Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cattus

    őstag

    válasz eeXaa #106772 üzenetére

    Egyéni vélemény, mindenkinek megvan a joga egyet nem érteni, de szerintem sok dolog miatt feleslegesen sírnak a videóban.

    Nem értem az emberek miért nyavajognak Rey szülei miatt. Szerintem a legjobb döntés volt, hogy nem próbálták meg izzadságszagúan beleerőltetni az eddig ismert erő-érzékeny valaki családjába. Biztos vagyok benne,
    ha meg úgy adják elő, hogy egy eddig ismeretlen valakinek a leszármazottja lenne, az se tetszene a nagy rajongóknak.

    Snoke: ha adnak neki háttértörténetet, mielőtt ugyanúgy megölik, annak semmi értelme. Viszont így Ben végre szignifikáns szereplővé tudott előlépni az Első Renden belül, ténylegesen Hux fölé emelkedve.

    Kylo és a sisakja: nem az a lényege, hogy milyen jól néz ki, hanem hogy azzal próbálta leplezni a saját bizonytalanságát, illetve többször is elhangzott, hogy Vadert próbálja utánozni. Ennek a megsemmisítése szimbolikus, ezzel is méginkább kiteljesedett és maga mögött hagyta a múltat.

    Azzal egyetértek, hogy a fénysebességgel a másik hajóba csapódás, mint fegyver így kb. a leginkább OP dolog lett, még talán a starkiller base-nél is halálosabb, hiszen csak egy hiperhajtómű kell hozzá. Ez nagyon plot-device szagúnak ígérkezik a későbbiekben (tehát valószínűleg soha többször nem fogják használni). Ettől függetlenül továbbra is az a jelenet volt az egyik legjobb a filmben.

    Do the thing!

Új hozzászólás Aktív témák