- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #23300 üzenetére
Snipeolni kell a 84-es playákat . Sikerült . SBC Faraó megvan . Eddig jó wl-ben. 4-1-el állok . A szokásos tik-tik-tik gyerektől kaptam ki aki tunkol mindent és mindenkihez odamegy a passz majd kilövi a ficakot 4/4 lövés gól.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz bdave16 #23301 üzenetére
Mármint 10k-ért snipeolni vagy neked mennyiért sikerült? Amúgy az EA-nek valamit ki kellene találnia, hogy pótolja a TOTS lapokat, de úgy sem fognak... Ugyan ez a helyzet az IF lapokkal és most már a sima arannyal is sajnos. Egy Vitolo 10k, kész röhej. Amúgy te megcsináltad Shaw-t? Szerinted érdemes lenne lecserélnem IF Aanholtot?
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #23302 üzenetére
1 futtiest sem csináltam eddig . BPL-re alapuló fos . Nem sztem .
-
MdewC
nagyúr
PFF!
WL 4-3-3(4)
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Lori82
senior tag
válasz kiserik #23287 üzenetére
Háááát nem tudom.Én 85-ös ratinggel és 100% chemistryvel a legjobb kezdést hoztam össze. 14 meccsből 11-et megnyertem.Nem tudom,hogy van-e köze hozzá,de előző 2 héten amikor a WL-t nyomtam a Seasonban a DIV 1-ben voltam.Ezen a héten sikerült visszesni a Div 3-ig.Ismétlem ,lehet,hogy semmi köze az ellenfél választásnál a Seasonban elfoglat hely,de ezen a hétvégén tök normális ellenfeleket kaptam. 1 db csupa kék csapattal sem találkoztam.Előző 2 Wl-ben minimum 5 jött velem szemben.Nem tudom minek köszönhető,de eddig nagyon frankó viszont szinte biztos,hogy majd most kezdődik a cumi
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #23306 üzenetére
Hogy 4-3-3(4)-be toltam és jól ment.
De a game egy irányított gané, teljesen automatizált, sokszor nem is mi irányítjuk. Egy kiskutya is tudja vezérelni.
-
Kristof_94
nagyúr
Láttátok MOTM Pizarro-t? Elég durva kis lap!
-
dejvid8
őstag
válasz prannk #23294 üzenetére
Parancsolj.
X360 kontrollerem van, jó minden gomb ,ez jó kellene legyen.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
bdave16
senior tag
4-0ról 4-3 a wl . Elég is volt . Látszik,hogy ki akar kapatni,mikor 2-0ról 13 perc alatt kanel lő 4-et.
-
Lori82
senior tag
A picsába Legjobb Wl-en vagyok túl. 25 meccsből sikerült 17-et behúzni,de mégsem vagyok maradéktalanul elégedett,mert 1 win kellett volna az elite 3-hoz.Az az igazság,hogy ahogy elérted a Gold 1-et már nagyon nagy szerencse kell a sorsoláshoz,mert itt már nagyon komoly csapatok jönnek szemben.Gold 1 felett már nagyon sok az olyan csapat ahol minimum 5 Tots játékos van egy csapatban és játszani is tudnak.
Lejjebb vitték a havi reward követelményeket?Ha jól láttam 50 winért PC-n már havi elite 3 reward jár??
Megcsináltam a 84-es Shaw sbc-t,de még nem próbáltam.Valaki játszott már vele?Mik a tapasztalatok.85-ös Marcos Alonso helyére akarom beépíteni,mert nagyon nem vált be. 90 meccsen 1 assziszt,kurva sokszor elől ragad,83-as pace ellenére lassú.CSak azért játszattam,mert Chelsea szurkoló vagyok,de elegem lett belőle.Az IF Van Aanholt 100-szor jobban bejött. -
MdewC
nagyúr
Tuti, hogy a hétvégi WL a legkevésbé elcsalt. (A hétköznapihoz és a div-hez képest.) Persze nem vegytiszta, sőt.
4-3-3(4) --> 10/8
-
Sanyicucu
aktív tag
Ez a két játékos közül melyiket ajánlanátok cam pozícióba?
-
kiserik
senior tag
válasz bdave16 #23322 üzenetére
Én is így tapasztaltam. Volt, hogy 17 - 3 volt a kapralövés arány, még is kikaptam 0-1re, de volt, hogy már sajnáltam az ellenfelet, mert jobb csapata volt, jobb játékosnak is éreztem, de a gép engem segített győzelemhez, nem is kicsit. Általánosan elmondható, hogy sokszor az egyik félnek eséllye sincs gólt szerezni, mert véd a kapus, vagy kapufa, míg a másik 30-ról 40-ről is nagy eséllyel képes betalálni.
-
MdewC
nagyúr
válasz bdave16 #23322 üzenetére
Nem, egyáltalán nem. De sztem full random az egész. Csak az elmúlt hónapban úgy érteztem, hogy sokkal többet csal a többi módban. Vagy tol a WL-ben hétvégén, nem tudom. (De nem ironizáltam, nem is rád céloztam, hanem ezt érzem.)
De túl irányított az összes.
SanyiC: egyiket sem, coin kidobás.
[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
aktív tag
Loyal Lads jutalom másnál is untradeable?
Megcsináltam, de eladni már nem tudom :S -
Szigma70
addikt
A WL ről nem tudok nyilatkozni, de ami DIV ben most megy, az mindennek az alja. Ha gyengébb csapat jön szembe, esely sincs, csak szerencse kérdése, hogy az ellen ki tudja e használni a játékosaim butulását.
A legidegesítőbb, hogy nem hagy, nem lehet védekezni. Minimum 2 emberrel vált a labdás mellé, és van, hogy nem is tudok a legközelebbire váltani.
A nem irányított emberek meg csak nézelődnek. Van, hogy egy elpattanó, vagy rossz passzolt labda ott gurul el mellette, vagy ott pattog, persze az irányitott játékos jóval arrébb, de bele nem érne, még szándék sem látszik, az, hogy odaváltson esetleg, no az meg elképzelhetetlen.
Az, hogy a játékosok elfelejtenek passzolni, vagy, hogy a csatárok az 5ösről is képesek kihagyni, vagy, hogy a futóbolond Dembelét utolérik a 80 as pészü fáradt védők már nem is említem.Ez van, de játszani meg kell.
Ja, és ehavi accok majd full kék csapattal rohangálnak, az hogy?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
nastygeek
csendes tag
Hogy mindenkinek sikerélménye legyen, közelebb legyen a céljához és költsön coinra.
Ezért van az, hogy ha egy jó sorozat után, a védőid automatikusan kilépnek ziccert teremtve, vagy a támadód átlépi a labdát lövés helyett, vagy amikor egyszerűen a gép nem hagy egyenesen futni. (Biztosan sokan tapasztalták már, amikor nyomják az irányt és a játékosuk tesz egy töredmásodpercnyi kitérőt valamelyik irányba a nyílegyenes futás helyett és pont ennyi kell az ellenfélnek, hogy tökéletes ziccere legyen)És ez fordítva is igaz, ha úgy jön ki akkor minket is tol a gép csak ezt már sokan nem érzékelik / letagadják mert rossz az önkritikájuk.
-
blizzrd
aktív tag
Meg egy kerdes: kinek mi a strategiaja lapok ugyeben? Erdemesebb SBC-et megcsinalni, vagy ha van coin akkor pack-okat nyitogat?
-
blizzrd
aktív tag
válasz A guru #23334 üzenetére
Kereskedes az mukodik, ha kapok valami pakkot akkor azokat mindig porgetem. De, ha nem nyitok packot, hogyan tudok jatekost / fogyoeszkozt szerezni? Vasarolok es dragabban eladom?
Draftolas alatt a Draft Coinra gondolsz?
Lehet lamak a kerdesek,meg csak ismerkedem a FUT vilagaval.
-
nastygeek
csendes tag
Egész évben toltam ezt a szart és kitapasztaltam teljesen, hogy miért lehet tiszta szívből utálni:
1: - Nem te játszol, hanem a gép rulettezik veled, hogy mikor nyerj és mikor veszíts, ha megszakadsz akkor is történik valami, ami miatt gólt kapsz, ha neked gólt kell kapnod. Ez a mechanika így se nem élvezetes se nem kompetitív.
2:- Egészen undorító emberek játszanak ezzel a játékkal is, 1-2 kártyáért jobb rangért eladnák az anyjukat is és mindenhogy próbálnak kizökkenteni és minnél undorítóbban játszani. Éjszakáig lehetne sorolni mennyi büdös prosztó fajta játékos van.
3:- Az EA is egy szemét bagázs, a PC usereket csak szopatták egész évben. Mi vagyunk az updatek bétateszterei, nálunk lehet cheatelni, nálunk szarják le a piac árait, nálunk bármit lehet. Példának okáért inden egyes kibaszott hétvégén van 3-4 loading screen kifagyásom, a mostani hétvégén 6.. (!!az két rangnyi meccs PC-n)
4:- Az egész bírói kar úgy van programozva, hogy kitéped a hajad, ez nem foci hanem pankráció. Porrá rúgnak ,csúsznak, löknek, ölnek és cserébe a játék nem büntet, hanem még kedvez is nekik ezért mert előnyt tudnak vele szerezni, ha trógerül játszanak.
5:- Csalók.
-
bdave16
senior tag
-
A guru
addikt
válasz blizzrd #23337 üzenetére
Kereskedéshez türelem meg szemfülesség kell, de igen gyakorlatilag veszel egy lapot és drágábban eladod, ez volna a cél.
Draftolás alatt meg a játékmódot értem ahol 4 meccset játszol minél nagyobb jutalomért, de vigyázz hogy kizárólag online draftot játssz mert az offline, ha meg is nyered mind a 4 meccset alig hozza vissza az árát.
[ Szerkesztve ]
-
nastygeek
csendes tag
Hát komolyan...Már úgy ülök le a WL elé, hogy csak jól szeretnék szórakozni, nincs célom se rankra se díjra (fel van már építve a többmilliós álomcsapatom, nem lehet mit upgradelni), de ha hétszer fagy ki ez a szar a töltőképernyőn, csak sikerül belémvernie az ideget, hogy próba nélkül kapok 7 vereséget...
-
Z'Z"
őstag
Na, túl vagyok az első WL-en, ebben a részben szerintem utoljára. Silver 2 ig sikerült eljutnom, de lehet, hogy meg lett volna a Silver 1.
Minden elismerésem azoknak, akik ezt folyamatosan végig tolják, nekem a család mellett ez már sok.
Egyébként a DKT-ben jól szereplő csapatot kénytelen voltam lecserélni, mert itt életképtelen volt. Jött a jól bevált Serie A, illetve a 4-3-3 (4)(#23330) Szigma70:
Nem vesztettél semmit.
Olyan, mintha a játék összes hibáit ebbe gyűjtötték volna össze.[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Nem értem most a sok panaszkodó hangvételű kommentet, nekem az idei legjobb eredményemet sikerült elérnem a WL-ben 18 win és még maradt 5 meccsem, így sima gold 3. Volt nálam is 1-2 érdekes meccs, de az esetek 80-85 százalékában a jobb játékos nyert. Abban viszont egyetértek mindenkivel, hogy a sima rare gold PL csapatokkal nem lehet mit kezdeni, musa martial willan trió egyszerűen tarthatatlan.
-
sz_abika
addikt
Na nekem mostmár egészen rosszul megy a WL, ilyen 13 meccsből 3 győzelem. Ahol 2-3 TOTS van, azokkal még tartom a lépést, de egy TOTS Hazard-Ronaldora építő támadójáték ellen nincs az a training Butland aki kifogná a lövéseket.
Otthon is le lettem baszva, hogy már nagyon unják a Fifát hogy mindig ez megy, úgyhogy most eléggé el fogom engedni a témát, mert offline szerintem nem élvezetes a játék - world class+ szinten már olyan labdatartást generál az AI, hogy gyakorlatilag futkározol a labda után és örülsz a 40%os birtoklásnak.PSN: xszabikax
-
Meghivott
addikt
Azért tud nyalni az EA, a dailyből beadta a legnagyobb értékű screamer lapot, Müllert
Haszontalan egy játékos, amúgy[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest