- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blashe
aktív tag
válasz etaclan1984 #23142 üzenetére
Ha megfigyelted, sosem nézem a visszajátszást...Csupán azért nem nyomom el, hogy tudjam olvasni a chat-et.
-
Lori82
senior tag
Megvan a 86-os Butland.Első meccsén kapott egy hármast Milyen lapot érdemes rárakni? Én az összes kapusra Cat-et szoktam rakni....
-
HdRew
őstag
Na, hát srácok sziasztok, én elköszönök.
Vicc ez az egész játék, mindenki tudja miről van szó, én abbahagytam, és eladom a ps4-et is.
Nektek kitartást, sok sikert, ne idegeskedjetek rajta, baromira nem éri meg, a gameplay egy fos, legalább már tartalom úgy-ahogy van.
Viszlát és köszi a tanácsokat!
-
addikt
Egy hét múlva
Hunreeth
Már megint felcseszett ez a játék, vezetek 2:0-ra, aztán elcsalja 2:3-ra. -
Blashe
aktív tag
-
Marchocius
tag
Vissza is raktam De Gea-t, később ha lesznek olyan meccsek aminek már nem lesz tétje, pl tuti a feljutás és lehet menni a div győzelemért lehet visszarakom, de ha nem akkor jó lesz az a 86 os rating egy sbc be
-
HdRew
őstag
válasz Citroware #23160 üzenetére
Ma reggel, mikor alig vannak a szervereken, negyed7 körül felmentem, játszottam 4 meccset.
A 4 meccsből 3 rage quit.
Szóval ha jó a gameplay, akkor nincs gond, de nekem nincs arra energiám, hogy lehetetlen időpontokban játsszak. Pedig ilyen "lehetetlen" időpontban azért szerintem nem rossz játékosok játszanak.
De nekem ennyi elég is volt, pont ez a különbség fáj nekem, hogy normális időpontban játszhatatlan a játék.
(#23161) Blashe
Ezt csináltam, 4-4-1-1 felállással játszok, nagyon adja, 88-as Hamsík 8 meccs 14 gól 3 assziszt.
Csak hát a gameplay..
(#23162) Stylerr
Lehet, hogy idegesítő a sírásom, de nézd meg a többi streamert is akkor kérlek. Aki valamilyen szinten is picit komolyabban veszi, látja a hibákat, látja, hogy mik történnek normális gameplay mellett és mik azok a dolgok, amiket már 1 éve nem tudnak kijavítani a fejlesztők. Mdewc is nyomott egy rage-et ellenem, mert délután fél5-kor a gameplay egyszerűen akkora fos volt, és úgy összejött nekem minden, hogy az gusztustalan volt. Nagyon sajnáltam szegényt, tudom milyen érzés. Pedig ha valaki, akkor ő nem gyengén tolja, de nagyon nagyon nagyon nehéz a gépnél jobbnak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
A DKT-ban a csoportkörös és a kieséses szakasz játékosai is nyithatóak,tehát megint nyitható az rb ronaldo
-
sz_abika
addikt
-
Lori82
senior tag
86-os IF Can helyére keresek valakit CDM pozicióba a PL-ből.Az sem baj ha CM,csak jó legyen.2 CDM-el játszom,Kante,IF Gueye van az egyik oldalon,a másik oldalon meg a 86-os Can és Matic.Maticot szeretném lecserélni egy jobb játékosra,mert nem érzem elég stabilnak a kp-t.Sima Pogba vagy narancssárga Yaya Touré a kiszemelt. Statok alapján Touré jobb,de mi a helyzet a gyakorlatban??
-
Lori82
senior tag
Ja és azt elfelejtettem mondani,hogy kb 500 000 coinnál ne legyen több Mindig coin gondok vannak
-
kiserik
senior tag
válasz Kristof_94 #23170 üzenetére
Köszi szépen. Az a baj, hogy nem találtam még értelmes angol CAM-et (akit meg is tudok fizetni ), Allit próbálgatom, de egyik meccsen lehoz egy tűrhető szintet, utána meg teljesen haszontalan (ugye csak a 82-est tudom megvenni). Kapusok közül ki ajánlott? Lehetőleg 20k alatt PC-n
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
Köszi szépen. Nálam védett 7 meccset, de szörnyű volt, lehet, hogy csak rossz szériát fogtam ki. Rápróbálok ismét Rooney milyen CAM-ben? Kicsit riaszt a WR (med/hight), illetve Barkley-n gondolkodom még.
-
A guru
addikt
válasz kiserik #23174 üzenetére
PL team CAM-ba IF Lallanat javaslom, nálam kb 300 meccsen annó több mint 200 gólt lőtt és rengeteg gólpasszt adott.
Behúztam a knockout tournamentet és a TOTT player akit dobott szerencsére egy Dembele lett, szemezgettem már vele de nem volt rá pénzem. Idénre be is van fejezve a csapatépítés.
[ Szerkesztve ]
-
-
kicsirobi
tag
Sziasztok,
A mai nap elkezdtem játszani újra, és offline online meccsnél egyszercsak megáll, és kilép.
Mi lehet a gond?Playstation 5, Miskolc, Spartan Race, Xiaomi 13, Garmin Fenix 6x Pro
-
nyervi
aktív tag
köszi szépen!
-
Z'Z"
őstag
Srácok,
Én besz@rok ezen a játékon.
Most nem akarok rinyálni, ne értsetek félre.
Mivel csak bosszúságot okozott eddig a játék, ezért nemrég eljutottam arra a szintre, hogy törlöm a klubomat, de pár játékost sajnáltam volna, így maradt minden.
Inkább csináltam egy új accountot, csak szimplán kíváncsiságból.
Egy viszonylag olcsó Bundesligás csapatot sikerült összehoznom pár nap alatt, amivel nekivágtam a DKT-nek.
És ami számomra meglepő, hogy első nekifutásra sikerült behúzni, persze nem volt egyszerű.
Ezek a „futóbolondok” teljesen lefárasztanak.
Ráadásul az ilyenek néha úgy átfolynak a játékosaival a védőimen, mintha ott se lennének.Egyébként ezek után nem tudom eldönteni, hogy mi a jobb?
Ha van pl. egy fullos TOTS teamed, vagy csak elég egy „egyszerű” csapatot építeni, hogy érvényesülj.Na de a lényeg, hogy jött egy Fahrmann, így be tudom építeni a csapatba.
Valaki, vélemény róla?[ Szerkesztve ]
-
kicsirobi
tag
Amúgy ez sokszor van igy. Én Seria A, és PL között váltakozok, de a gyengébb Seria A jobban bejött.
Bár én PC-n tolom. És ott nincs új ACCount sajnos Pedig jobb volna újat kezdeni FUTba erre a kis időre.Playstation 5, Miskolc, Spartan Race, Xiaomi 13, Garmin Fenix 6x Pro
-
Darabokra
senior tag
Üdv! Szerintetek ha ma pl Sane lenne a futties győztese, milyen lapja jönne ki? kb 84es ratingot kapna? Engem az érdekelne, hogy kb milyen rating lesz a követelmény. Mert betáraznék akkor olyan játékosokból, mivel eléggé felmegy az áruk, ha kijön az új futties általában. Butland-nél 83as rating kellett, Smalling-nál 84. Arra gondoltam, hogy ha Sane jön ki akkor kb 82es rating kellene. Szerintetek?
-
-
Darabokra
senior tag
válasz LedyGyuszi #23192 üzenetére
most válaszoltad meg, miért nem Bellarabi lesz a győztes.
-
evibly
senior tag
válasz LedyGyuszi #23192 üzenetére
Egyébként End of Era Lahm/Alonso lapokat valaki begyűjtötte már? Vannak tapasztalatok? Érdemes foglalkozni velük?
Nálam a végső csapat alapvetően Bundesliga, szóval tudnám őket használni...
-
Z'Z"
őstag
válasz Darabokra #23190 üzenetére
Nem hinném, hogy most azért nyerne Sane, mert Premier ligás. Szerintem Bellarabi több embernek a kedvence lett idén, és azért ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha csak az OP kategóriát néznénk, akkor magasan vinné a pálmát.
Szerintem!
Aztán lehet, hogy a végén Lucas lesz a befutó.[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz evibly #23194 üzenetére
nekem megvan mind2, de még egyenlőre kevés a tapasztalat velük. Xabi elég jó szűrőnek tűnik, Lahm eszén pedig elég nehéz túljárni...
(#23193) Darabokra:
Sanéra még ha húznak +3/+4 ratingot, akkor is csak egy átlagos RM/RW/RF lenne, semmi extra...
Bundesben viszont kevés a jó RM/RW opció[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Darabokra
senior tag
válasz LedyGyuszi #23196 üzenetére
ettől még a bpl fanok szerintem Sanet szavazzák, és belőlük van a legtöbb.. mostanában nem is találkoztam Bellarabival ellenfélként.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Darabokra #23197 üzenetére
lehet igazad van, de én pl. azokat az alap futties sbc-ket meg sem csinálom, amik feleslegesek...
sztem felesleges beáldozni egy rakalp játékost sanéra, majd még egy sanéra, abból már kapsz bőven jobbb szélsőt...
Úgyis mindenki általában Manéval rohangál...XONE: LedyGyusziHU
-
Darabokra
senior tag
válasz LedyGyuszi #23198 üzenetére
ez is igaz amúgy, Manéval rengetegen játszanak.. csak abból gondolom, hogy gondolkodás nélkül Sanét szavazzák, mert sokan a ratingra mennek és az azt jelenti náluk, hogy egy 84-85ös Sané jobb mint a 82es Mané.. vagy pedig Manénak olvassák a Sané nevet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest