hogy nyomja el az érzelmeit és legyen racionálisabb, komolyabb. Nem gondolom, hogy a kreek között szocializálódni egy amnézia után más eredményt hozott volna. Oké, hogy egy ponton kb visszanyeri az emlékeit, de akkor is már egy más ember.
Nekem simán újranézős lesz, helyet kap többek között a Dr Strange és az Ironman mellett.
Brie Larsonnal amúgy szerintem teljesen jól néz ki, nem értem azt, aki máshogy látja.-----
Láttam még az Aquamant. Itt-ott kicsit gyerekes vagy nyálas, de ettől függetlenül a poénok, látvány, látványvilág, világ tök jó, a film egészen jól működik, szórakoztató és érdekes. Akit érdekelhet, annak megtekintésre érdemes.
(all of that's true because it rhymes)-----
A Mortal Engines szerintem nagyon jó volt! A világ, a díszletek és a ruhák kiválóak, nagyon sokszínű és érdekes film, egy igazán jó élmény! - posztapok, steampunk jellegű, tele ötletekkel és kreativitással stb, patent kis film.
-----
Lego movie 2: Hihetetlenül nagy csalódás, mivel az első részt imádtam, annak minden képkockája arany, ennek ellenére nagyon rossz szájízzel jöttem ki a moziból és a film nézése közben többször is kellemetlenül éreztem magam, aztán ahogy telt az idő egyre jobban arra gondoltam, hogy lehet más hozzáállással újra kéne nézzem, hátha mégsem olyan rossz... Aztán eszembe jutott mi az, amit nem bírtam... Az énekelgetős, musical-es részek. Hányok tőlük. Soha többet nem akarom látni ezt a filmet! (csak ha csinálnak egy mjuzekeltelenített változatot)
Érdekesség, hogy OV-ban néztem és hogy rákészüljek megnéztem itthon az első részt OV-ban fülhallgatóval (shure se215). Kristály tisztán hallottam és értettem mindent, tudtam, hogy könnyű a nyelvezete, tehát gondoltam sima lesz majd a második rész moziban, ov-ban. Tévedtem! Nem azért, mert nehezebb volt a nyelvezet. Nem azért, mert mások lettek a szinkronszínészek. De még az angoltudásom sem degradálódott le közben, csupán azért, mert az alleeban lévő moziterem hangrendszeréről a beszéd nagyságrendekkel nehezebben érthető, mint egy nyavalyás fülhallgatóról. Ennek következtében a beszéd megértése nem ment simán, koncentrálnom kellett és sokszor még az sem volt elég, 1-2 dolgot nem sikerült dekódolnom. Ezek után nem csodálom, ha valaki nem akar OV-t nézni moziban, sőt a szinkronpártiságot is totál megértem.-----
A HTTYD3-at akarom még megnézni, illetve úgy látom elég sűrű lesz most ez a pár hónap, szinte hetente van valami film, ami érdekel.
#értékelés
[ Módosította: vond ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz oriic #119158 üzenetére
A film végén azzal a hajóval mentek el, amit a Mar-Vell tervezett, mellette pedig repült Carol. Ha minden igaz, akkor az a hajó fénysebességgel képes utazni, ahogy a képen látható, Carol szintén tudja azt a sebességet. A Superman valamelyik számában volt az, hogy meghalt egy kisgyerek, ahhoz, hogy meg tudja menteni, időt kellett utaznia. 7x kerülte meg a földet, ami durván fénysebességgel 1 sec, így időt tudott utazni, ezzel megmentve a srácot. Ha viszont tényleg tudja ezt, akkor a Hangyának milyen szerepe lesz? Őszintén, nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen, mert nagyon-nagyon bele lehet kavarodni. hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
aelod
veterán
válasz Tibiajax #119164 üzenetére
De nehogy valami rosszat is írj róla mert törlik..
A Rotten Tomatoes már február végén reagált az áradatra: kitörölték a trollok értékeléseit, és úgy változtatták meg az irányelveiket, hogy a jövőben ne legyen lehetőség a hasonló akciókra. A film múlt hét pénteki premierjével aztán visszatért a jelenség, de ezúttal is résen voltak, mellettük pedig a YouTube is beszállt a harcba, és hírértékűvé tették a "Brie Larson" taget, így a videómegosztón a róla szóló véleményvideók helyett már különböző hírportálok videói jelennek meg először.
Azért ez elég durva...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
nagyúr
válasz aelod #119165 üzenetére
Az ilyenek miatt nem fogom megnézni moziban ezt a filmet. Annyiszor leírtam már, hogy semmi baj a női központú filmekkel, sorozatokkal de amikor már ellenvéleményeket taposnak el ott meghúzom a határt. Annyi kavarás volt a film körül csak azért mert nem bíztak abban, hogy magától is sikeres lehet, hogy jogosan vannak felháborodva azok akik követik ezeket az eseményeket.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
woros
őstag
válasz gyuromoj #119157 üzenetére
Marvel Kapitányhoz/Végjátékhoz:
Lehet még olyan is lesz benne, hogy elveszik/megpróbálják megölni Carolt a Tesseract erejével, hiszen csak azzal ölhető meg, mint amikor Wanda próbálja széttörni az elmekövet Vízió fejében, mert neki is attól a kőtöl van az ereje. [ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz aelod #119165 üzenetére
Várjá, az a baj, hogy törölték azon hsz-eket, melyek a megjelenés előtt (látatlanban) lepontozták a filmet?
Narxis: Igazad van, nem számít milyen a film, csak a körülötte lévő bulvárkavarás.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
aelod
veterán
válasz gyuromoj #119157 üzenetére
Igen de Thanos elhasználta úgymond a kesztyűben a köveket nem? Ergo már nem tud senki az időben utazni. Meg remélem Hulk a végjátékban visszatér mert ez a nyavalygás Bruce Bannerrel, hogy nem jön elő ez érdekes. (#119169) emiki6
A prömier után továbbra is törlik a negatív kommenteket.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #119163 üzenetére
Nincs a hajón a tesseract, amivel az a hajtómű müködni tudna. A tesseract amúgyis főleg energia forrás, és térben utazás csak... időben nem tudsz vele utanzni. Ahhoz a time stone kéne, ami ugye Dr Strange-nél volt amíg Thanos el nem vette. Az, hogy a megoldás valami féle időutazás lesz, eléggé valószínű, mert más magyarázat nagyon nem lehet a visszacsinálásra.
Még ha megszerzik a köveket és azzal csinálják vissza, akkoris végülis a múlt módosítása lesz valamilyen formában.De amúgy tényleg 2 hónap kb és kiderül milyen kombináció lesz a megoldás. Szerintem Fury Thanos legyőzéséhez hívta segítségül... és biztos ebben fog segíteni majd valahogy. [ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
aelod
veterán
válasz LendvaiFeri1 #119171 üzenetére
...és akkor hova lesznek miután csettintett? "It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Bad Pritt
félisten
Na ha már Marvel keptön:
Mi lett Djimon Hounsou-val meg a másik két jelentéktelen kék karakterrel? A keptön elkalapálta őket a menekült laborhajón, majd lelécelt Jude Law-val, szóval elvileg ott maradtak a hajón. Aztán vége lett a féktelen robbantgatásoknak, mindenki hepi és a végén a sok zöld menekült elrepül a hajóval, amin elvileg ott kellett még lennie a kékeknek. Lemaradtam valamiről, vagy mi lett Hounsou-ékkal? Amúgy szerintem kicsit kaki lett a film, de Tibi megszólt, hogy túl sokat írtam az Aquaman-ről, szóval erről nem fogok.
Számomra egy dolog vált biztossá: nem érdemes trailereket nézni. Az egy dolog, hogy össze-vissza vagdossák és így tévesztik meg az embert, régen bevett gyakorlat, de az, hogy konkrétan kiretusálnak, meg betesznek dolgokat a végső filmbe, teljesen feleslegessé teszi az előzeteseket.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emiki6
veterán
válasz Bad Pritt #119176 üzenetére
Rajtad kívül tudja bárki, hogy ki az a
?Djimon Hounsou A kree osztagban volt Jude law, min-erva meg a néger fazon, aki elvileg Ronanhoz kerül. A többi kree volt kék?
Jó kérdés, amit írsz, nem lőttek le őket, kirepülés előtt? A fene, újra kéne nézni..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nagyúr
válasz Bad Pritt #119176 üzenetére
Előzetes célja hogy kedvet csináljon a film megnézéséhez... tökmindegy mivel éri el, hogy moziba menj pénzt költeni.
Gondolom a sztori szempontjából nem volt már lényeges megmutani mi lesz ezekkel a karakterekkel...
A csaj valszeg meghalt, mert ügye a kanyoban lelövik a hajóját.
Vagy max belemagyarázzák hogy azon az üldöző hajón volt az egész JL féle bagázs és meghaltak.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bad Pritt
félisten
válasz emiki6 #119177 üzenetére
Hát a kree-k a kékek, mint Ronan, az osztagból Minn-Erva, a szakállas nagydarab, meg a feketehajú volt ilyen. Jude Law meg Djimon Hounsou szerintem úgy kree, mint ahogy Marvel kapitány is, kaptak vért, vagy nemtom, nekem ez már kicsit zagyva volt korábban is.
A lényeg, hogy tuti nem haltak meg, mert Djimon Hounsou volt a Galaxis őrzőiben, szóval valahogy lelépett ő is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ispy
veterán
Öcsém, micsoda spoilercunami, gyorsan végeztem ezzel az 50 hsz-szel.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Tibiajax
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #119184 üzenetére
ez hibátlan ez miben is volt?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #75376384 #119199 üzenetére
Ez baromira nem így volt. Amikor kijött a trailer néhányan szóvá tették, hogy poker arcú a főszereplő, ezen sértődött meg a csaj és szokás szerint a nők elleni támadásnak lett titulálva az egész, na innentől szabadult el a pokol. Ugyanaz játszódott le mint a szellemirtók reboot-nál, aki kritikát fogalmazott meg az nőgyűlölő troll lett, de itt még szvsz lehetett volna menteni a dolgot csakhogy Brie nem így gondolta, páros lábbal állt bele a kritikusokba, kijelentve, hogy túl sok a fehér férfi közöttük. Na innen nem volt visszaút, az is felfigyelt erre akit korábban nem érdekelt a téma. RT-t sikerült befenyíteni vagy megvesztegetni, hogy alakítsák át a rendszerüket és ezen a ponton fullosan politika lett az egész. Feminista, SJW, PC propaganda vs. internet/világ.
Egyébként szerintem minden trailer kap kritikát, nem is keveset, képregény filmeknél meg különösen. Ezt szó nélkül kellene tűrni egy közszereplőnek. Nem a családtagjait szidták, nem az életét fenyegették. Lehet ha kibírja addig amíg a többség megnézi a filmet akkor elült volna az egész téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest