- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Aktív témák
-
Balli
őstag
válasz Tibiajax #14191 üzenetére
En is tervezem ennek a filmnek a beszerzeset. Itt egyebkent megtudod nezni a film minosegi kulonbseget a DVD es HD kozott: [link]
Amit meg meg akarok majd nezni az a The longest day -na itt hatalmas kulonbseg van HD es SD kozott: [link] -nagyon jo munkat vegeztekAthens 2004
-
Integra
titán
origo-n a mesterházy lili jól lehordta az avatart a 15 perces bemutató után
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Froclee
őstag
Batman: The Dark Knight
Többszörnézős. A vége lehetne egy fokkal jobb és elérné a 9 pontot.
8,5/10
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Froclee #14208 üzenetére
Ma mindent, ami kicsit is már jó, hájpolnak. Ami meg nagyon jó, azt mégjobban hájpolnak. Ez a hájp, meg sokak szemét szurhatja, de vannak, akik nem törödnek vele, és így nézik meg a filmet. Ilyen vagyok én is, telibeszrom.
A Dark Knight egy borzalmasan jó alkotás, a Denevérembert -szerintem- ennél nem igazán lehetne ma jobban vászonra vinni, hogy modern is legyen, sötét is legyen, izgalmas is legyen, de gagyi és klissés se legyen, blabla. A Nolen testvérek kezében arannyá érett a sztori. A többi meg csak körítés és hab a tortán, Jokerrel együtt. -
Wolverine
félisten
válasz Froclee #14210 üzenetére
Ott a csavar a végén: Batman vállalja, hogy rákenjék Dent meggyilkolását, nehogy kitudódjon, hogy Kétarcként eléggé megkattant a főügyész...
Nem volt mit túlhype-olni a filmen, mert maga a tiszta zsenialitás."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mephi666
nagyúr
Taken
spoiler: most néztem meg és adok neki egy 9/10-et... nekem kimondottan tetszett... pörgött... csavarok is voltak benne... hepiend is a végén... érdemes volt megnézni... nem egy olyan alkotás, amit még 10szer meg tudnék nézni rövid idő alatt, de időnként jó lesz elővenni... aki még nem látta, szerintem nézze meg nyugodtan
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Terminátor 3-ban felbukkan Arnold Schwarzenegger vagy nem?
Mert a film végefelé van egy terminátor ami rá hasonlít, azt ő játsza?szerk.: a Gamer trailerében lévő zenének a címét nemtudja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Balázs1621 #14217 üzenetére
nem, szerintem nem ő az, nem véletlen sötét jelenetben van jelen, vagy hasonmás, vagy grafika, de ő tudomásom szerint már nem játszott a filmben!
meg ahogy várható volt, hamar leamortizálják az arcát, így nagyon nem marad esély a nézőnek felismerni...
-
Balázs1621
senior tag
válasz diablo1984 #14218 üzenetére
Akkor buktam a fogadásom, én azthittem ő az.
-
Wolverine
félisten
válasz Balázs1621 #14217 üzenetére
A Terminátor 3-ban Schwarzenegger játszotta a terminátort.
A Terminátor 4-ben nem, csak CGI
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
válasz Froclee #14216 üzenetére
jah, tényleg... már mindegy egyébként hasonló a véleményem, mint neked... az egyik legjobb akciófilm azok közül, amit nem rég láttam... nem unatkoztam rajta egyáltalán... maga a sztori még talán "kicsit" sablonos is, de az összhatás nagyon jó lett...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
diablo1984
veterán
válasz Balázs1621 #14219 üzenetére
most a 3.részt kérdezted a leszbi terminátorral, vagy most a 4.el keverted? mert én az utóbbira értettem, tehát az új részben lévőre(ami ugye a 4.rész), nem a régebbi részre, mert abban végig szerepel, és abban ő játsza! de a 4-et nem vállalta, de azért külalakra hamár annak a tipusnak a gyártása kezdődik amit visszaküldenek Linda Hamiltonnak, akkor csak jó volna, ha Swarczi kinézete lenne!
-
csyo
senior tag
KATASZTRÓFA-film.
Én sirtam rajta, De nem azért mert meghatott, hanem azért, mert annyira rossz!
rettentően sz@r és idegesítően rossz!
Hiába a diszes stáblista:
Keanu Reeves (Johnny Mnemonic)
Takeshi Kitano (Takahashi)
Ice-T (J-Bone) (ok, ő ugysem szinész)dramaturg nulla
rendezés nulla
a szinkron rettenetes
trükkök, effektek 0,5
szövegezés 0,5
szinészi játék 0,5 (rendezői utasitásra)Egyszóval a film egy nagy nagy nulla.
Johnny Mnemonic - A jövő szökevénye 0,01/10
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
mephi666
nagyúr
szerintem meg közel nem ilyen rossz... 7.5/10-et adnék neki simán... lassan 15éves film... sehol nem volt még a matrix meg az összes többi hasonló film, amikor ez már rég lement... kb 5ször láttam, mióta megjelent és nekem kimondottan tetszett... meg szerintem sokan vannak hasonló véleményen...
-
csyo
senior tag
válasz mephi666 #14226 üzenetére
1995ben messze jobb filmek is lementek már.
a dramaturgia akkor is nulla.
a cselekmény, a szinészek, stb... az soha nem változik. (95ben is ugyanannyira volt rossz, mint most)
oké, a trükkök 1995ös trükkök, oké.
De az a virtuális harc tök felesleges pl, és logikátlan.pár film 95 elöttről Keanu Reevestől, amik jobbak:
A kis Buddha (1993)
Bill és Ted haláli túrája (1991)95 előttiek Takeshi Kitanotól:
Szonatina (1993)
Nyár, csend, tenger (1992)
A robbanás (1990)de 98as film pl a Félelem és reszketés Las Vegasban. Ez s régi, mégse sz@r
Gyalog galopp (1975) (ez majdnem duplaannyira régi)
Brazil (1985) sztoriban is talán hasonlihat rá, és messze meghaladja ezt
12 majom (1995) szinténhoppá-hoppá...
Meztelen ebéd (1991)!!
Existenz - Az élet játék (1999)
Dark City (1998)
vannak ennél rágebbi, és kortárs alkotások is, amik örökzöldek...[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
mephi666
nagyúr
oké... lehet jobbakat/rosszabbakat is találni... ott volt "hasonló" stílusban a paycheck és a 13. emelet is... nekem azok is ugyanígy tetszettek... nekem ez a film nagyon tetszett, neked pedig nem... ez van... de annyira szerintem nem sz@r, mint ahogy lehúztad... a felsorolt filmjeid egy részét nem láttam, de mondjuk egy gyalog galopp-al összehasonlítani kár, mert távol van nagyon a kettő egymástól... ennyi erővel a keresztapa filmeket is felhozhatnánk
ott volt még amúgy más stílusban a féktelen minnesota szintén keanu reeves-szel a főszerepben, amit sokan lehúztak, de nekem az a film is nagyon tetszett kicsit beteg a sztorija, de nekem nagyon bejött..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Skizz
addikt
Bakker ez a Strange Wilderness borzasztó szar szinkronnal...
-
csyo
senior tag
válasz mephi666 #14229 üzenetére
nah, a fékteln minesota is gáz sztem..
a keresztapa jó film (maga idejében mérve)
a gyaloggaloppot azért hoztam fel, mert 1970es évelben készült, és lám, lehetett jó filmet is csinálni akkoriban (sőt, régebben)
de a terminátor is joban megvan csinálva, jobban üt, drmaturógia, jelmez, diszlet, stb...stb...
Legyen szép a napod!
-
sasa134
addikt
Splinter /Tüske/ SPOILER
ehh, már az elején tudhattam volna...Vidéki Amerika, kempingezés, szökött rab Mexikóba, fura lények, elhagyott benzinkút. Egyértelmű B, de inkább C kategóriás klisék, egyszer sem ijjedtem meg, pedig ugye horrornál illene, inkább mosolygás volt, meg szemöldök ráncolás...Csak akkor nézd meg, ha már a Szomszédokat is unod a TV-ben. 2/10
Avanti Roma
-
Jégkokó
veterán
Rágcsávók
Iszonyatosan sablonos bugyuta történet, én sokkal jobbra számítottam, főleg, hogy ilyne giga mega szuper jónak harangozták be a bemutatóba meg a werkfilmekbe. Hát nagyon nem jött össze.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Balázs1621
senior tag
válasz diablo1984 #14223 üzenetére
Ja bocsi, Terminátor 4-et akartam írni.
-
csyo
senior tag
válasz Wolverine #14232 üzenetére
szia!
én filmeket soroltam fel, aminek van értékük, jók, és még 15-20-25 év távolból is jók.
a saját korukban is megállta a helyét, és most is.
A Johhny nem volt jó film akkor sem, és most sem.
-----------
pár dolog ami TÖKMINDEGY milyen filmban van, mert egy és ugyanaz!
a FILM ÉRTÉKE NEM EGYENLŐ A SZTORIVAL1. szinészi játék
2. rendezés
3. vágás
4. dramaturgia (párbeszédek, cselekmény, fordulatok)
5. kelléákek, diszlet, korhűség
6. kamera (kompoziciók, kameramozgás, fényképezés)ezek szerint a szempontok szerint marad el
a sztori jó egyedül, de azzal nem sokra megyek, ha nem jól van előadva, ábrázolva!
JÓ SZTORI ROSSZUL ÁBRÁZOLVA
vagy van, hogy a sztori gyenge,. de jól van ábrázolva, ez sem új dolog.
Legyen szép a napod!
-
Bibby
addikt
Egy erős hááááááát nemtom. Én nem mesére vártam, ennél a wall-e is darkosabb. Na meg az eget rengető cgi így 2D-ben műanyag.
Talán látom 3D-ben is, biztos ütni fog. Csak legyen sztorija is...Ελευθερια η θανατος
-
brownus
veterán
mivel csak 3d mozikban fogják nyomni, persze... ezt a 3d technikát cameron fejlesztette ki, van már róla pár írás a neten, pl: (spoileres) http://www.sfportal.hu/avatar-3d-elozetes-brandon-hackett-benyomasai.scifi
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Watchmen 8.5/10 Nagyon átjött, tetszett úgy ahogy van.
Taken 8.5/10 Detto. Az elején még pszichopatának gondoltam Liam Neeson-t, a közepétől viszont végig vele voltam. Kib@szott jól tolta a rocketeert.Fast & Furious (2009) 3/10 ez egy vicc
Tibi Miből következteted ki, hogy szar? Amit láttál az egy Teaser volt.
[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
RÁGCSÁVÓK
hehe, a trailerből
(sőt, számomra már a plakátról is) látszik, hogy milyen a film...
A címe is sokat elárul.lereágott csont, sablonos 3D effektekkel.
-------
a Wall-e az nagyon jó volt.
Ami meglepő volt számomra, hogy a "szörnyek az űrlények ellen" jó volt.
(rosszabbra számitottam)Legyen szép a napod!
-
BITBOYS
addikt
válasz Tibiajax #14244 üzenetére
Tökéletesen megértelek, ezzel én is így vagyok.
Szerencsére érhetnek kellemes meglepetések bármely film kapcsán.
Szeretem Cameron rendezését, kicsit talán majmolom is az öreget, de nem véletlenül.Szóval engem ez a Watchmen lepett meg igazán. Ejj, még most is vigyorgok egy-két dumán, jeleneten
-
BITBOYS
addikt
Hehe,lehet be sem mutatják nálunk az Avatar mozit:[link] Válság van banyek
-
Wolverine
félisten
Arra akartam kilyukadni, hogy ennyi erővel a Terminátor 2-t is mérhetnéd mondjuk a Ben Hurhoz. Sok értelme annak az összehasonlításnak sincs.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
diablo1984
veterán
válasz Balázs1621 #14236 üzenetére
én is úgy gondoltam....
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest