- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- HDMI topic
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
satyátó
tag
Sziasztok. Ps4 en hogyan tufom frissiteni a legujabb keretekre a csapatokat? Updateltem de ugyanazok a keretek mint voltak. Nincsenek uj igazolasok...
[ Szerkesztve ]
-
gabigyerek
senior tag
Skacok, PS4-hez nincs olyan controller verzió, ami kábellel kapcsolódik a konzolhoz?
De, úgy hogy azon keresztül vigye az adatot, ne csak a töltést szolgálja?
Ugye mint tudjuk az optikai kábel gyorsabb adatátvitelben mint a wireless megoldás és ennek okán kérdezem tud e valaki valamit ilyenről. (mert ennél a játéknál századok is számíthatnak ) Vagy nagy hülyeséget kérdezek?[ Szerkesztve ]
PS4
-
A guru
addikt
válasz gabigyerek #24553 üzenetére
Nacon revolution pro, most jön vagy jött (nem tudom) ki a 2. generációja.
-
Kristof_94
nagyúr
A mai MM-re van valakinek tippje?
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #24555 üzenetére
Esetleg Man. City-Liverpool, Nice-Monaco
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #24557 üzenetére
Szerintem mindenki engedje el ezt a részt, pár hét és itt a 18, 3 napja én egy meccset sem játszottam és durva mennyivel jobb a hangulatom, közérzetem.
-
nyervi
aktív tag
válasz Kristof_94 #24557 üzenetére
adhatnának inkább eladhatót. eddig bármit nyitottam mind csak "üldögél" a klubban
-
MdewC
nagyúr
Nincs hatása a delay-re, fifa fórumozók szerint.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
sz_abika
addikt
-
Szigma70
addikt
A V2es kontroller megy kábelen is. A V1 még csak tölt.
Most nyomtam 2 meccset. HALÁL. Aki ebben az időben játszik, az biztos mazohista.
Nekem konkrétan a jobb lábas papucsom bánta
Kibasztam az ablakon.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
válasz nyervi #24567 üzenetére
86-os Schmeichel...
Tanácsot szeretnék srácok! Figyelőlistára tettem egy TOTS Mertenst, minimális licittel indul. Az azonnali legkisebb ár elvileg 1,1 millió zseton. Na most nekem van 414 ezrem. Ha eladom a drága jó MOTM Son-t és TIF Eriksent, valamint 89-es Mertenst, akkor elvileg 600k jönne belőlük, de ehhez nagyon okosan be kell lőni a BIN árakat, hogy perc alatt elvigyék őket. Megér ennyit egy TOTS Mertens egy 89-es helyett?
Akiket még figyelek: TOTS Hamsik, TOTS Khedira, 89-es Bonu, 90-es Chiellini, 89-es Buffon. 40 perc múlva járnak le.
[ Szerkesztve ]
-
nyervi
aktív tag
válasz Kristof_94 #24568 üzenetére
84-es Heaton. azt se tudom ki ez
-
sz_abika
addikt
Birthday Cole lett a silver 1 jutalmam... mostmár csak ossze kéne rakni lampardot
PSN: xszabikax
-
Darabokra
senior tag
válasz gabesz82 #24573 üzenetére
ezzel arra kívánsz célozni, hogy ha jól játszom és megérdemelten lövök egy győztes gólt mondjuk a 88.percben, kötelességem elnyomni azonnal? nem értem miért kellene, tud várni fél percet, nem kell levegővétel nélkül nyomni a controllert. Az ilyenre pontosan azok háborodnak fel, akik nem bírják a vereséget és tele vannak indulattal, még akkor is, ha egyszer jutottak el egész meccsen a kapuig.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Nagyon puncsol az EA a 18 előrendelés miatt. Marqueen 3
Van kész eddig, de eddig 2 IF lapPSN: xszabikax
-
MdewC
nagyúr
Na bakker.
Mondom végre 3 hét költözés után, végre megnézhetem szombaton a Juve meccset, hát még mindig nincs bekötve a Digi... Pedig már 2,5 hete megrendeltem.
-
sz_abika
addikt
Valaki megnézi az uj Iscomat az elkövetkező feloraban? >]
PS4
PSN: xszabikax
-
A guru
addikt
Na pár nap kihagyás után játszottam egy draftot, döntőig jutottam ahol egy olyan csapat jött szembe hogy már az elején láttam, hogy ez gáz lesz, 0-4-nél ki is léptem, TOTS NainGOALan, TOTS Khedira, TOTS Hamsik, Messi, TOTY Ramos és még hasonló kaliberű játékosok, kár pedig most jól játszottam, meg élveztem is a játékot.
-
Kristof_94
nagyúr
Ekkora egy szánalmas szemetet, hogy rohadna meg az egész...
DIV1 első meccsén jött egy egész jó csapattal felálló ellenfél. TOTS Falcao, TOTS B. Silva, valamelyik inform Casemiro. Asszem 433(4) volt a felállás. 21 perc után lőttem kettőt Keitával. Na itt lehozta Falcaot, a helyére egy sima Musa, illetve Casemiro helyére Thauvin, akinél mint tudjuk nincs jobb védekező középpályás...
Na innentől kezdve közöm nem volt a meccshez. Első gólja egy Musa sprint, ahol magas labdával indította, ő pedig átfutott két védőm között akik egymásnak mentek. Majd jött egy kamutizi, belőtte. Utána megint Musa, a védők megint nem tudták mi van. -
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #24584 üzenetére
Hab a tortán, hogy most 3-0-ról egyenlített ki az ellenfél, megint tehetetlen voltam.
-
LedyGyuszi
addikt
rájuk kell szólni, nekem is kimaxolták a határidőt...ha nem szólok rájuk, akkor még sztem tovább is húzzák...
hétfőn jrt volna le, pénteken délben hívtam őket, hoyg mondom nem kellene már hívni, hogy egyáltalán nekem jó e a határidő utsó napja?[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Kristof_94
nagyúr
Melyik felállás jó a 3 védős rendszerek ellen? Megint kikaptam egy 3 védőstől!
Asszem ma elég a fifából. Az előbb figyeltem egy TOTS Godint 66 ezres kezdővel, erre nézegetem az emaileket, közben Godint valaki elvitte licitben. 66 ezerért. A legkisebb azonnali ár 600k.
[ Szerkesztve ]
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz Kristof_94 #24587 üzenetére
Szia, a 3 védős rendszer ellen a 4-3-3-mat kell alkalmazni és széthúzni a pályát. Legalább is személy szerint én a 3-5-2-t alkalmaztam nagyon sokáig és a 4-3-3 ellen rendre nehéz volt játszani. Csak vigyázni kell mert ha sokat elszórod a labdát (tudom hogy nehéz, mert a gép szeret a meccsbe nyúlni). Akkor létszámfőlényben lesz a középpályán.
Azt kell megoldani ilyenkor minnél jobban pressingeld a széleket mert akkor ki kell nyitnia a védelemnek. Egyszóval arra kell kényszeríteni hogy húzódjon szét a védelme. Az egyik középpályásnak meg ki kell adni hogy csatlakozzon a támadáshoz és menyjen a 16-oson belülre (Lehetőleg valami fizikálisan erős,de labdával is ügyes játékos legyen. Pl: Hamsik.) Valamint a csatárra Stay central instructiont rakni.
Elméletben így meglehetne üti mert olyankor a támadás valahogy úgy nézne ki hogy 4-2-4-é alakulna (2csatárral középeb)és fölénybe lennél. De sajnos ebben a részben ahogy a Fifa akarja úgy lesz, lézengenek majd a játékosaid, neki meg lesz vagy 5 CB-je ha beadod vagy a 16-os közelében jársz Azok is mind blokkolni fognak mindent De azért sok sikert[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
válasz Darabokra #24575 üzenetére
nem elég figyelmesen olvastad el amit írtam úgy látom (nem fogom ismét leírni), de ezzel arra akarsz célozni, hogy én tele vagyok indulattal és meccsenként egyszer jutok el a kapuig (csak hogy a te stílusod folytassam)? ne válaszolj rá, költői kérdés volt.
PSN: Morfologus82
-
gabigyerek
senior tag
válasz A guru #24569 üzenetére
Ez a V2-es controller téma érdekes lehet amúgy. A konzol szervíz oldalon ezt írják róla, talán ez lehet a kulcs "Dedikált USB mód a minél precízebb irányíthatóságért ".
Már csak az lehet az érdekes, hogy valóban számít e a FUT online résznél az, hogy 5 nanosec-el gyorsabb a jel Erről van valami infótok?
PS4
-
A guru
addikt
válasz gabigyerek #24590 üzenetére
Hát én eddig nem tudtam erről, játszottam úgy, hogy be volt dugva a controller (töltés céljából) és nem éreztem különbséget.
-
peetie1
aktív tag
válasz Kristof_94 #24585 üzenetére
Mikor vezetsz 3:0-ra, hagyod balanced-on a taktikát? Én minden meccsemet szoptam 1:0s vezetésről, a 80. perc környékén mindig fordított az ellenfél. Azóta ha gólt lövök ultra def, a végén meg ptb és azóta hozom a meccseket...És nem 1:0ra, mert szinte mindig sikerül még gólt lőni. DIV3-ból így felértem most DIV1be
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #24584 üzenetére
Megborult vmi a rendszerben, Kristóf kolléga Musát oltotta le. Végre nem Dybalat vette elő, előkelő helyre került a sötét oldalon. Így tovább! (ettől mém a gameplay no comment)
LedyG: OK!
-
MdewC
nagyúr
Mondom sokadjára, hogy kuka. Már rég kielemezték a hivatalos fifa fórumon. Szted ezt hányan próbálták meg? Nem a kontroller sz@r, hanem a játék van elcseszve.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Semmit nem számít, még FPS gaméknál sem.
Itt a Fifában ha delay van, akkor az a szerverek miatt, a játékbani beintegrált késés meg a motor miatt van sajnos. Talán a 18ban már jobban megtanulják EAnál használni az ujj motort. Bár kétlem, szarnak bele.
A motor miatti késés meg nem is lenne gáz, de a kettő együtt már halál.
Egyébként sajnos a legnagyobb probléma, hogy egy ekkora adatbázist kezelő, szimuláló program,mint a Fifa FUT része, aminek kismillió szituációban kell a játékos adatok, statok, adott helyzet alapján szimulálnia real time a gameplayt, nos ehez a PS4, de még egy jó PC is kevés már. De ha elég is lehetne, akkor sincs a program úgy megírva, hogy azt valós időben meg is tudja valósítani. Ilyen összetett, sokváltozós programrendszerhez amit egy FUT meccs igényel, igen jól meg kellene írni a szoftvert, aminek nem csak jól kell működnie, de még ezt villámnál is gyorsabban kell tenni, és megjelenítenie.
De ma már alig programoznak, sablonokkal dolgoznak.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
gabigyerek
senior tag
válasz peetie1 #24592 üzenetére
Jó taktika amúgy. Hasznos tud lenne 1:0-ás vezetésnél kontrára berendezkedni, hiszen a végén az ellen valszeg már ultra attackon tolja. Nekem is sokszor bevált.
De...
Amikor a momentum előkerül, volt, hogy 5-4-1 vagy 4-5-1-es felállásra váltva PTB-ben olyan nyomás alá kerül a csapat, hogy a megszerzett labdát izomból a vakvilágba küldve is rögtön leveszi az ellenfél CBje és rúgja is vissza, aztán jönnek a bepattanós gólok, meg a távolról bevert lehetetlenségek...szóval 1:0-nál nem minden esetben a legjobb taktika. Komoly koncentrációt igényel.
PS4
-
gabigyerek
senior tag
válasz Szigma70 #24595 üzenetére
Igen, igazad van.
Én pl ezért nem tudok még ps4 pron sem játszani kormánnyal autóverseny játékokkal, mert az a kb 2 tized másodperces késés ami a kormány mozdulat és a képernyőn történő mozgás között van hihetetlenül eltér a valós vezetéstől és a valós kormányreakciótól.
PS4
-
Kristof_94
nagyúr
Ha esetleg azt halljátok a hat órási híradóban, hogy: "Saját kontrollerjének zsinórjával fojtotta meg magát a fiatal férfi a FIFA 17 nevű futballszimulátor miatt. Barátnője elmondása szerint párja mindig is heves természetű volt, amikor játszott, de a legutolsó meccsén végleg elszakadt a cérna. Egy a kapufáról a kapus hátára, majd onnan a hálóba pattanó labda és egy fél percig ünneplő ellenfél után felállt, előbb mérgében szájába vette a kontrollert, hogy szétharapja azt, majd miután ez nem sikerült kettétörte az eszközt és a két résszel verte szét a monitorját. Közben azt ordította, hogy Rohadjon meg ez a nyomorult játék, meg hogy valami Emgyúszí-nak igaza volt, az EA egy csaló szemét banda.. Ezután a nyaka köré tekerte a mikro usb kábelt, majd egy mozdulattal végzett magával, miközben kiugrott emeleti szobája ablakából. Párja szerint a férfi évek óta tagja volt egy kis számú, ámde annál fanatikusabb fifás közösségnek."
Na akkor az én voltam!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz ShiberMonkey #24588 üzenetére
Köszi, akkor majd átállok! Ezeken át kellene gázolni, de nem egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs