- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Aktív témák
-
-
Borify Péter
aktív tag
Hét élet
tegnap néztük,nagyon tetszett
Will Smith valami fantasztikus volt benne -
törölt tag
-
törölt tag
-
Integra
titán
a filmtörténelem egyik szerényebb káromkodása
ez még szinkron a javából...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Xmodule
őstag
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Tibiajax
nagyúr
Coraline
ehh.. egy picit beteg, picit elvont, picit nemistudom milyen.. Pontozni sem tudom..
Egyszer elég volt.
szerk. jaj tudom már miért nem jött be most ez nekem.. imdbn is a karácsonyi lidércny-hoz hasonlítják.. azt is rühellem. Így már érthetőbb[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Csak egy kérdés. Nem úgy volt, hogy ez a Harry Potter sorozat utolsó könyve? Mert az, ha jól tudom, nem így végződik, mint a film.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Wolverine
félisten
-
Cola111
aktív tag
Angels and Demons
8,5/10
The Dark Knight[2008]
9/10
-
hoffman_
nagyúr
The Prestige - Tökéletes Trükk
Starring - Hugh Jackman, Chrsitian Bale, Michael Caine, Scarlett JohanssonHát, szóval, ühüm. Elég jó kis film lett, ahhoz képest, hogy nem is hallottam róla. A cím alapján teljesen mást vártam, de nem lett rossz. Tetszett, mondjuk 8/10
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
csyo
senior tag
MÁSNAPOSOK
ezt a filmet ki a aki még nem látta (rajtam kivül)
erre nem csináltok közös mozit?
Legyen szép a napod!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #13580 üzenetére
ne csalódj bennem.. ez egy abszolut kivétel volt.
Wolverine. moziba csak ezt-csak-moziban-szabad-nézni filmre vagy szimplán hozzám nagyon közel áló várva várt alkotásra megyek. minden mást otthon, hd.#13582 monstre ..mert szarul van beállítva. konfigold az ac3 filteredet 2.0 sztereo mixelt kimenő jelre
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
válasz #54715584 #13582 üzenetére
Régebben mikor még sony boltban dolgoztam ez tudot kiakasztani a legjobban. Emberünk elregéli, hogy mennyire kiraly cucca van otthon(család tuti éhezik) és mégis mennyire szar képe van a többszázezret érő plazmájának, nem érti. Elötte nagyképernyős crt-je volt, azon szebb volt a kép. Természetesen aljadivx filmjei voltak csak mert a dvd az drága
-
Tibiajax
nagyúr
hát gyerekek, én ezen behugyozok
[link] -
adalbert1
veterán
Hmmm, múltkor azon akadtam ki hogy barátnőm is bemondta hogy jó neki a mozis kép vagy hang... Ahhh.... Sürgőssen át kell nevelnem.
Amit mostanában néztünk : Omen - régen kimaradt, csak a remake-et láttam kb. 2-3 éve. Annál jobban tetszett, szerintem a hangokkal jobban tudtak paráztatni mint az új verzióban.
The Haunting in Connecticut - lol, ezt előszőr huntingnak olvastam, gondoltam is valami jó kis embervadászat vagy mészárlás... Erre meg nem valami sz.r tucathorror amibe belelapátoltak pár ezerszer ellőtt elemet? -
Skizz
addikt
Sunshine
10/10 a befejezés, és a zene miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest