- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #14501 üzenetére
Nincs lefújva [link], de úgy néz ki nem Neil Blomkamp rendezi majd hanem Spielberg.
Állítólag lesz, ha kitermeli a büdzsét sőt...de úgy néz ki hamar megtérült a befektetett 30 milla, lassan a négyszeresét hozza.
mod: Így is kell érezni, befejezetlennek, nagyon nyitva hagyták a végét.
Azon sem csodálkoznék ha már eleve emberként mutálódott idegenek lennének többen. Szerintem a folytatást nem tudja elkerülni ez a mozi.[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Én a District 9-re 9/10-et adok. Tegnap este megnéztem és végig lekötött. Rég volt már ilyen film mostanában. Esetleg még a Taken. Vagy csak az én ízlésemmel van vmi baj?
-
shteer
titán
válasz BITBOYS #11969 üzenetére
Final Destination 3D
jó móka ez a 3D, bár néha furcsa szineket produkál de a szemed közé vágódó cuccok kárpótolnak érte elég rövid film
igen, a nascar jelenet látványos volt és talán a leghihetőbb,
[spoiler] a többi mesterkélt baleset szinte nevetséges körülmények között jött létre, több hibával, a film ugyanarra a kaptafára épült mint az előző részek
szerintem jónak tűnik..
-
S e t h
nagyúr
Becstelen brigantik-nálam megérdemli a 10 pontot, kétszer nézős még akár moziban is.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Face8814
őstag
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz Tibiajax #14509 üzenetére
Sry!
Sajna nem vagyok annyira tájékozott Megan ügyben hogy tudjam ez már régi pikcsör!
borda... Bakker, azon az oldalon se voltam már vagy 1-2 éve!District akkor ma este? Várom a véleményt!
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
DemonDani
addikt
Doktor Szöszik
kezdésnek, de a szánalom váltja ki... iszonyat gagyi a Doktor Szöszi szánalmas folytatásának szánt "izé"
3/10 nagyon fárasztó különösen nem ajánlott...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Xmodule
őstag
The Truman Show mar egyszer lattam regebben de most igy ujra megnezve ismet jo volt. Meg mindig 9,8/10 nalam.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Tibiajax
nagyúr
District 9
Másabb volt, mint amire számítottam.. anno hogy linkelgette be brownus is az elözetes posztereket a no tresspassrol meg a pre trailereket is.. -én-, megmondom öszintén, abszolut másra számitottam.. legalábbis az biztos, hogy -vigyázzz spojler!!!- nem egy kisember átváltozására és menekülésére... érdekes volt, és baromi jól szórakoztam.Egy azonban biztos, valami kurva jól megvolt csinálva. Asszem, egy új filmtörténeti mérföldkőnek lehet tanúja, aki megnézi, én azt mondom, ezek után...bármit képesek megfilmesíteni, a vásznon elővarázsolni..
9/10 -
diablo1984
veterán
unalmamban úton néztem pár filmet, gyors értékelésük:
Az új faj: vámpíros valami, nem kizárt, hogy nálunk forgatták a sorozatbeli hegylakóval, az egész egy gagyi valami, sajnos ez nagyon látszik is rajta, jobbat is ki lehetett volna hozni belőle 5/10
Esküvő, rock, haverok: megát a műjafát nem sikerült megállapítani, talán vígjáték lehet, de nem igazán látszik rajta, egynek elmegy, decsakha az ember aludni akar....5/10
Facér Jimmy: szintén zenész, semmitmondó történet 4/10
Fertőzés: tipikus japán alacsony költségvetésű valami, iszonyat sz@r, 2x álltam neki, de nagyon szúrta a szemem, sosem tudtam végignézni, annyira gyenge.... -1/10
Háború a földön(battlefield Earth): bár nem mai gyerek, de hozzám is lassan eljutott, a többitől mindenképpen jobb, 1x mindenképpen meg lehet nézni, 7/10
Haloween éjszakája: ez is egy olcsó szemét,(nem tudom, mostani unatkozásomban ezek jutottak csak?), százszor lerágott csont, itt is a pénz luxus volt, 1x talán megnézhető 6/10
Szemvillanás alatt: na ez tetszet, bár a végére nem tudtam eldönteni, hogy mi is van, végig lekötött, csak a végét kissé el is magyarázhatták volna spojler most akkor a csajt kinyírták és gyorsan lepergett előtte az az élet, amit élhetett volna, vagy mi a szösz? spojler off, 8,5/10
Transpotting: jól megvalósították a drogosok életét, zsírul megcsinálták, nekem tetszett 8/10
-
S e t h
nagyúr
The Hurt Locker 8/10
Az amerikai katonák Irakban.Nem újdonság, az utóbbi időben számos film jelent meg ezzel a háttérrel.
Viszont itt egy új aspektussal találkozhatunk, mivel ezen filmek egyike sem dolgozta fel még a tűsszerészek mindennapjait.
Felejtsük el azt a feszültséget, amit "csak" az szolgáltat ,hogy nem tudjuk melyik sarok mögül lőnek ránk, hol lapul az ellenség.
Ehhez vegyük hozzá a hatástalanítani kívánt robbanószerkezet idegölő bonyolultságát, egy rossz mozdulat is elég, miközben a társak az utcát pásztázzák, hogy egy kellemes arcú idegen nem akarja -e távírányítással működésbe hozni a szerkezetet.Jól megragadja a katonák mindennapjait, viszont a vége nem nagyon tetszett, mert egy az egyben visszaköszönt egy nem olyan régen nézett iraki missziós film befejezése.Persze belegondolva, nagyon sok féle vége nem lehet ezeknek a filmeknek, tehát nagy választási lehetősége nem volt a rendezőnek.
Ajánlom azoknak akik kedvelik az iraki beavatkozással kapcsolatos filmeket, mert az utóbbi időben megjelentek közül ez adja vissza legjobban a feszültséget.
-
S e t h
nagyúr
12 menet
1/10Minden percért kár volt, klisé klisé hátán.
-
Leeza
tag
válasz Tibiajax #14522 üzenetére
Ez a Megan mégis hány centi "magas" kb? Mert az eddigi, beállított, fotosoppolt képein fel se tűnt, de az utcán sétálós, természetesebb kép alapján kicsikének tűnik... Valahogy egész más azon. Khm...
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
S e t h
nagyúr
Drag me to hell
Végre egy nézhető horror film.
-
-
-
Face8814
őstag
Jaaaj!
Nem kérek belőle. Elég volt egyszer végigszenvedni. Azóta meg már úgy is repült a gépről!
Majd talán, 1-2 év múlva. Az idő reméljük megszépíti ezt is. Aztán gyanútlanul 2012-ben újra előveszem!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
A minap láttam pár király filmet;
Elrabolva.
Jó story, kicsit csákk noriszos' de összességében végig lekötött.
7/10Próbatétel
A story itt is bejövős volt, a végén a csattanó ütős volt.
8/10
..és a végére; Gran Torino
Nagyon tetszett, az alakítás -nem hiába Clint Castwood-, a story.., a párbeszédek.., a végkifejlet, összességében; 10/10.
Ajánlom!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
S e t h
nagyúr
District 9
Legyen kilenc,jó kis sci-fi, történetben nem tudom megveri-e az Avatar.
-
Pitterix
őstag
Na esküvő, nászút és hosszú gépszerviz után visszatértem!!!
Moziban nézős, jó zenéjű, Brad Pittes, Őrült Tarantínós, skalpolós, lövöldözős, csinos nénis, nácis, második vh-s, Hitler halálos jó film!
8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
S e t h
nagyúr
Hideghegy
Nem tudom miként kerülte el eddig a figyelmemet, pedig díjakat is besöpört, színészek is rendben , tartalom korrekt és a vizualitás is a helyén van.Mély nyomot azért nen hagy , de egyszer érdemes megnézni.
7/10
-
Integra
titán
8-ra megyek d9-et nézni, egyetlen mozi van, ami eredeti nyelven játszik mindent..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tibi666
senior tag
válasz Integra #14537 üzenetére
én tegnap láttam. ha nem olvasok róla előtte annyi pozitív véleményt, meg 10/10-es értékelést, akkor biztosan kevésbé csalódok. a kézikamerás felvételről nekem a cloverfield jutott eszembe. elgondolkodtatott kb. 5 percig, ennyi. másmilyennek képzeltem, nekem csalódás volt. 6/10.
-
Tibiajax
nagyúr
a mai nap se telt el haszontalanul..
rájöttem, hogy egy jobb dvd és egy hurka hdtv anyag között lof@sz a különbség... [link] -
Pitterix
őstag
Akárki, akármit mond, szerintem egész jó vígjáték.
Nagyon bejön szinkronosan!
Sokat dob rajt, hogy nagy "nevek" is játszanak benn.6\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
Integra
titán
D-9
9.2/10 - nálam év legnagyobb filmje eddig a star trek és a tarantino film mellett
teljesen egyedit alkotott blomkamp, semmi szégyenkezni valója, ügyesen építi fel, apró részeket rakosgat össze, majd hirtelen átcsap az egész film könyörtelen és hirtelen erőszakba és menekülésbe.
akik fanyalognak az elején, meg hogy unalmas, azok menjenek és nézzenek g.i.joe-t vagy a faszom tudja mi mást, ha az elejétől a második fele lett volna, most azon nyavajognának, hogy végig hent volt.. a kézi kamera ízlés kérdése, itt absz jól volt megoldva az egyensúly a mozgás és a rángatás között, nem úgy mint a cloverfieldben mondjuk.
semmi ismert nagy színész, már ez önmagában rettenetesen jót tett a filmnek.
jól mutatta az emberi kapzsiságot és nyomort is, ilyenek vagyunk, ez mindig is így lesz.
a cgi-t fikázókat sem igazán értem, ennyi pénzből amit kihoztak, ez bámulatos, láttam már sokszorosába kerülő hulladékot, itt absz autentikus volt.
azt hiszem ehhez a filmhez is a maga módján felkell nőni, hogy az ember kellő odafigyeléssel tudja végignézni.
divat fikázók meg így jártak, nem tudom sajnálni őket, szar ügy....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
válasz Tibiajax #14543 üzenetére
Koxxi. te spoilerkirály
Ezen még mindig sírva röhögök!Integra meg most jólmegaszonta!
Ettől függetlenül a D9 egy fos! (persze szvsz)[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
No, tegnap két film volt terítéken:
Boondock Saints
Egy egész jó film. Nagyon röviden: egy ír testvérpár egy Isteni ihletéstől elkezd maffiózókat és csupa rossz embereket ölni. S a nyomukban Wiliem Dafoe mint FBI ügynök.
Maga a film 99-es, szóval semmi 21. századi fos "sokbakerülős-parasztvakítós" hülyeség. A történet vezetés sem hétköznapos. Előbb látjuk meg egy tett eredményét majd csak utána, hogy mi is történt (akinek mond valamit: Lost-os falshback szerű). Ha tehetitek feltétlenül nézzétek meg. Egész szórakoztató film. Ha már csak Dafoe alakítása miatt is, mert az zseniális.
AjánlásCrank 2
FERGE - TEGES!! Ekkora baromságot már rég láttam (pozitív értelemben). Még több erőszak, még több meztelen női test. Hatalmas. Talán az első film egy picit pörgősebb volt (de lehet azért mert akkor az még új volt), de nekem ez a film is tetszett. Szóval még egyszer nézős. Remélem lesz majd egy nem kikockázott verzió is (már csak Amy Smart miatt is )Rájöttem, hogy nekem bejönnek az ilyen szándékosan képtelenre készített "mész és lősz" filmek. A Crank 2 alatt is egy csomót röhögtem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #14546 üzenetére
Mindenképp nézd végig, jó lesz, kb 5x láttam a filmet. Nekem simán 9/10-es.
Most miért? kiírtam, hogy spoiler
I love you man (spancserek) [link]
Nem szokásom ilyen romantikus vígjátékokat nézni, de ez kifejezetten tetszett. 8/10 (kategóriájában)
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest