- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Integra
titán
kezd a cobra!!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
nézem a dáj hárdot
hát ez mekkora már, amikor a meklén letakarja a webkamerát és elkezd suttogni, erre beszól a gonosz csávó neki hogy officer meklén, azért mert letakarja a kamerát még nem kapcsol ki a mikrofon....
kész...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
old gray
addikt
Nincs meg véletlenül valakinek a Mechanikus narancs ill. Az elveszett gyermekek városa c. film? Keresem egy ideje őket, eredménytelenül.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Makaveli
senior tag
Öööö 9-től a TV2-n a Vejedre ütök c. film lesz! Mindenkinek ajánlom!
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
dragonfx
veterán
Sziklák szeme 2
Aki nem aka aludni vazz 5.1be..kegyetlen brutális horror.....kjategóriájában zsír de amugy...hááááááátttttt
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dilikutya
félisten
válasz Janoska26 #1015 üzenetére
Az első rész szerintem jobb. Abban nincs semmi poén, hogy egy szakasz elitkommandós kerül szembe velük, messze nem volt olyan jó. Az első rész még nekem is kissé nyomasztó és félelmetes volt, persze nem nagyon. Egyszer nézhető, a második is, de az kihagyható lett volna.
Jó hír, kész a G.I. Joe forgatókönyve .
Grindhouse: érdekes volt, hétvégén megnéztem mindkét részét. A Halálbiztos kicsit lassú és eseménytelen volt, mégis valami okból nem unatkoztam rajta, tipikus Tarantino-mozi volt. A Terrorbolygó kicsit mozgalmasabb, jó kis tunkolós ótvar zombimozi néhány B-mozi "sztárral" . Az miértet nem részletezném, de megmondaná valaki, hogy a Halálbiztos DVD-re felkerült-e valamelyik ál-trailer, amik szintén a Grindhouse részét képezik? A Terrorbolygón szerepel egy, a Machete, amiből egyébként szintén lehetne remek B kategóriás akciófilmet forgatni, Danny Trejo, a nagydarab mexikói remekül megoldaná szerintem teljes műsoridőben is a feladatot.
Viszont nekem a Grindhouse nem elég B kategóriás. Rendben, a szándékosan 70-es éveket idéző kopott celluloid kép jó poén volt, meg az elszakadó szalag is, de a kivitelezés túlontúl profira lett megcsinálva, főleg a Halálbiztosban, a másikban voltak tipikus B-s karakterek, események, de még így sem az igazi. Persze az is lehet, hogy csak én nézek túl sok ilyen gagyi akciófilmet, és ezért nem tűnt a Grindhouse (jó értelemben véve) igazi szarnak .Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
BITBOYS
addikt
Már megint depis vagyok, erre melyik film jut az eszembe? Az Összeomlás
Hatalmas film -
Dilikutya
félisten
válasz Janoska26 #1019 üzenetére
Annyira nem szaftos, mint a Kill Bill volt, vagy épp most a párja, a Terrorbolygó, de azért szerintem nem rossz, mondjuk én többet vártam tőle. De csak, mint mondtam, valószínűleg azért, mert sok ilyen retrós gagyit nézek. De a szokott módon voltak jó dumák benne. Eszméletlen sokat pofáznak benne, ez is jellemzően Tarantino vonás, hogy a szereplői már-már végelgyengülnek a sok beszédtől. Tipikusan olyan film, amire csak egy szűk réteg vevő, kb a Tarantino és B-mozi rajongók, más aligha. A Planet Terror detto, nem is értem, Rodriguez mi a fenének csinálta azt a fos kémkölyköket, mikor neki is az ilyen szennyes mozik állnak jól (El Mariachi trilógia ugyebár, meg Alkonyattól pirkadatig), és jól összedolgozik mindig Tarantino-val, akármelyikük filmjéről is van szó.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
nem tudom, hogy volt-e moziba, en dvd-n lattam
kellemes kis film estere, azert a sok poker mellett emberi kapcsolatokrol is szol
szerencsejatekosoknak kotelezo es azoknak is, akik be akarnak vagodni a csajuknal -
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #1022 üzenetére
soha nem néznék pokeresfilmet v ami arrol szol, brrr, annyira nem érdekel, hogy ihhaj...
Hanem, jó filmek, melyekhez mostanság volt szerencsém, és ajánlok.
Drágaságom
Mr.Brooks
A Forrás
Shortbus
Hajlakk
ez utóbbira totál úgy ültem be, hogy "..mindegy, majd végigalszom, barátnőmért mindent.." , aztán milyen jó kis film lett belőle. Élmény. -persze, szigorúan moziban!És amit szintén most láttam, de bennem nem hagyott mély nyomokat, pedig áradoznak rola
FelkoppintvaÉs mégegy bónusz, amiről, hát..nem is tudom mit mondjak..
Begottten
hát gyerekek, nézzetek bele, ha van rá módotok, ilyen nincs még egy..de, asszem, nekem elég is volt, egy életre. Akit érdekel, itt a trélere[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Die Hard 4.0
nekem tetszett latvanyos volt, akciodus, tele hihetetlen helyzetekkel megis bejott
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Janoska26 #1027 üzenetére
Előre szólok, ne úgy ülj be, hogy popcorn meg kóla meg haverok, v ilyesmi, "mert jó film lesz.."
Ha így teszel, könnyen felsültök. Ez nem az a film. Arra ott a transzformersz..Este, leülsz, kedveseddel, meghittség... és garantálom, hogy maradandó élményt fog okozni.
(de..nem akarok beleszólni, csak jóakarat vezérel..)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Janoska26 #1027 üzenetére
nezd meg a trailert is
nem szokvanyos film, mindenesetre lenyugozo es elgondolkodtato, nekem nagyon bejott
szerk: Tibiajax megelozott, de teljesen igaza van
nem csak a latvany, hanem a zene is lenyugozo es megindito
kar, hogy ezt nem tudom hd minosegben nezni[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Jön az Alvin és a mókusok film, emlékszik még valaki erre a mesére?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz #54715584 #1032 üzenetére
Emlékszik arra a 23-24 éves is.
Kíváncsi leszek rá, óvodás koromban szerettem, azóta nem is láttam.
Nem ide vág, de rémisztő részletek a Transformers folytatásával kapcsolatban. Nem vagyok benne biztos, hogy olyan embert, aki felelős többek közt a Sikoly 3 és egy Dobó Kata mozi forgatókönyvéért, feltétlenül a film közelébe kéne engedni.
lorcsi gondolom már neked sem kellett oroszt tanulni .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dilikutya #1034 üzenetére
nekem meg kellett oroszt tanulni alsoban...brrr
a pasi csak a kisegito lesz...remelem nem kell neki sokat segiteni
egyebkent az alvin nem rajzfilm
[ Szerkesztve ]
-
Majstor
senior tag
"The Hard Way"
[link]
Nem valami új Film ( 1991-es ) de mindenkinek ajánlom...kegyetlen x@r film, pozitív értelemben.http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
-
Dilikutya
félisten
válasz Wolverine #1043 üzenetére
Vagy Frank Miller... bár ő forgatókönyvíróként bődületes szarokat hozott össze, a Robotzsaru 2-őn kívül volt még egy förmedvénye.
Az eredeti történet szerzőit mindenesetre nem ártana segítségül hívni, maga a sztori nekem az idei Transformers-ben sem tetszett olyan nagyon, túl egyszerű és primitív volt, pedig az eredeti sem volt bonyolult.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Wolverine
félisten
válasz #65675776 #1044 üzenetére
Hiába ír valaki egy bődületesen yóóó képregénysztorit, ha azt nem lehet megfilmesíteni. (lásd még X-Men: Days of Future Past)
Más. Macskafogó 2 trailer
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dilikutya
félisten
válasz Wolverine #1046 üzenetére
Viszont nagyobb eséllyel tudja jól átírni filmre, mint az, aki eddig csak csupa vackot írt.
- Birodalmi rohamosztagosok!
- Az egy másik film... Ezen jót nevettem. Ez jónak ígérkezik, bár azaz Rtl Klub felirat elég rémisztő az elején, de ne legyen igazam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Arnold2
őstag
válasz Dilikutya #1016 üzenetére
Remélem hogy a DVDre felkerülnek az ál-trailerek mert elég drága volt (csötörtökön remélem már hozza a futár).
Viszont jó hir neked,meg nekem, hogy a Machete-ből végül is mégis lesz egy film,annyira nagy volt a kereslet iránta.Tibiajax
A Begotten végül is miről szól? Mert néztem a trailert,de a közepe fele már nagyon untam. Ilyen az egész film? -
Tibiajax
nagyúr
válasz Arnold2 #1048 üzenetére
Begotten miről szól??.. Hát, nem tudom. Igazából én is csak néztem egy darabig (nem a trélert, a filmet), és csak néztem, és egyszercsak jött egy iszonyatos világvégehangulat rám, olyan 35-40perc tájékán, és akkor volt még annyi erőm, hogy megnyomjam az ESC gombot. Addig bírtam.
Gondoltam, hogy nekifutok mégegyszer, de..nem..
Hanem, itt van egy leírkafirka róla. Katt rá.Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen alkotásért, mint ez, miért vannak odáig a nagy newyorki és más filmkritikusok és lapok.. Sőt, sokan szeretik is, vagyis, inkább, csodálják.. Nem tudom, talán a mondanivalóját nem sikerült megértenem, Biztosan nem fogtam fel elég mélyen Földanyát és a körítést..
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest