- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz Froclee #14391 üzenetére
Nekem baromi zavaros a film.
Nem értem hogy ebben a filmben mi volt a zavaros?Szerintem eléggé követhető volt a sztorija,még hogyha egy picit másféle befejezése is van mint ahogy tanultuk.Nekem nagyon tetszett , és az egyik itt hozzászólóval ellentétben a párbeszédek sem voltak unalmas egyáltalán.Szó ami szó , nekem bejött a film ,a többi Tarantino alkotás között a helye.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
brownus
veterán
state of play - a lassú híg fos tenger folyása.... nem értem, hogy egy utolsó skót király után ezt hogy hozta össze... 5/10
-
brownus
veterán
zsír the road poszter
-
BITBOYS
addikt
Bunyó 2/10
Lerágott csont, gyenge, megjátszott párbeszédek. Unalmas úgy ahogy van.
-
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #14430 üzenetére
Ohh childsplay, ment a para rendesen amikor először láttam tizenévesen, azóta megnéztem még néhányszor
HEAT és a Forrest nagyon várós, de nem értem, hogy miért kellett ennyit várni a BR kiadásra?Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Tibiajax
nagyúr
a lényeg, hogy jönnek.... ez a legjobb.
lehet meg is veszem őket, erősen gondolkodom rajta, még ha nincs is blurayjátszom
ps. attol függetlenül persze leszedjük az 1080p release-eket.. Forrest-et esir-éktől, heat-et iLL-éktől követelem, kompromisszummentesen, ellentmondást nem tűröen.
jól beszélek, brownus?[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
Aki szereti az elvont akció filmeket annak a következőket ajánlom:
Fivér
Tűzvirágok
Az erőszakos zsaru
Battle RoyaleEgyébként mindegyik filmnek a főszereplője Takeshi Kitano.
Nem könnyű filmek, mert az akció és agresszió mellett mindegyiknek meg van a maga filozófiai vonulata.Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Face8814
őstag
Megnéztem moziban a Tranyó 2-őt!
Kövezzetek meg, de nekem tetszett. Sokkal jobb volt mint az egy.
Mondjuk azért hozzátenném, hogy köze nincs az eredeti Transformers storykhoz, illetve néhány poént mellőzni lehetett volna ( az idegesítő "anyus" még idegesítőbb jeleneteit kihagyhatták volna ), de mindettől függetlenül remekül szórakoztam.
Egy kicsit még bántott hogy a robotok kinézete 1-2 kivételtől eltekintve még hasonlítani sem akart az eredeti "ötlethez", de a film végére még ezen érzésemet is ki tudtam teljesen kapcsolni.
A CGI nagyon komoly volt, összességében egy 7/10-et megér a dolog!Ma, ha nem punnyadok be District 9 következik! Nagyon kíváncsi vagyok!
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
sasa134
addikt
District 9 SPOILER veszély!
nagyon vártam már, hogy megnézhessem Peter Jackson új filmjét..talán túlságosan is. Aki csak sci-fire számít, biztosan csalódni fog. Ez a film túlmutat saját magán, az emberi kapzsiságról szól. Élveztem, de nem hiszem hogy nagy sikere lesz, mivel annyira távoli a témája a mainstream-től, hogy csak na.. Biztosan sokan fogják szeretni, de legalább annyian fogják neki megadni az F8-at fél óra után. Én újranézem, egy pá hét múlva. Ajánlom, érdekes film. 8/10
Avanti Roma
-
Frost Ashes
csendes tag
Végre sikerült jó minőségben megnézni a District 9-et.
Hát,a film felénél már kínosan nézegettem az órát, várva a végét...néha még bele is tekertem.
Ez sokat elárul az érdektelenségéről.
3-4 pontot ha ér a tízből.. -
Face8814
őstag
District 9
Egy forintot nem ér az egész!
fos/10Tibi:
Megan tényleg jó volt benne. Még a tömpe újait sem lehetett látni.
Viszont az a másik bula az egyetemen. Na az odabaszott rendesen.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
bagyulajuve
addikt
Na ha már mindenki a District 9-ről beszél, akkor elmondanám, hogy se nem jó, se nem rossz a film, de mégis leköt és az érdeklődést fenntartja. Igazából nem tudom hova rakni. Nincs eleje, se vége, inkább egy "életkép", de meglehetősen realisztikusan tálalva.
Hogy az emberi hülyeség és mohóság lenne a mondanivalója, lehetséges.
Vannak benne jó jelenetek, de aki megszokott sci-fire vágyik az csalódni fog szerintem. Egy biztos, hogy rendkivül eredeti a film és ezért mindenképp megérdemel egy 8/10-et tőlem. Ja és végre koszos a CGI és hihetővé válik (itt fog bukni szerintem nálam az Avatar).Resistencia eterna
-
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #14478 üzenetére
koszos a cgi...ez találó.
Igazából cameronnak tudnia kellene, hogy miként használja a számítógépes grafikát...lehet visszasírja majd a bábokat és a maszkmestereket? Viszont ami nekem is feltűnt a districtben az az, hogy egyszerűen és nagyszerűen beleillik a környezetbe a computer grafika. Avatarnál engem is meglepett a színpompa meg a tűéles animáció....ennyire láthatóvá tették a cgi-t? Nem tudom elhinniMondjuk a Final Fantasy cseppet más kategória, de mai napig nagy kedvencem.
-
Xmodule
őstag
The Fourth Kind ezt kivancsian varom.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Face8814
őstag
A CGI valóban olyan szinten beépül a filmbe, amilyet korábban még nem láttam.
Ez valóban nagyszerű, de ezen felül én semmi jót nem tudok a filmről elmondani.
Kicsit tényleg olyan "életkép" szagú, de szvsz kissé bugyuta is.
Én minden esetre a "kerülendő" kategóriába sorolom!ui. Kíváncsian várom a többiek véleményét!
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
tiv83us
veterán
Jovovich nélkül készül a Resident Evil 5
Hat ez is felejtos lesz igy...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz Integra #14483 üzenetére
Epp irtam a zindex forumaba, hogy egyre tobbet ker, najah.
O hozta azt a keves bevetelt is az elozo RE filmekre, mert ha abban nincs Jovovich, igen nagy eges lett volna ugy kb. az elso reszen kivul az osszes, mind anyagilag, mint minosegileg.Meg nem volt ra idom, ugy nez ki csutortokon sikerul eljutnom egy moziig.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
MODERÁTOR
Engem is lekötött a film, kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. Nehéz értékelni, biztos nem nézném meg mégegyszer, de tetszett a film. 7,5/10-et kap.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Fortissimus
őstag
Monsters Vs Aliens 8/10
jo poenok voltak benne
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Face8814
őstag
A District előtt én is megnéztem a Monsters Vs Aliens című alkotást.
Aranyos kis animáció volt. Kicsit többre számítottam, de egynek elment. Még egyszer tuti nem nézném meg!
5/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Thulcandra
senior tag
Monsters Vs Aliens részemről 6/10 valami furcsa volt a filmben, úgy éreztem mint ha rövidre nyírták volna.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Tibiajax
nagyúr
Angels & Demons - Extended Cut
1080p.dts
9/10
music 10/10
nem vagyok vallásos, nem voltak előítéleteim, nem olvastam az eredeti novellát, nem vártam az első rész folytatását, kedvelem Hanks-et, szeretem a mítikus dolgokat, a templomokban mindig a padlót nézegetem, hol lehet titkos lejáró, nem értem a gyenge imdb-t, sem a gyenge visszajelzéseket..
Nekem baromira tetszett. Nyitó / végefőcím kiváltképp, Howard-tól. Great work.
szerk. District holnap este, meccs után.[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
akkor én is, D9
unalmas, semmitmondó, "hogybirtameztvégignézni" tipusu film
az elsö trailere többet ért mint maga az egész alkotás
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
-
brownus
veterán
Les femmes de l'ombre 8/10 jó film. nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog...[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
District 9 8/10
SPOILER
Bejött a film.
Persze voltak benne bugyuta jelenetek, párbeszédek de szerintem ezek elhanyagolhatóak. Sikerült feldühítenie a mozinak és ez tetszett. Egész jól bemutatja a film, mit tehetnénk egy ilyen helyzetben...jól elpusztítanánk a mellénk befogadott fajt és a magunk oldalára állítanánk a technológiájukat. Így tálalva durvának és ijesztőnek hatott, persze erre rájátszott a "kitűnő" cgi és a dokumentum jelleg.
Szóval ha érdekel valakit is a véleményem akkor várós a következő része, ott aztán kibontakozhat az igazi háborúzós jellemünk. -
Tibiajax
nagyúr
feldobom már a hangulatot kicsit ezzel a nénivel, akinek a szemében az ősi tűz tükröződik..
-
BITBOYS
addikt
Különben ez a Neill Blomkamp srác jó magasra tette a lécet cgi-ben. Ha jól tájékozódtam a Halo mozit is ő csinálta volna -sajnos nem jött össze nekik, így csak teaserek kerültek ki a keze alól. Az ott látott rendezés és megvalósítás nagyban hasonlít a District 9-re, már az is nagyon tetszett, annyira eredetinek tűnt.
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest