- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
A mostani futties szavazást ki fogja nyerni szerintetek? Egy 84-85-ös Comannak örülnék.
-
Lori82
senior tag
Most már 50 körüli meccsen védett nálam a pink Butland. Amióta Wall kártya van rajta óriásikat véd.Volt egy-két olyan védése,hogy azt hittem tuti gól,de nem, kiszedte.Úgy gondolom egy-két idegesítő potyát leszámítva egész jó kapus,sok közelit véd,a távoli lövések okoznak neki néha gondot.
-
bajzal
őstag
már unom a laligát, mert viszonylag olcsón nincsenek igazán jó játékosok. Feljutottam div4-be, de már nagyon kevés a csapatom, olyanokat dob be ellenem, hogy esélyem sincs. Gondolkozok olaszba. Ez milyen szerintetek? 80-90 ezrem van az egész csapatra
-
Z'Z"
őstag
válasz bajzal #23361 üzenetére
Higuain helyett Muriel vagy Eder és az így megtakarított coint inkább máshová költeném.
Majd később inkább egy Dybalát vennék a helyedben.
Akit cserélnék:
Lemina -> Asamoah
Brozovic -> Marchisio
Evra -> Alex Sandro
Maksimovic -> Manolas
Donnarumma -> Hart(#23362) sz_abika:
Kulabát én próbáltam, de nekem sokat maradt elől, gondolom a h/h miatt.
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
XBOX tulajok!
van köztük aki wired controllerrel játszik fifát?(van fórum ahol azt írják, hogy szörnyű input lagjuk van ha wired játszanak... wireless pedig sokkal smoothabb minden)
csak azért érdeklődök mert agyalok egy razer wildcat controlleren.
köszi!
-
Szigma70
addikt
válasz bajzal #23364 üzenetére
Eder a leg OP bb olcsó olasz csatár, utána Bacca
Kolu tényleg jó, de sokat játszik csatárt, helyette Manolas, Benatia, Miranda, vagy a szokásos Barza-Bonu-ChielliniAsamoah nagyon jó, Marchisio is, CDM be ha olcsó kell, akkor Parolo, De Rossi, Medel, vagy Khedira
CAM ba Borja nálam bejött olcsóba, vagy Sosa, de Hamsik ha van lové.Látom szélsőzöl, LW ben sztem Perisic jobb
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Z'Z"
őstag
Egyébként meg lehet nekünk csilli - villi Mindentbebaxon Golensen, ha a játék egy manipulált G.........
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
srácok, ez így élhető?
(2. csapatnak... mostanában variálgatok, sehogy sem fekszenek a dolgok, csak az első csapattal, de kell egy tartalék míg az első relaxál )
-
Z'Z"
őstag
válasz A guru #23373 üzenetére
Ezt én is aláírom, szerintem két csapatot nehéz fenntartani.
Fitnesz csapattal az elején jó indulni, amikor az ajándék packokból dobálja a fityfirity játékosokat, így ezekből össze lehet dobni egy csapatot, amivel offline lehet nyomatni. (coint farmolni)
Mindenesetre egy max. 20k fitnesz csapat bőven elég, egy csapatot kell maxra felhúzni. -
TBMC
addikt
válasz A guru #23373 üzenetére
köszi!
próbáltma ezt az elvet követni még 16ban is, de egyszerűen nem ment.. 1000+coin a squad fitness.
egyszerűen sehogy nem éri meg, sehogy nem jövök ki jól.ha 2 meccsenként veszek fitness squad lapot akkor sem. kapok kb 900coint a 2 meccs alatt, viszont a lap jóval többe kerül :S
Ti ezt hogyan orvosoljátok, ha 1 csapattal toljátok végig?
-
Szigma70
addikt
Én úgy oldottam meg anno, hogy ugyan abba a csapatba pld védősorból volt duplám, meg egy két CM ből. Az már 6 ember a kapussal , ezeket cseréltem meccsenként, a többi OP, "pótolhatatlan' játékosra 2 meccsenként 150 es fitnes lap elég volt. Ez 2 meccsenként max 750 coin, kigazdálgodható.
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Én stabil div. 2-ben vagyok ott ha simán bentmaradok akkor az azért kapott pénz fedezi a fitness lapokat, és ugye a meccsenként kapott pénz pedig profitként jön. Illetve ahogy ZZ kolléga mondja WL-ben minimum a silver 1-et el kell érni, és így profitálhatsz.
Ami viszont a legjobb pénzszerzésre, az a draft. Ha mind a 4 meccset behúzod akkor a befizetett 15k coin minimum megduplázódik.
-
sz_abika
addikt
3 meccset kibirnak a srácok, aztán offline Bronz csapattal egy beginner szintű TOTW meccses pihi, benchre kitenni minden kezdődet, és addig mást csinálni, mert a ladbához se nyúl az AI.
Így 1 óránként van 15perc EÜ szüneted mozogni, mielőtt végérvényesen elsorvadnál a kanapén.PSN: xszabikax
-
A guru
addikt
Nem szeretne valaki tolni pár meccset PS4-en? Van egy ilyen trophy hogy le kell játszani egy barátságos szezont.
-
TBMC
addikt
köszi mindenkinek!
a WL új nekem, némi tájékoztatást kérhetek?
rágugliztam, az ea oldalán ez az üzenet fogadott:
"Megvizsgáltuk az igénylésedet, és sajnálattal tudatjuk veled, hogy jelenleg nem felelsz meg a FUT
Champions Weekend League-hozzáférés feltételeinek."szerk:
A guru: ez gondolom csak az online draftra érvényes, igaz?[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Péntek reggel 9-től hétfő reggel 9-ig tart, 40 meccset lehet játszani, minél többet nyersz annál jobb jutalmat kapsz. Hét közben pedig az erre való kvalifikációs torna folyik, ahol 4 meccset kell sorozatban nyerni. Ha ez megvan akkor kapsz érte jutalmat és "jogot" hogy játssz a WL-ben. Ha a WL-ben minimum Gold 3 szinten végzel akkor a következő WL-re automatikus kvalifikálva vagy. Egy lista a jutalmakról a WL-ben:[link]
Igen leginkább csak az online draftra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hatalmas meglepetésre Sterling nyert.
Az újak viszont kapnak pozi módosítást is. Talán most van esély egy CM Florenzi-re, Sissoko nem annyira népszerű annak ellenére, hogy PL játékos,
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Ha jol ertelmezem: ha a jatekosaimat padra ultetem 1-2 meccs erejeig akkor a fitness visszatoltodik, es nem kell squad fitness-re kolteni?
-
Szigma70
addikt
Azért nem mindegy honnan kell visszatöltődnie. Olyan 88-90 től biztos fullra megy fel, az alól én nem esküdnék rá
-
sz_abika
addikt
Elado nem karcmentes fifa17. Best offer takes.
Ugyanitt eladó: könnyek, méltóság, széttört lakberendezési tárgyak*
*Vigyázat, nyomokban Playstation alkatrészeket tartalmazhatnak.
PSN: xszabikax
-
MdewC
nagyúr
válasz sz_abika #23393 üzenetére
Ameddig megvan az asszony, addig nincs gond.
A többi a retkes ea lelkén szárad! (Napokba letiltottak egy topikomat a hivatalos ea fórumon, mert megírtam, hogy ha a 18 nem lesz kompetitív és csalás mentes, akkor pokolra jut az összes ea alkalmazott. Nem díjazták.)
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Edgar2621
őstag
Én már csak röhögök ezen a játékon. Nem gondoltam volna, hogy a megjelenés után ennyit fog változni. Ma hosszú idő után újra játszottam 6 meccset és mindegyiket megnyertem, de nem élveztem(ezt csak azért írom, hogy ne mondjátok sírok). Dkt győzelem plusz két div1 meccs és a dkt rosszabb volt, pedig a div sem kutya. Az egész játékmenet nagy kaki. Scriptelt, tele delay-jel, a gép dönti el melyik játékos tud ugyanolyan szituációban szerelni, gólt lőni stb. De ami engem a leginkább zavar az a "kockás" játékmenet, a legtöbbször úgy mozognak a játékosok mintha egy kockában lennének. Aki játszik vele tudja miről beszélek, és amikor kijött a játék meg merek esküdni rá, hogy nem ilyen volt. Arról már nem beszélek, hogy visszatértünk a Fifa 15höz és a rohanós játékstílus a nyerő, annyi különbséggel, hogy ebben lehet passzolni is párat és védeni a labdát, ha a rohanás egy pillanatra elbukik. Na ennyit erről a játékról, pedig imádok focis játékkal játszani és csapatot építeni(ma megcsináltam Gerrardot és Lahmot), de ez nem az amivel non stop lehetne játszani. Azok a szép pes06os idők
[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
Lori82
senior tag
2-3 hónapja nem draftoztam.Ritkán draftozom,mert azzal,hogy nem választhatom a kedvenc felállásomat 4-3-3(3) kihúzzák a méregfogamat.Na de ma végre ott volt a kedvenc felállás és végig is mentem A döntőt majdnem elszórakoztam 3-1-es vezetés után a 88. percben egyenlített az ellenfél és csak tizikkel sikerült megnyerni.Nagy volt az öröm ,de nem sokáig.Kurva nagy hiány van 84,83-as lapokból erre ezeknek a mocskosoknak van pofájuk egy megapackba belerakni 1 db 81-es,1 db 80-as a többi alacsonyabb összpontszámú játékost A premium packba meg volt egy 77-es Halilovic. K. anyjukat.Kaptam még egy mega pakkot,azt majd holnap 7 után nyitom el,hátha dob valami normálisabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs