- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Cola111
aktív tag
The Fast and the Furious 4
Vin Diesel es Paul Walker remek filmje.
nalam: 7/10
-
puttputt
őstag
-
PazsitZ
addikt
9
Érdekesnek ígérkezik eddig minddegyik trailer alapján- http://pazsitz.hu -
-
Face8814
őstag
Inkheart
Brendan Fraser egyre lejjebb adja. A Georg of the Jungle nagyon tetszett , a Múmia sem volt olyan rossz, de azóta leszállópályán van. Sorra B kategóriás múvikat csinál, amik nem hogy nem érdekese, de még unalmasak és szarul is megcsináltak ( bár az Inkaherat effektjei egész tűrhetők voltak ).
Ez a film is ékes bizonyítéka a sz@r materializálódásának a filmvásznon.
3/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Tibi!!!!
Csak neked!ui. Sry de nem hagyhattam ki.....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz Tibiajax #13213 üzenetére
Elkezdtem most keresgélni Megan Fox képeit a neten, és egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni a korábban linkelt "bumszli" nagyújjától. Persze ez nem azt jelenti hogy "nem csinálnám meg a hölgyet", csak egyszerűen folyamatosan azt keresem a képeken, mikor villan fel a keze.
pl
Ezt vajon a plasztikai sebészek meg tudnák csinálni...?
Asszem "kézfétisiszta" lettem![ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
törölt tag
válasz Tibiajax #13217 üzenetére
nem beteg...egyszerűen csúnya és nálam nagyon lerombolja az összképet...
node filmes topic, úgyhogy a következő filmek várományosak nálam most hirtelen
The hurt locker
A perfect gateway Milla egy thrillerben és nem resident evil
Terri Poszter és a vérmérgezéses herceg
és végül de nem utolsósorban: Crazy Spiderman + Brokeback Jake = Brothers -
hoffman_
nagyúr
Ma néztem a Crank 2-őt.
Tudni kell, hogy amekkora f@sság volt az első, én annyira szerettem. Nagy baromság, de 110%-ban pörög és Statham nálam király Már akkor jó lett volna, ha olyan mint a trailer, mert az alapján hozta volna az elsőt. Voltak benne korrekt részek, poén részek, de összességében olyan majmolásnak tűnt az egész. Szomorú vagyok, nem ezt vártam.
(kategórián belül) 5.5/10
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
gyerekek, hát nem is tudom mit mondjak
bekapcsoltam a tv-t háttérzajnak, de ezt a filmet nem lehetett nem nézni
ekkora ZS filmet rég láttam...sőt, ZS a köbön
aki tudja, szerezze meg, piáljon be és társaságban halálra röhögi magát rajta -
puttputt
őstag
válasz #54715584 #13220 üzenetére
Végül is 21h körül már bealudtam, úgyhogy ugrott az "időutazós film" (is) a TV6-on
Nem baj, majd "kikölcsönzöm"Ez a Yonggary... olvasd/ssátok el a Port-os kommenteket! Kb. jól összegzi a tapasztalatokat. Meg az a kedvcsináló fotó! Waa!
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tibiajax
nagyúr
Kémek mint mi
Szénné röhögtem magam rajta.
Ennyi.
Mint film 4/10, mint vígjáték 9/10 -
Wolverine
félisten
Knowing
Alex Proyast rendezőként a Dark City óta bírom, és ebből a filmből is kihozta, amit lehetett; Nicolas Cage-dzsel viszont nem vagyok elégedett, nagyon nem hozta, amit kellett volna. A film azért simán megéri a 8/10-et.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
-
Tomekk.
aktív tag
Halálos iram
Egyszer végül is meglehetett nézni, de voltak benne iszonyatosan gagyi részek, CGI olyan mintha egy animációs filmet néznénk, és rengeteg volt a filmben. Autók szarok , történet nulla, a barlangos rész meg egyenesen nevetséges volt. 4/10 -
F-ECT$
titán
"a szó amit keresel a köszönöm" - ezt mintha egy filmben hallottam volna először. Rémlik valakinek, hogy melyikben lehetett?
Dive ever, work never.
-
cor
őstag
válasz F-ECT$ #13231 üzenetére
kill bill
de ez csak tipp , a másik valami milla j.-s film eesetleg(#13220) monstre
én se láttam, de ez odaveri imdb pontban a terminátorz-t[ Szerkesztve ]
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Wolverine
félisten
válasz Tibiajax #13225 üzenetére
A Dark City az a film, ami miatt tudjuk, ki az a Rufus Sewell, és ami miatt Kiefer Sutherland nem azonos Jack Bauerrel Ráadásul a hangulatából eléggé sokat próbáltak lenyúlni pl. a Mátrixba is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Xmodule
őstag
Walk the Line itt irta valaki, hogy nagyon jo film ezert gondoltam megnezem. Nekem is tetszett de nalam csak 7/10
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Wolverine #13235 üzenetére
lehet...
viszont nálam se Kiefer, se a sorozata, se maga Rufus nem sokat jelent, mivel nem éltem/élek velük. A velencei kurtizánba játszott a srác, még, azota már beugrott, ismerös volt..
Viszont maga a film, annyira nem kötött le, h fél ora mulva már fészkelödtem de borzasztoan, igy nincs is érteleme folytatni, ha egyszer baromira nem fog meg.. idömet/tárhelymet meg nem pazarlom rá, van még csomo film, amit meg kel nézni. Pl ha még ma belefér, a Boy A. Állítolag borzaszto jó -
törölt tag
Érdekes elgondolás a film története, de engem az érdekelne, hogy mi történik "utána"
Nem a filmbéli utolsó 2 percről beszélek, hanem pont a másik oldalról Aki nem látta, nem is értheti
3 részből áll, de ezt a linkből is megtudjátok, kevés spoiler van benne. Utólag nézve a trailert bizony mindent lelőttek benne...De ezt nem tudhatjuk, míg végig nem néztük a filmetMelissa McCarthy Jól játszik a filmben, Ryan Reynolds már nem annyira jó, de Hope Davis is jól adja a szerepet...
És még ki szerepel a filmben? Elle Fanning, a világok harcát végigsikoltozó idegesítő kiscsaj, Dakota Fanning kishúga..Pici hiányérzetem van, de tetszett, jó a film humora, és Melissa szerepe az első részben nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Láttam: Terminator(s): [No Salvation]
A teljes sztori (Ultra Spoiler):
Elég egyszerű sematika... mindenkit kinyírnak benne a háztartási robotoknak szánt, átprogramozott gonosz, "humanoid" Terminatorok Egész addig, amíg a főhős kiscsapat rá nem repül az anyaűrhajójukra és nem állítja le a rendszert (a két túlélő NŐszemély...). Ja! Van egy olyan katona (a csapat vezetője), aki valójában egy Terminator, csak átállt a "sötét oldalról", de persze ő is meghal a végén... azt hiszem Ezzel, kb. el is meséltem a teljes filmet
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok ha minden igaz jó hejre irom és kérdezem amit megszeretnék tudni!
Un.: The fast end the forious filmböl kelen nekem egy zene Neve.
A filmben a legvégén található, 1 ora 33perc 45mp nél és 1 ora 36 perc 17mp körül van vége!Várom a válaszokat privátban! Köszönöm!
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
Pitterix
őstag
Minden eddiginél durvább Piranha 3D-képek: Jó lesz ez, legalábbis látványra....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok